11

Анонимен

преди 7 години

Мамa ви cтара и мизeрниците спрете корупцията в КАТ Пловдив за един акт ме разказвате като *** почти година.

10

Анонимен

преди 7 години

Нарушил и не платил!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9

99

преди 7 години

Вместа да взимат книжките за неплатена глоба което ще създаде доста проблеми за шофьора да вземат да си оправят плащането по електронен път да не се налага хората да си губят времето и да се редят на опашки.. Трябва да оправят и дупките в закона престанат тарикатите да се измъкват и съдийте да започнат да работят.....Човек който работи шофьор по цял ден не знам как да намери време да мине през кат.... а като му вземат и книжката остава и без работа. Поредното неусмислео нещи на смотаните деПУТ..

8

ля ля

преди 7 години

те хубаво е да ги свържат тези компютри ама да направят така че и ние да разбираме като сме длъжници - да няма изненади и да не се правят за 0.05лв защото ги има и такива полицайчета кото само трябва да направят бройка! хората които не спазват закона и са под негова закрила са най-големите престъпници в България! куките помагат за неспазването на законите - корупция и алчност ! няма чест достойнство и работата не се върши!!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Усещам как скоро ще има набити и катаджии не само лекари.

6

123

преди 7 години

На кои водачи ще отнемат книжките полицаите,че не се сещам? Подвиват опашки като видят лъскава кола и се правят на ударени. А някой с 20 год.трошка ще го отнесе. Поредната герберастка простотия. Я оставете народа за малко да си поеме дъх,бе... Обир.джии...

5

Анонимен

преди 7 години

Трябва и данък въздух и който не плаща му вземат главата докато не плати.

4

Анонимен

преди 7 години

Всички фуражки карат без колани вземети им книжките и ги глобете, айде от там да почнем. Много интересно, иде чужденеца глобяват го и и му вземат книжката или за чужденците няма да се прилага, тогава да ни дадат немско гражданство и немски политици. Тееква го хоум.

3

един от сливен

преди 7 години

те пък от НАП имат едни компютри....по скоро компоти иматне си регистрирах колата в кат с 2 седмичен срок и съответно при регистрацията ми написаха фиш за 30лева,платих го веднага на касата в КАТ. обаче КАТ не е отчел че съм го платил и задължението стой като неплатено с НАП и вече 4 пътя ходя до НАП да им представям платежното че фиша е платен,та за това казвам не били компютри а компотии какво ще стане ако ме спре катаджията,ще каже ти не си си платил фиша,и ходи му обеснявай че е платен.

2

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

От фашисткото правителство "Борисов-3" очаквайте само терор и милиционерщината !

1

Замислен

преди 7 години

Уникална държава. А защо пък, ако си пропуснал да платиш такса смет да не ти се отнема личната карта? Ще е напредничаво. А за пропусната здравна осигуровка да се отнема единият бъбрек.