70

да ви

преди 6 години

всичките сте от един *** *** , *** да питаш началниците в брюксел

69

Бай Джони Леш

преди 6 години

Едно време се жалвахме от матрала ,а сега и матрал не остава...

68

Реалофил

преди 6 години

Ако веднага и удърно не се повишат доходите ,Българите ще станат малцинство в Бг.Сегашните политици ни предлагат да внасят -Украинци,Молдовци,Македонци,араби ,арменци и руснаци.Вместо да вдигат доходите.Дори нормалните роми избягаха ,а тези които останаха са толкова оскотели ,че не е за разправяне.Убиеца от Люлин дори не осъзнава какво е извършил и това същество няма нищо общо с "човек",

67

Възмутен шофьор

преди 6 години

Голям *** е тоя - няма и половин година откакто вдигнаха двойно глобите за шофьорите и айде на ново пак същото кога ще се спрат, като направят глобата за превишена скорост колкото един апартамент ли?!? Тикво, на следващите избори да не си припомниш участта на деформаторите!!!А превишаване на разрешената скорост ще има винаги, защото ограниченията са неадекватни, отпреди 30 години, когато имаше само москвичи и жигули в страната! но за ченгетата е екстра да има толкова много хранилки!

66

Млад меринджей

преди 6 години

"Чети етикета"На етикета пише бългърски фъстък ?Цял свят си дава *** в България зашото няма контрол.Примерно китайски фъстъци върнати от държава в ЕС, които са опасни и за животинска консумация поради наличие на тежки метали(Кадмий,олово идр.) се пласират в Бг като български фъстък за човешка консумация...

65

Сотир

преди 6 години

А богатите-надрусани сутеньори,наркопласьори,бизнесменски дечица карат като безсмъртни- с пара в джоба знаят ,че могат да прескочат -"процедурите"

64

Анонимен

преди 6 години

ми то от кадрите на БКП само приказки и лозунги от 70 години :) и никакви реални действия, първо българина трябва да се научи, че на хора, които са имали взимане даване с шумкарите вера неможе да им се има, и тогава ще почнат да се оправят нещата

63

Сотир

преди 6 години

От мизерия и курупция са тия катастрофи...Полицая се чуди зимата как да си плати тока,кредити,деца...Всеки по веригата от КАТ,ГТП,ДАИ,Инструктори...Самите шофьори карат 60% коли над 15 години и със гуми втора радост от *** на Германия....

62

Анонимен

преди 6 години

ЗАЛЪГВАШ НАРОДА ВСЕКИ ДЕН С НЯКАКВА ДЪФКА...КАЖИ ДО КОГА НАРОДА НИ ЩЕ Е НАЙ-БЕДНИЯТ И КОГА ЩЕ СЕКНЕ ВАШАТА ЛАКОМИЯ ДА СИ ОТДЪХНЕ ТОЗИ НАРОДЕЦ ОТ ВАС-ПОЛИТИЦИТЕ !

61

Закривай

преди 6 години

Демографската криза ще продължи с или без жертви от птп-та ... Умират много възрастни , ниска раждаемост , да не споменавам на година колко я напускат тази държава ... Проблемите са - мизерни заплати , мръсотия , убийци , абдикирали съдебна , здравна система и още и още ....

60

Анонимен

преди 6 години

е с Валери Симеонов ще оправите и демографията и жертвите по пътищата

59

Gun

преди 6 години

А ползващите терминал едно млади хора които изгонихте?Проблем са ви *** с купени книжки на които пак вие позволявате да си купят.Цялата ситуация намирисва от към главата.Всички политици сте едни и същи.Съжалявам ви,как гледате децата си в очите.

58

Анонимен

преди 6 години

Държавата трябва да спре да участва с пари от бюджета в Пенсионната система и социалното подпомагане. Няма пенсии, няма социални плащания и постепенно демографският проблем ще се реши. Искаш на старини да имаш сигурност? Прави деца ,за да те гредат. Искаш да получаваш социална помощ при нужда? Работи, отделяй за свой личен фонд и те така. Няма помощи- няма *** , няма пенсия- има деца от работещи родители.

57

-

преди 6 години

Като спомена демография Един мъж, едно дете и самото то в чужбина.

56

boyko.uzunov

преди 6 години

С вас не знам как е , но този човек предизвиква вече усмивки и съжаление- какво ви говори тази снимка? Това е един дедо дето иска вече да си гледа внучето, да не му се обаждат постоянно за протекции, да го оставят на мира да си гледа живота и да си брои париците , които е спастрил...!! И най-важното да не му ровят в миналото!!?

55

Ивелина

преди 6 години

Този крадлив бездарник е един евтин популист. От изказванията, които постянно прави става ясно, че е тотално неподготвен и без адекватна преценка за ситуацията. Като си отвори устата на тема правосъдна система ми е най-смешен, пълен ***. Явно, това е нивото на масата от хора в България, щом си го избират. Опростачването е пълно. Какво стана с КТБ? Колко от откраднатите пари върнахте? Колко са осъдените в затвора?

54

Бай Корлеоне

преди 6 години

ПРОВАЛЪТ на ТИКВИТЕ 3 и очевиден във всяка сфера - какъв контрол, като няма полицаи (няма желаещи и конкурсите се анулират). *** си карат без книжки, а пътищата на СВИНЕТКА са като лунен пейзаж...Тези некадърници ще затрият България!!

53

Весо

преди 6 години

, Заради такива некадърни и корумпирани управници има демографски срив.Станахме бананова република.

52

Анонимен

преди 6 години

СПОКО!КАКТО Е ТРЪГНАЛО СЛЕД 4-5 ГОДИНИ ИНДИЙЦИТЕ ДОМЪКНАЛИ СЕ ПО ТЕЗИ ЗЕМИ ОТ РЕКА ЦИН ГА ЩЕ ВИ ОПРАВЯТ ДЕМОГРАФСКИЯ СРИВ КАТО СЕ РАЗМНОЖАВАТ В ГЕОМЕТРИЧНА ПРОГРЕСИЯ..ЗА СЪЖАЛЕНИЕ :-( :-(

51

Анонимен

преди 6 години

Нито КАТ,нито камери,нито глоби от тях, ще ти решат проблема с катастрофите и демографията!Най-много да изтормозиш хората и пак да те смъкнат от власт!