117

extremist

преди 7 години

Историкът от Белоруския държавен университет Анатолий Салков....НЯКАВ СИ АЛАНКООООУ ОТ БЛИЗКИЯ ОСТРОВ МАДАГАСКАР ПИСАЛ ПО БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ ???? ПОЗДРАВЯВАМ ДОЙЧЕ ВЕЛЕ С ВИСОКО ВДИГНАТ СРЕДЕН ПРЪСТ И ОБЕЩАВАМ ДА СПОМЕНА С ФАКТИ И СНИМКИ ШВАБСКАТА ГЛАМО*ТИЯ КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО

116

Цонко

преди 7 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТрусия е и винаги е била най-върлия враг на България! Ако не беше руската окупация, сега България щеше да е една развита преуспяваща държава, но не, манията ви за господство превърна България в поредната държава разсипана от прословутото ви руско "братство"! Дяволска, изостанала нация сте - и понеже не можете да се развивате и да вървите напред, непрекъснато се опитвате да дърпате другите държави назад!

115

Херодот

преди 7 години

"Русия, България и Сърбия-заедно срещу Запада завинаги!"Не се опитвай да пробутваш глупостите ти, а вземи, та прочети малко история.Русия и Сърбия винаги са били заедно против България, в миналото, сега и завинаги.

114

Анонимен

преди 7 години

Ами немския проект ЕС не е ли същото? Навремето Сталин е потготвял Балканите да станат част от СССР. Точно както сега ЕС потготвя Европа да стане част от нещо подобно. ЕС подари българските пазари и българския потребител тотално на западните фирми, при това ортнемайки го от българските фирми. Това не е ли национално предателство? Беларусия е не по - малко държава от Украйна. И е повече държава от Косово. Двойни стандарти и лъжи пак. Говедарска статия.

113

ФЕНОМЕН

преди 7 години

Дойче Веле е една от Медиите които Генерират Фалшиви Новини .Гугъл и Фейсбук имат Филтър за тази Медия , това е Решение на ЕС , САЩ , Русия и Китай - Г 7 .Все едно е да вярвате на БХК и НПО *Америка за България* .

112

изплюйте камъчето

преди 7 години

За ролята на Америка, т. нар. Западна Европа, Турция, Съвета за Сигурност и изобщо световния масонски елит в утвърдждаването на геополитическия проект "македонска нация"?!Това кажете, за Русия и Сърбия знаем, въпреки, че и за тяхната роля все още не е много "удобно" да се коментира!

111

Негър скиор

преди 7 години

Платена руска статия. А всички знаем, че там където стъпи руски ботуш нищо не никне. Колкото до сърбия, това е изкуствено създадена държава от български и унгарски земи. До Ниш всичко си е българско.

110

PD

преди 7 години

А истинските Българи, са! И без значение комунисти, царисти или правоверени.А представянето на политическите игри от този период в плоскостта на филмов сюжет, с задължителните за масовото очакване типажи, е манипулация. Между другото не е случайно, че и Царя(също последвал Българщината), се е противопоставил на Хитлер.В новата ни номенклатура се подвизават основно Иес Сър-чета, но за момента, още не са се появили съдбоносни решения. Може и да се изненадаме.якой от тях може и да стане Хора/Херо

109

така така

преди 7 години

Оня ден Дойче и Веле лукаво ръкопляскаха на титовите разпоредители край Вардара и ругаха България, наричаха ни комплексари! Само няколко дни след това пускат интерпретация на истинската история за да пуснат няколко хибридни мухи в главите ни?! Ами като са започнали, що не кажат пълната истина за македонската "нация"? Та именно те са от поколения защитници на измисления геополитически сериал?!

108

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 125 а към светлото китайско бъдеще на руския ке,не,ф ли да ходим

107

Анонимен

преди 7 години

A с ЕС какво става, укрепва ли, укрепва ли? Вървим ли с широка крачка към светлото евроатлантическо бъдеше, вървим ли?

106

Анонимен

преди 7 години

свобода за КАЗАН

105

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Хайде руският слугинаж сега да се изкаже... Да видим с каква теория ще излезе тоя път в подкрепа на азиатските полу.хора...

104

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 120 малко по рано е русия още царска запо4ва да мъти македонската нация към 40- години по рано

103

Анонимен

преди 7 години

Този белгийски учен да погледне факта, че идеята за македонска нация се заражда през 30-те години на 20-ти век в умовете от Коминтерна. За една нощ нация не се създава.

102

(не)случаен минувач

преди 7 години

От това, което чета оставам с впечатлението, че Сталин е щял да ни направи услуга ако сме влезли в Югославия. България е щяла да бъде доминираща, това е повече от ясно. Но Тито не се е хванал на въдицата. А този *** Г. Димитров и цялата шайка около него нищо не са разбрали и са бързали да македонизират българите от Пиринско преди да има нещо реално. Наистина пълен *** (***)...

101

Анонимен

преди 7 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТДа бе, вярваме ти ... Г.Д. не е бил сталински роб а е действал на своя глава ахахахахахахахахсмешник

100

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 113 лъжат по малко от ТАСС ако не друго

99

Анонимен

преди 7 години

Какво може да предложи България на македонците - НИЩО !!! затова не им дреме за България

98

Анонимен

преди 7 години

Ето за това подкрепям Украйна мускала си заслужава да го гър4ат