101

Анонимен

преди 6 години

Европа беше по добро и сигурно място преди този ЕС.Факт!Предпочитам да вярвам на Тръмп отколкото на Меркел и сие.Щом САЩ се отрече от НАТО значи нещо друго ще се създава.А тези които говорят зад Тръмп не са случайни хора.Щом Турция намекна че ще напуска НАТО, а Турция е втората армия след САЩ във съюза, значи нещо друго ще става.Последни издихания за НАТО и ЕС.Европа си остави сигурността на САЩ и сега я окъса. Света е пред промяна.

100

BILL

преди 6 години

Путин пак го сритаха. Казаха му : Разкарай се от Балканите!

99

Анонимен

преди 6 години

Форума не знам, но ЕС е доста оакан от крадците в Брюксел.По големи комунисти от ГЕРБ не е имало в историята ни.*** за ЕС съешавайте се!

98

Фен на бсп

преди 6 години

Браво на Бойко Борисов.Ще е много добре Президентът Макрон да посети България.

97

Харалан-антрополог

преди 6 години

Според мен и според политолога-диетолог Огнян Минчев премиерът и Лили Павлова трябва да преминат на диета. И двамата са около 147 кг. живо тегло. Ние препоръчаме от следващия понеделник да ядат само ярма, без подправки и суха. Виждате резултатите при доц. Минчев. Само за 4 години той олекна от 209 кг. на 184 кг.

96

Анонимен

преди 6 години

Германия и Франция не са в силна позиция след като Тръмп ги нахока и заплаши че не му дреме за НАТО и ЕС.И сега големите търсят всяка малка възможност за да покажат единен съюз.Жест към нас тоест.Другото е по страшно.Ако целта на тези срещи са бежанците.

95

Давай, Бойко!

преди 6 години

Щом комунистите са оакали форума, значи си на прав път ;-)

94

О, боже!

преди 6 години

До Тиквун УмникаВ Шенген и Еврозоната били само бедняци, казват червените ***, и затова не трябвало да влизаме там. Боже, колко простотия има по този свят, боже!

93

ДА-ЗА ШЕНГЕН

преди 6 години

ДА - ЗА ЩЕНГЕН, НО ЩЕ ГО ВИДИМ НА КУКОВО ЛЯТО. ПРИ ТОВА НИВО НА ЗАПЛАТИ-ЕС НИ КАЗА - НЕ. НЕ ВЯРВАМ И НА ЕДНА ДУМА НА БОКО ТИКВАТА, СВИНЕТКА ТАЛПОВА, АГЕНТЪТ КАРАКАЧАНОВ И ОБИЧАЩИЯ МАЛЦИНСТВАТА СИДЕРОВ.

92

:)

преди 6 години

Макарон може да е баболюб, но сравнен с нашия необразован *** е като Супермен. Банкянският пехливанин е от 15-16 години в голямата политика и още не говори английски. Срам за България.

91

Анонимен

преди 6 години

След 10 години Шенген = Шериат. И официалният език на ЕС ще бъде арабски.

90

Анонимен

преди 6 години

Няколко факта между редовете-пътя към ЧАКАЛНЯТА на еврозоната.Изпаднах в гордост:)))-Ако кажеш,утре идвамПоредната комплексарска издънка на Бойко.

89

Анонимен

преди 6 години

Макарон не може ли да ни помогне и със заплатите малко? Че то еврото какво ни интересува или Шенген, ако заплатите ни за месец са колкото на европейците за ден?

88

Тиквун Умника

преди 6 години

Шенген = яко талибани!Еврозоната = яко обедняване!

87

EURO

преди 6 години

До КАКЪВ ШЕНГЕН,ТИКВА!?Пак ли взе да се самоопределяш с народа бре, налъм!

86

Ха-ха!

преди 6 години

Комунистите бълват змии и гущери против Шенген и еврото."Комунизмът си отива, спете спокойно деца!"

85

Анонимен

преди 6 години

Русофиилистик-путинофиилистите са в несвяст :)

84

доц. д-р чоко боков

преди 6 години

снимка 5 казва всичко за тиквокъл, избирателите му, дереджето на държавата и стандарта на гражданите. коментари не са необходими.

83

ОСВЕСТЕТЕ СЕ

преди 6 години

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ШЕНГЕН. РЕФЕРЕНДУМ ЗА ШЕНГЕН. Р Е Ф Е Р Е Н Д У М ЗА ШЕНГЕН. ИНАЧЕ -ЩЕ ИМА САМО ДУМ-ДУМ ПО ТИКВИТЕ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ И ПРОДАЖНИЦИ.

82

Обратен ефект

преди 6 години

Събуждам се намусен във седем сутринта,веднага включвам Фейса с идея за кавга да видя кой е писал, какво е сътворили кой къде бил ходил и със к'во се бил напил... Нюзфийда си преглеждам и лайкове броя под снощните си мъдри и афиф послания,нахъсвам се юнашки, запалвам смачкан фас,сега ще ви разпердушиня с критики от раз!Защот съм хейтър от класа и патриот съм на маса герой зад клавиатураа всъщност карикатурае моя живот!И ставам пак намръщен със задникът напредЗаяждам се със хората за сбъркан словоред,за всяка запетайка изплювам аз змии,кафето ми - ***,