100

Жоро Павето

преди 7 години

Гурбетчио....и аз като западняк не бих инвестирал пари у държава,в която са на власт националисти/патриоти скандиращи: "България над всичко и чужденците вън" и същевременно потриват доволно ръчички "усвоявайки" европейските средства :)))))))

99

СМЪРТ НА САЩ

преди 7 години

Унищожиха БЪЛГАРИЯ !

98

Анонимен

преди 7 години

САЩ ни тровят със шисти и гмо

97

Анонимен

преди 7 години

България официално я обявиха на втора скорост, българите са второ качество - какво можре да се очаква за качеството на стоките които ни продават?

96

Циник до 127

преди 7 години

Колега , излишно е - на огладнелите, освирепели българи да се опиташ да обясниш - по-добрата, по предприемчивата част - отдавна се изнесе! В България останаха страхливи комплексари - търсещи на кого да излеят злобата си заради собствената им мизерия.Крият това всичкото - зад фалшиви пароли за патриотизъм ..слугуват на Гергов, и *** за жълти стотинки...пенят се за парното, и тока...за липсата на лекари...*** пък са горди!Пълни шутове :-)

95

Анонимен

преди 7 години

До 127Нищо куражлийско няма в това да си събереш партакейшите и да отидеш някъде да ***** на метеното, и да плюнчиш по форумите, куражлийско е това което са направили гремнаците след 2-та световна война, не са бягали масово, а са си възстановили страната

94

Анонимен

преди 7 години

Това, че не са опасни храните грантира едно - да не се отровите или *** от еднократно консумация.Различното качество, в нашия случай, лошоото качество, се отразявт в дългосрочен план - т.е. - развиваш болести, сланини, хормонални дисбаланси и т.н. малко след като са те захранили с тях.

93

Жоро павето

преди 7 години

Много пъти си задавам въпроса: Добре де,щом тия на запад от столетия се с химия и гмо се хранят,тогава защо ние и бившите ни "другари от соца" се умираме преди тях?!?*** нелогично е нещо.....тия западняци требва да се гътват на по трийсе и кусур години,а ние с наще екологично-чисти български домати и марули треба да "илядиме" и да ги надживеваме два пъти?!?Явно нещо я магия ни прават или па нещо друго,като уроки :)))))))

92

Анонимен

преди 7 години

Преди и за нас си произвеждахме и изнасяхме продукция за Русия и СИВ, в целия източен блок бяха известни нашите зеленчуци и плодове и ако нямаше санции и забрани наложени ни от запада и там щяха да се продават по-добре от местните, имаше работа а сега от ЕС ни съсипаха и икономика и селско стопанство да им купуваме техните запани стоки и да им слугуваме.

91

Анонимен

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯИнвестират бре гурбетчия, инвестират :) и понеже по надолу се чудеше що шоколада в Германия струвал еди колко си, а в България еди колко си пък и не бил като тоя в Германия, да ти кажа питай НЕСТЛЕ в края на крайщата най-големия им завод в източна европа се намира в София :) питай ги тях

90

доктор гурбетчия

преди 7 години

Гурбетчио, условията за бизнес в България са перфектни - плосък данък, африканска работна ръка и колониализъм.Работата е там, че лихвите по кредитите едни чичковци ги държат високи, няма помпене с мангизи както е на Запад.И второ - тук бизнеса се държи от чуждестранни т.нар. инвеститори и колонизатори - ниши истински и големи и сигнификантни за българите по програма не са предвидени!

89

до 111

преди 7 години

Какъв комунистически начин на мислене, като повечето младежи в чужбина ,не са били родени даже. Всички в Бг си мислят ,че навън парите ги берем по дърветата,елате ,вижте, поработете, приобщете се, докажете се,сблъскайте се реално с действителността и тогава обобщавайте (иска се кураж, не празни приказки).

88

Ую

преди 7 години

До министър Румен Порож1.Не2.Не3.Не4.Да - някак си трябва да накараш мишката да изяде отровата, подсладител май е добра идея?5.Не6.Не7.Не8. Ако е "ДА" то е поредната жертва на един страхотен маркетинг трик - БИО/ЕКо храните са с по-ниска хранителна стойност.

87

Анонимен

преди 7 години

По времето на соца може да нямаше 20 вида сирени, но това което имаше достатъчно аз всеки и с гаратнирано качество. Сиренето беше сирене, маслото масло, млякото мляко, месото - месо.

86

Жоро павето

преди 7 години

Хахахах118,точно така....добре му го каза.Аз бих допълнил,че при бат Путин храната е здравословна и народа живее до над сто лета :))))

85

Анонимен

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯ 119Разсъжденията ти показват колко съм прав, може би не го осъзнаваш но цялата ти глава е пропита от комунистически разбирания

84

Либералист

преди 7 години

пълна либерализация на пазара и нова ре-приватизация от червените олигарси в България!Само със реална, а не фиктивна и удобна за кремъл "пазарна свобода", икономиката ни ще бележи напредък! Либерализация!

83

Анонимен

преди 7 години

Сакън, западните еврогейци са много капризни и изчанчени, те не могат какво да е да ядат. Иначе прибират ислямистко-мангалярската *** от света.

82

До номер 111

преди 7 години

Какви 10г.,, шведите" и сега не искат да работят за жълти стотинки, процесът на обезлюдяване отдавна е започнал и се задълбочава и всеки се спасява поединично,както намери за добре. В дългосрочен план в Бг няма перспектива за никой, пълен геноцид с одобрението на олигархията и държавата,която е абдикирала от всеки и всичко

81

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До АнонименВас е по-лесно да си продадете наследствените ниви и да ходите да берете ягоди някъде отколкото да направите ягодова градина тук :) готованковци сте.Една страна се променя от хората които живеят в неяЧЕ ЗА КАКЪВ Х... ДА Я ПРАВЯ ТАЗИ ЯГОДОВА ГРАДИНА В БГ. БЕ ?! НА КОГО ЩЕ ГИ ПРОДАВАМ ТЕЗИ ЯГОДИ ,НА БЕДНИЯ БЪЛГАРИН ЛИ ?! НЕ ИНВЕСТИРАМ В НЕСИГУРНИ ДЪРЖАВИ ! ВСЯКА ИНВЕСТИЦИЯ ТРЯБВА ДА ИМА ПОКРИТИЕ В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН ! ТОВА Е РЕЦЕПТАТА ЗА ПРОСПЕРИРАЩ БИЗНЕС !