96

АТАКИСТ

преди 7 години

До 100 БГ, Оллигофрен неземен, Тиквата ли искаше подкрепата на Обединените патриоти или Сидеров искаше да се обедини с Тиквата? Самата Тиква призна, че ако не се обедини с патриотите- трябва да даде властта на турците и другите ***. Май ку.рвата се оказа Тиквата- приклекна на оллигофрена Симоенов и на Волен Сидеров.Що така, бе, Миме?

95

Анонимен

преди 7 години

То няма НАТО.Кой ще те пази??!

94

Реалист

преди 7 години

До Анонимен 104 Въпроса е дали ще оцелеем изобщо като държава , а не кой ще ни пази.Надявяме се на НАТО и Турция , член на НАТО.А иначе от нас нищо не става. Както изградихме социализма , така ще изградим и капитализма.

93

и преди 1989 нямахме

преди 7 години

Армия. Само отбиване на номер и губене на време. Бил съм. Тогава вервахме че СССР ни пази. Защо да не верваме сега на НАТО?Или викаш, само на московията може да се верва. Само на путинНа другите - анатемаКак смеят да не слушат путин?!Той кара слънцето да изгреваАма ха!

92

Анонимен

преди 7 години

Смях

91

Съвет

преди 7 години

До Анонимен 98 Не се смей толкова да не се напикаеш.Гл....к.

90

Анонимен

преди 7 години

Но имаме хубави генерали.Вчера един каза как му било хубаво като гледал чужди войници и техника из България.Това било голям успех за нас.Тъпотия.Да се радваш на чуждите войски в родината си.Евро гей генерал.

89

Браво

преди 7 години

До Василев 84 Браво Василев , изключителен и правдив коментар. Това е истината. А иначе аз съм абсолютно сигурен че зад тези хакерски атаки стои Ким Ун, той единствен има компютър в СК.

88

Анонимен

преди 7 години

Умния човек не вярва на думи, а на дела.Много думи за европейските ценности, а армия нямаме реално.Кой *** по света е закрил армията си и вярва на думите на други държави че ще го пазят?!!!!

87

BG Romale Belgium

преди 7 години

Az puk vcera razbih Euro Milions....;))Pozdravi...

86

Анонимен

преди 7 години

Единственото за което ни ползват в хубавата американска орбита е за територията ни.Минават,прехвърлят и толкоз.И в бъдеще ще сме театър на войната.Земята ни.Щит между Русия и Европа.

85

Анонимен

преди 7 години

Но в американската орбита много упорито ни натискаха да нарежем лошите и "нескопосани"CС-23.Били остарели, а един тук *** писа че били ***.Само че стигат Босфора,а той е едно от най стратегическото място в света.

84

БГ

преди 7 години

До АТАКИСТЛУКОЙЛ продава абсолютни *** , като горива в България. Колко данък печалба е внесла тази компания в бюджета на България? Вие от ЮРУШ на сидер ага сте *** на хидроинженера - осигурявахте кворума със златния пръст на бялата златка, станахте и руски пудели, крещяхте по улиците на София *** на Бойко, а сега му казвате с поклон г-н Бойко. Срамувам се от националните предатели от ЮРУШ. Който ви даде пари и сте с него!Да живее България!

83

Анонимен

преди 7 години

Като става дума за бази в Крим, добре е да се спомене Гуантанамо което е в Куба!Кога ще бъде освободено...Изоставаш. Вече Куба е свободна.

82

Анонимен

преди 7 години

Като бяхме в руската орбита имахме самолети и танкове поне.Като попаднахме във хубавата американска орбита получаваме джипките за скрап и единствените ни самолети са руски.Смях.

81

до 95

преди 7 години

Много сте прав колега. Симпатизанти на ислямските джихадисти, резачи на човешки глави са ежедневно дрогираните софийски евроатлантици. Те получават финансиране от Сороски организации.

80

Анонимен

преди 7 години

Като става дума за бази в Крим, добре е да се спомене Гуантанамо което е в Куба!Кога ще бъде освободено

79

Анонимен

преди 7 години

Хората с малко интелект знаят че зад множество постижения на цивилизацията стоят руснаци-живопис, техника, изкуства и т.н.Всеки може да провери.Езика на пълното отричане и омраза е характерен за джихадистите.Явно тук има доста привърженици на войнстващите мюсюлмани.

78

Го4о

преди 7 години

Тази "хипо - ТЕЗА" е известна на цял свят още преди изборите в САЩ!

77

АТАКИСТ

преди 7 години

до 83 Лукойл и ОМВ продават на Марешки цени знаеш ли къде? Където имат бензиностанции в близост до тези на Марешки. Това са Младост във Варна ОМВ-то и Лукойл- до Метро пак във Варна...на 2-3 километра от на бензиностанцята на Марешки в Кайсиева градина. Само един пример давам.*** въпрос: защо ОМВ което е близо до бензиностанция на Марешки или Лукойл, който е в близост до бензиностанция на Марешки продават на неговите цени, а другите им клонове по страната с 25 стотинки по-скъпо?Смях!