17

еми явно

преди 7 години

никой не я почиства, щом мигрантите ги откривате само като катастрофират. Или случайно ако ги спре КАТКой е колегата ти дето е зел пари да ги пусне в България?

16

Burzum

преди 7 години

Жалко за афганите иначе супер ,че българския *** (патрЕот)е пукнал....

15

освен това

преди 7 години

" виновните трябва да се хванат"Сами ли да се хванат?Къде точно?Аз ли трябва да ги задържа или ти?

14

Неа до 25

преди 7 години

И кой я почиства системата ?

13

да беха

преди 7 години

Един,двама , трима - с мед да ги намажешНикой контрабанден канал или каналджии на мигранти не минава без митничар и ченгеПонякога ги хващатПонякога!Като си почистите системата, тогава искайте.Иначе сега искате увеличения и за корумпета и скатавки

12

Неа до 6

преди 7 години

Извинявай , но намирам коментара ти за нелеп . Това че някой си позволява да ги пуска или да си затваря очите като минават , не означава че всички го правят . И заради един , двама , трима ...не трябва да се вдигат заплатите . Парадокс е в нашата държава , че работещите страдат заради неработищите . Аз незнам в друга държава да е така . Виновните трябва да се хванат и накажат , но не за сметка на останалите ...

11

Анонимен

преди 7 години

ПО ОГРАДАТА ИМА ДУПКИ ОСТАВЕНИ ЗА ДИВИ ЖИВОТНИ.ТАКА ИСКАТ ОТ ЕС. НО НЯМА ТАБЕЛИ НА АФГАНИСТАНСКИ ЕЗИК.

10

Активист на БКП

преди 7 години

Естествено ром,естествено непълнолетен ,естествено ще бъде закрилян от БХК ... Борисов,какво става с мерките за ред по пътищата ? Популизъм, нали ?

9

Румен

преди 7 години

Наемат непълнолетни за мулета. Отврат! На такъв не бих се доверил да ме вози в блъскаща количка,а тук някакви бандити му поверяват живота на 20 човека. Нищо че са навлеци. Много болни мозъци се навъдиха. Сигурно си мислят че схемата им е отлична-шофьора непълнолетен,парите прибрани,всички доволни. Кеф!

8

Анонимен

преди 7 години

рандеманът можеше и да е по висок,но от криминални типове толкоз.все пак 10 терориста по малко.

7

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Нали не искате да ни пробутате, че някакъв 16 годишен *** е вкарал тези бежанци сам ?!Нали не искате да повярваме, че това е единичен случай и по някаква невероятна случайност точно той е катастрофирал ? ...Стана ясно, че България продължава да е разграден двор и чуждоземци без документи продължават да си влизат тук като у дома си.Заради този случай трябва да има много оставки и хора на високи постове в затвора !Апропо колко милиона струва телената мрежа между България и Турция ?

6

Един от Северозапада

преди 7 години

Ако не беше починал шофьора, бих предложил, условна присъда и 3 месеца изпитателен срок.Трябва да сме толерантни, в такива случаи, а не както комунистите на времето-всички криминални елементи, барабар с опозицията, в Белене Ловеч и Скравена.За да имат едно на ум, а и да няма свидетели, когато внуците им, маскирани като демократи, управляват сега.

5

Анонимен

преди 7 години

Тоя хубостник с досието ! Ще го кажат ли ? Няма смисъл ! Взема помощи и не му стигат !!!!

4

Анонимен

преди 7 години

Това е ! Демокрация ! Ама по БЪЛГАРСКИ !!! Всеки си прави каквото иска ! А къде са умниците !?

3

Анонимен

преди 7 години

Къде го оня папуняк от Банкя? След този случай трябва да има уволнени поне стотина полицейски началника в съответните области, всички които са били на смяна, по границата от където са влезли тези и техните началници , а оня дето обясняваше за челните стъкла на киите да си подава оставката незабавно.

2

кой

преди 7 години

А ще се установи ли кой е взел парите и ги е пуснал у нас или пак ще замажат всичко!?

1

съжалявам

преди 7 години

Ако призвучи грозно, но не ми е жалМежду другото къде са ченгетата да ми обяснят пак защо им се полагат по високи заплати?