65

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Сърбите, ако са умни да гледат нас как ни съсипаха американците и никога, ама никога да не вярват на измами като "евроатлантически ценности", "евроинтеграция" и други подобни.Целта на подобни промивки на съзнанието е ясна - ограбване и колонизиране на по-малките и по-бедните от по-големите и по-богатите.

64

Анонимен

преди 6 години

Тук някои експерти повтарят за С400 че не били свалили томахоук ракетите в Сирия. Руската система не е предназначена за ниско летящи цели като в този случай където томахоук летят на около 50 метра над земята. Това беше широко публикувано в различни източници, но кой да чете, празни глави само знаят да изливат злобата си срещу Русия.

63

Българин

преди 6 години

САЩ винаги са били на принципа "разделяй и владей". На това се основава цялата им политика да бъдат водещи в света. Но времето им започна да отминава. Трябва да свикват с новия двуполюсен свят.

62

Анонимен

преди 6 години

Пътят е един - Русия.

61

Анонимен

преди 6 години

До KUda IDEMРуски под-уи, колко томаховки свалиха С400 в Сирия?

60

KUda IDEM

преди 6 години

Очень ИНтересно что ПУтин наверно не знает что Турция самая воуроженая от NATO пртови МОсква в Европа ..ОН горdо обявил что на АНкара почти без денги подарит самоие современие антиракетние системи C400..

59

Проверки

преди 6 години

Експерти да докладват кой хвърля хим трайли над Европа..ВКл радиоактивни..На практика обсебени от престъпници структури ползват самолети за да бомбандират Европа и други континенти с нагло вредни субстанции..Много е важно да се докладват данни от разузнаването вкл на Пентагона..Оня ден са ръсили аерозоли над Алпите сега чакаме да паднат дъждове с особенни разтворени субстанции

58

Зозо

преди 6 години

Ха хаааааа, кога ще се разпада ЕС, НАТО и фалита на САЩ?Путинчетата ще ядат дядовеца пак!

57

Анонимен

преди 6 години

Който се е хванал с рашките добро не е видял.

56

True

преди 6 години

Ne znam za Sarbiq,no kvadratoglaviq laluger Erdo,kojto pravi alash-verish s islqmistite I se mazni na Trump I Putin,shte useti revoliuciqta otzad.Vapros na vreme.

55

до 111

преди 6 години

Анонимен, моли се за подобряване на психологическото си състояние. Болестта ти напредва към параноя и пълно оглупяване.

54

mediatore

преди 6 години

До Анонимен.Ясно е ,че нямаш никаква представа в какъв свят живееш.Каквото и да стане,американски брат нямада станеш.Ако се збъдне мечтата ти ще бъдеш още по беден и по презрян.Гарантирам ти го! И защо 90 на сто от всички родоотстъпници като тебе все са анонимни?Страх ви е ,че ако се обърне палачинката,няма да можете пак да се присламчите към власта?!81595

53

до 105

преди 6 години

чуждото винаги им е най сладко на путинц***та.и на краварите де.за бабата да не споменаваме.а на нашите,най им е готино да дават държавното,за едно потупване по рамото и за без пари,срещу леека комисионничка.

52

Анонимен

преди 6 години

Путинова Русия води две войни, но нито една няма да спечели, въпреки огромните разходи.

51

Анонимен

преди 6 години

GLEI GLEI NEMA PO GOLEMO GOVEDO OT BEDNIQT BYLGARIN RUSOFOB TYP DO BEZKRAI

50

Анонимен

преди 6 години

NQMA DA IM SE OTVORI PARASCHUTA NA ENKITE

49

Анонимен

преди 6 години

Русия - голема територия, ама на кремълската КГБ клика и с Кримнаш и се види тесно !

48

добре де

преди 6 години

Сърбия няма море ни обща граница с московията. Хърватска, Унгария, Румъния, България, Черна гора са в НАТО.БЮРМ и тя същата дупка.Остава БоснаКоято има едно пристанище и то хърватско - бошняшко.Албанците нема и какво да ги броимКак ше я правят тая база. Как ше ги прекарват войски и оборудванеРусниците имат контингент в Босна и толкоз. И май пратиха част от него в Косово. Още ли е там. Не знам.С него ли ше огреят навсекъдеТва си е кьорфишек

47

Анонимен

преди 6 години

НАТО - Кошмарът на КГБ апаратчиците...изпадат в делириум и клаустрофобия !

46

маилс

преди 6 години

Оф да ви се смее ли човек или да вземе да ви тегли една путкина маичина,откъде ви събраха толкова *** на едно място,кви автомати сънувате при тия *** които отгледахте,че те не могат да свалят затвора,още си играете на русофили и русофоби но на практика сме нация без елит,без чест ,територия на мафията