6

Анонимен

преди 7 години

Ще ги обидя вярващите ако го правя публично и на показ както онези от шарлито. Но ако си изгарям тайно Корана или Библията само за да задоволят някаква моя вътрешна ненормалност чии чувства ще накърня? То по същата логика ако ям джинджифилени бисквити на обществено място ще накърнява верващите в джинджифиленото човече. Значи аз накърнявам чувствата на фантастите, а те не накърняват моите като вярват във фантасмагории. Така ли? Аз пък искам никой вярващ да не ми набива глупавата си вяра на показ.

5

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е тези религии да изчезнат. До кога ще се молим на литературни герои от стари книги и ще храним поповете?

4

Бау

преди 7 години

До 5И аз съм атеист, но идеята е, че обиждаш вярващите. На самата религия трудно може да и пука. За това избягвам да обиждам религиите пред силно вярващи. Въпреки, че ги смятам за приказки.

3

Анонимен

преди 7 години

Сега ще почне едно аутодафе на библии в Дания..

2

ТРЯБВА

преди 7 години

За Корана и Аллах трябва да се правят изключения .Тази религия е извън Закона , защото проповядва че Убийство на Човек , Бременна Жена и Дете се Награждава .Съвсем друго Проповядва Аллах за Бойците Врагове - Приемете ги в дома си , нагостете ги и им дайте Съпругата си .Трябва Мюсюлманите сами да притиснат Имамите си за промяна и ревизия на корана .

1

Анонимен

преди 7 години

Аз не разбирам какво криминално деяние мога да извърша срещу нещо което не съществува?