96

Анонимен

преди 6 години

В Белград сърбите пребиваха 3 поредни години еврогейовете, след което последните сами се отказаха да правят изгъзиците си.Обаче ни в Тикволандия сме либерални да не разърдим западните си партньори също еврогейове.

95

Анонимен

преди 6 години

ДПС Е ГЕЙСКА ПАРТИЯ

94

Анонимен

преди 6 години

ДПС Е ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ ЧЛЕН НА АЛДЕ - ДПС Е ГЕЙСКА ПАРТИЯ

93

бай стоян

преди 6 години

Няма разлика между ислям и Русия,и двете системи мразят различните и ги убиват и затварят.Няма свобода,хората стават хипнотизирани чудовища,готови да убиват всеки в името на религията и идеята.Те не протестират по улиците с песни те бият и колят.Те не правят паради пеейки и смейки се,те правят паради с танкове и атомни бомби.Те са силни,прости,пияни,комплексирани и изпълнени с омраза.Те са тъмната страна на живота.

92

Анонимен

преди 6 години

ЛИБЕРАЛИТЕ ТОВА СА ДПС, ТОЧНО ТЯХ ГИ ПРАСКАТ ГЕЙОВЕТЕ

91

бай стоян

преди 6 години

Как се радикализират мюсулмани да колят хора из Европа?Ето един пример как става.Излиза ходжата Путин и почва да втълпявава на хората че има едни обратни които са много страшни и лоши.Радикализирани българи-русофили(джихадисти) омаяни от своя ходжа,излиза утре на улицата и започват да пебиват други хора,други българи,родени на българска земя,с майка и баща българи,с баба и дядо на село.Със сестра и брат.Няко русофил,стига и по далеч,вади нож и наръгва 25 годишно момиче,българка,щото е лесбийка

90

Циник

преди 6 години

И така - всеки път!Дзурли криви....

89

Анонимен

преди 6 години

Какво,по дяволите, е интерсексуален?За такова не съм чувала

88

Анонимен

преди 6 години

До валХАхаха,човек...сериозно ли?Биологичен син на леля си?

87

вал

преди 6 години

124 хахах Преди години почивах в хотел, в който отседна двойка - мъжа 10 години след сватбата и 3 деца решил че иска да е жена и че иска да се казва Кристин и жена му решила, че ще си остане с него и станала мъж хахахахНай-мазния травестит който съм виждала, спуквах се от смях всеки ден. Това само англичаните го могат.Абе, какво е интерсексуален? Че за първи път го чувам това нещо, сигурно е свръхмодерно.

86

Циник

преди 6 години

Не и двете...и двамата ще ви млатя като котки в дувар - тъпани нещавени

85

Анонимен

преди 6 години

Не ми е ясно защо се провежда този парад, привърженици ли си търсят? Мен лично ме отвращава тази показност. Не е нужно да си афишират сексуалността. Искат да покажат, че от година на година стават повече ли? Тя природата си знае работата. Чух за някаква инфекция в задния двор, която не се лекува в момента. В предаването на проф. Вучков. И той беше много очарован от това.

84

вал

преди 6 години

На работа имаме колега който има двама бащи и всъщност е биологичен син на леля си. Уат да фак мен??? Познайте дали е гей и той? Да си се бабанят и да си извратничат колкото искат, всеки има право да си харесва каквото иска,но не може да им се позволява да имат деца, защото от нездрава двойка излиза нездраво поколение. И парад не трябва да има, защото това са хора с болна психика. Що няма парад на шизофрениците? Не искам детето ми да види и реши че е нормално и даже модерно да си ляв

83

каблешков

преди 6 години

Борец мафиот прегазва пешиходец и е на свобода,борец ппраща млади българки да простутуират,политици крадат народа.Няма проблеми,протести няма.Мъжки яки с татуси на Путин и Белязания,щракат с пръсти на концерт на Азис.мъжат жена,но иначе тези момчета мразаят обратните.Всичко е ок в България,само триполовете са проблем,но щях ще ги прибием,нищо,че те са българи,и тази земя е тяхна колкото и на другите.Важното е че вожда от Кремал казал така,а пък той що си е пратил децата на Запад при триполовете.

82

Циник до анонимния

преди 6 години

И баща ти ще мина - *** де ру нгелчеМухъл ***

81

Анонимен

преди 6 години

До Манафовтоя що тръби е счупил ХАХАХАХААААААААА

80

Манафов

преди 6 години

Аз пък най- обичам Медведев. Много е готин!

79

Василев - ЦРУ

преди 6 години

Обичам Русия повече от гейпарада

78

Анонимен

преди 6 години

Василев е с връзки в днес.БГ - изтрива ми коментара за него

77

Манафов

преди 6 години

В коя джамия си?