12

БРАВО

преди 7 години

Псува ги,обижда ги,подиграва им се.Арестува опозицията,направи се със референдум султан,ще приеме смъртно наказание,подпомага терористи,изпрати бежанци и пак му правят *** от Брюксел.ЕВАЛА ЕРДОГАНЕ.Нашите смешни политици могат да гледат и да се учат на политика.

11

Анонимен

преди 7 години

Реджепката ги плюе и ги обижда на фашаги, тия ми цунят мазолите. К'ви са жалки само

10

Erdo

преди 7 години

Do no1Kragom v bg .

9

Българина

преди 7 години

И за какво ще работи, за пот учването на балканите и първо България!?! Еб ал съм я у *** ата ислямска европа. Балканите вече са харизани на турция, за да остави намира западна европа, герб и германия ни продадоха за едни еврофондове. Прекратяване всякакви отношения с турция завинаги е единственото спасение за България, в европа са тотални из яри заблудени гугутки в несвяст.

8

Анонимен

преди 7 години

И на България и трябва един Ердоган...този човек си знае работата щом стане въпрос за държавен и народен интерес...Кой каквото иска тва да му каже...диктатор бил...ако беше такъв от 15 години турския народ да го беше свалил...ционистите, западняците, американците и на тези агентите са недоволни заради това, че немогат да го разиграват като българските..факт.

7

Циник

преди 7 години

Това което Германските племена направиха с 1000 годишната римска империя - Мурксул-ханъм го свърши за 2 години!

6

Анонимен

преди 7 години

Кой вярва на този , май само меките китки от Брюксел! И ще страдат, не китките а народите приели шалварковците. Щото шалварковците принос за нищо нямат, само с гъзурченето, броеничките и мустаците,

5

Циник до али

преди 7 години

Алаходупец ли е - не ми го хвали!Вместо гастарбайтери християни - навремето поканиха турски ***, за непривлекателни работни места - сега си чукат главите как в Берлин-Кройцберг, Есен, Кьолн , и къде ли не - *** колят сестрите си...и не признават закона! Заради алаходупците се наложи измислянето на термина "Периферно общество!" Но *** са вече 3 поколение а арабески и афганци са тоталната гнЪс! Алаходупец , и цивилизация - котка фен на оцета!

4

Мънго Джери

преди 7 години

Това адски напомня преговорите на времето с Хитлер! Същото мизерно поведение на западните лидери....

3

Наблюдател

преди 7 години

Да, жалка - мизерна организация да падне до ниво да преговаря с отявлен диктатор на държава агресор!

2

Анонимен

преди 7 години

Турция наистина беше готова да прекрати преговорите...но май ЕС не е готова...:-) :-) :-)

1

Циник

преди 7 години

В Германия съм от години - до 2015 беше хубаво....частно съм повече от добре - но ставащото последните 2 години е просто отвратително! Ако трябваше да избирам сега - щях да направя всичко - да изпълня критериите на Нова Зеландия! Това, което Брюксел, и Берлин правят - е заличаването на континента.Метани на един от най-големите азиатски бо*клуци! Песимиста - "От това по-лошо - няма накъде!"Оптимиста - "Има...има!"Просто отврат!