17

Младеж

преди 6 години

Аз съм на 24 години и спя със съседката която е на 36 години, мъжа и е в чужбина, пък дето им го взимат майка й, и баща й на съседката, и си мислят, че е нощна смяна, а живеем врата до врата, здраво се раздава 36 годишната лелка. Верно имаше преди една статия дето жените там на 30-36 най-много им се такова......

16

КосмонаФт

преди 6 години

Минку е П И Д А Л! А на Надка й мириси П У Т Л Я Н К А Т А. Надкеее мий я тая стрида *** хахаха

15

Анонимен

преди 6 години

Жените винаги преебаватт мъжа в ранна възраст, защото не могат да обичат. По природа са меркантилни и неустойчиви. След което всеки мъж става , като N9 . Защо се в ожениЛ ? Защото трябва да има деца и наследници.

14

Теди

преди 6 години

Пък на жена си 9 вземи подари шампоан против пърхот защото пърхута това са рога на прах и така като гледам доста ще и трябва.

13

Жената на №9

преди 6 години

Ще походи, ще се върне. Ще почука с рога, ще му отворя.

12

Анонимен

преди 6 години

Още в самото начало, първата причина:"ПредимстваМъжът е финансово стабилен (в повечето случаи)"И моментално ти става ясно що за oтпaдък, 6oклyк и piece of human garbage е авторката на тая "статия". На такива им се вика "пpocтитyтки", а в тая медия ги наричат "журналисти". Е, няма такава торба ***, като Mиxaeла Лaзapoвa, уважаеми читатели.

11

Анонимен

преди 6 години

"Защо връзката с по-възрастен мъж е вълнуваща?"Вълнуваща е САМО ако има дебел портфейл иначе ...............Я бегай бе дядка!

10

Много женички търсят

преди 6 години

Чичко Паричко (или Чичо Връзкар) в лицето на по-възрастния любовник или съпруг. Това са сметкаджийките. Винаги е имало такива.Другата категория се формира през последните 50-60 години, когато доходите на повечето българи са вече от заплата, а не от частен бизнес или имот. това създаде мамините синчета - не носи отговорност за нищо, работи от 8 до 17 ч., мама го дундурка. Младият лигльо очаква и приятелката му да го глези, той да е ухажваният и да я разиграва. А зрелият мъж цени младото момиче.

9

До ШибиРиби

преди 6 години

Проблеми с ерекцията имаш явно и то сериозни :))))) Завиждаш ли му на човека? Явно си е пич а не чypкa клекнал като теб!

8

Анонимен

преди 6 години

Просто купуваш жени и това е. Просто е. Живота тече бързо ....времето не се купува.

7

Теди

преди 6 години

Тя и на твоята жена 9 кой знае къде ходи , ама нали се крие и не я знаеш.Кой я знае къде се раздава и тя

6

Анонимен

преди 6 години

И после и като жената одъртее и почва да налита на млади лъвчета, щото едно време докато е била млада е нямала акъл

5

Анонимен

преди 6 години

Мъж на 42 съм, женен от 15 години. Обикновено избирам странични връзки с жени около 30 години. Преди месец обаче целнап едно маце на 21. Подарих й бельо на луксозна марка. Цял месец не спира да се раздава... А какви неща позволява... Уникат е малката.

4

Анонимен

преди 6 години

jurnalistka ili juli-nizko

3

Анонимен

преди 6 години

i obratnoto : vryzkata s zastariala 77 lazarnika moje da razkrie do kade moje da sleze silikona pod kolenete

2

Анонимен

преди 6 години

Защото възрастният мъж е мекоказаноглупак,а на младата жена и трябват пари и слава.

1

Анонимен

преди 6 години

Защото възрастният мъж е ***,а на младата жена и трябват пари и слава.