42

Анонимен

преди 7 години

Тоя и за джамбазин не става...Само за ***.

41

Анонимен

преди 7 години

"Дневникът на един луд" Измисленото вмро със Каракачанов и Джамбазки който прибира 5хил евро на месец от ЕП -най добре да си гледата границата и талибаните които влизат,вместо да оправя Македония и Турция и Русия . Същия е почитател на НАТО и ЕС и един пишман патриот който умишлено раздухва мак въпрос и турски дразги , за да могат шараните да кълват . Всички знаем много добре кой е истинското зло -това е наведената ни политика към САЩ и ЕС , а не тези три държави които пАтреотчето засяга

40

Анонимен

преди 7 години

Джамбаски, Каракачанов... От патриоти, най патриоти. Български! А пък имената им- не съвсем. Какъв ли е корена им? Май от тези земи, срещу които най-много плюят. Няма лошо, всяка ниша трябва да се запълни. И политиката е занаят.

39

42

преди 7 години

До 41Вие къде виждате фашизъм на Запад, при условие, че не се спазва принципа за расова чистота...

38

Анонимен

преди 7 години

Пак ли тоз бе.. Ае няма смисъл да коментирам..

37

Анонимен

преди 7 години

Тези фашисти докато нападат малцинствата и не дават да се учи майчин език , винаги ще е застрашена БГ

36

Фашомян

преди 7 години

Кога ли Путин и Ердоган ще обединят сили и ще ни освободят от фЪшизЪмЪ....

35

Анонимен

преди 7 години

Русия я убихте като пазар с псевтопътриотични изцепки ,продължавайте така и туристите ще прогоните..Турция е втория по големина пазар за България след ЕС .При това износа ни е повече от вноса .България печели от турция милярди.Но нашите кръчмарски ,цял живот без ден работа пътриоти с цел да замажат мизерната къртина в България си измислят прикъзки и конфликти и така поставят цели отрасли на риск.

34

Анонимен

преди 7 години

Вьпреки това че Путин е казал че кирилицата е дошла в Русия от Македония, това чучел,оне стига че го защитава руския президент и от текста разбирам че е трябвало в Бьлгария да се запази бьлгарския език в оргиналния си вид!!! Е то виждате ли какви продажници като джамбаза управляват Бьлгария!

33

Доган

преди 7 години

Симеоноф и сироф веднага на границата

32

ДДТ

преди 7 години

Добре значи само на турска и руска вълна ще ви е политиката ,а за народа 90Е пенсия на месец и като бонус 30% по високи цени на газ и 20% на ток.Некъдърните политици овен да всяват конфликти с някъкви химерни заплахи от вън друго не могат.Народа измира Българите намаляват всяка година с 50 000.Икономиката е на самотек.Мутри превзеха земите и морето.Но е най -престижно да си играеш на воевода.А който се обади нешо за пенсии и заплати е руско или турско агентче .То много лесно да си политик бре!

31

куре

преди 7 години

Toзи зурл'ьо за какъв се мисли та дава мнения наляво и надясно,ей медиите толкова ли няма хора уважавани от народа да ги поканите.Тръгналит сте раздор да сеете между народа.Този измамник(Джамбаз) извини ли се на старите баби дето ги блъскаше по границата.ИЗВИНЕ СЕ БЕ,ИЗВИНИ СЕ,

30

Анонимен

преди 7 години

Цасатия пак получил 5 мин слава,пак някой ще го превзема,цайс ставаш банален

29

Анонимен

преди 7 години

Мисля, че не Ердоган, а патриотите застрашават държавната сигурност, насаждайки етническа омраза само и само заради това да правят ТЕ политика...

28

Анонимен

преди 7 години

Поредния откачалник скрил се зад очилца "а ла Симеон Дянков, Даниел Митов" и останалата шайка кръвопийци...

27

Доган

преди 7 години

Когато някой от наще тръгне да се изказва връщам се 30 години назад кога бях ученик в трети клас час по история.

26

помак

преди 7 години

ДЖАМБАЗов вижда Ердоан и на сън,щом за всичко му е виновен той.Толкова се е прехладнал по Ердоан,че и фамилията даже му е турска;)

25

Доган

преди 7 години

Пък и не вярмам таип да е заинтересован от българия то не остана нищо за крадена а само проблеми

24

Анонимен

преди 7 години

Страшно е, разбира се. Но е страшно когато подобни плюнки като Джамбазки се опитват да формират общественото мнение. Не е лошо всички "националисти" първо да си изледват гените и тогава да плещят глупости!

23

Доган

преди 7 години

Нема страшно джамбаз плащайте редовно и на време таксите на нато