108

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - Армията е на всички ни, искаме итребителите час по скоро...Защото армията е на всички ни, не искаме никакви изтребители никакъв час по скоро!

107

чичо-дядко

преди 7 години

на Тиквата явно са му дръпнали ушенцето в американското посолство и го натискат за 3-та употреба американски самолети (на цената на нови). Иначе сме свидетели, че последните войни се водят предимно с авиация, пехотата е само за градовете да защитават механизираните част. Не знам... *** ли е или просто много послушен.

106

Анонимен

преди 7 години

1.Т50(Русия)2.F22(САЩ)3.Су35(Русия)4.Су30(Русия)5.тайфун(Европа)6.Рафеле(Франция)7.F35(САЩ)8.Миг35 (Русия)9.Грипен(Швеция)10.F16(САЩ)

105

Анонимен

преди 7 години

Между другото в Щвейцария често има референдуми по най-различни въпроси.Някой път са заедно с гласуването на избори,друг път отделно.На последния гласуваха че ще развиват енергетика от възобновяеми източници за сметка на ядрената.На по преден гласуваха против въвеждане на гарантиран всеобщ минимален доход.А миналата година гласуваха дали държавата да купува нови изтребители и отговора беше НЕ!Така че така се процедира в истинските демокрации,търси се волята на СУВЕРЕНА!Депутатите са слуги на на

104

Анонимен

преди 7 години

БРЕХ, МАМА МУ СТАРА! ПАТРИОТИТЕ ОТЪРВАХА КОМИСИОННИТЕ ЗА САМОЛЕТА.

103

Дани

преди 7 години

Тиквата знае всичко за контрабандата на наркотици, но по въплосите за армията е гола вода. По-добре ще е за си трае на тази тема.

102

Анонимен

преди 7 години

Ама ние имаме ли армия г-н премиер? Имаме ли държава?

101

смях

преди 7 години

Бойко е такава ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА, че още утре ще подпише за Грипените. Той си мени мнението по бързо от npocmumymka тарифата.

100

До 170

преди 7 години

Да бе,американците карат ББ да поддържа Миговете!Нещо за много наивни имаш хората!

99

Анонимен

преди 7 години

ПРЕЗИДЕНТА , освен това е и Генерал от армията и знае как и с какво ще се води съвременната война ,затова настоява за изтребителите ,а това недоразумение пак Е правило дълбоки поклони на американския посланик или пък неговия приятел Йелдаръм Бисексуали му е скръцнал със зъби ..Колкото по скоро иде в Банкя да отглежда големи хамерикански тикви ,толкова по добре ще е за България

98

До 167

преди 7 години

Заминавай да се биеш с руснаците.Ето ти я Украйна,отивай доброволец!България с никой не трябва да мисли да се бие

97

ДИСАГИТЕ

преди 7 години

Не бе Мутроне в армията има и пожарникари!!!!Ако не знаеш питай РазкрачаноФФФФ!!!

96

Анонимен

преди 7 години

Русия ни е враг очевидно има голямо разделение,но едно е ясно-с нея НЕ МОЖЕМ и НЕ ТРЯБВА да воюваме,най-малкото защото не ни е по силите и просто ще обслужим чужди интереси ако го ...И защо да не можем и защо да не трябва червен каскетчо?Добре, че ген.Колев не е мислел като теб и е насмел руските агресори в Добруджа.

95

Анонимен

преди 7 години

Сега да даваме маса пари за армията е на гол г.з чифте пищови.На този изстрадал народ най-важното е да му се вдигнат доходите.Има смисъл да се защитава държава,която осигурява висок жизнен стандарт на гражданите си.А държава в която хората живеят зле какъв смисъл има да се защитава?Ако някой друг ни завладее може да живеем пък по-добре!Сегащното положение устройва не повече от 10% печелещи облаги в тази държава.Има обаче 90% недоволни.Да ходят да се бият тия 10%,останалите да не са мазохисти!

94

Анонимен

преди 7 години

хахахахаха :))))))Яка гаргара си прави Бойко с прецедента на републиката, сол таашака на Решетников :))))

93

Анонимен

преди 7 години

Гаврата със соц. *** Радеф е чудесна. По последна информация Радеф се е наакъл на Дондуков 2. Търсят се памперси.

92

Анонимен

преди 7 години

Колко е красиво да слушаш как плачат позитанските бооклуци :)

91

Анонимен

преди 7 години

Грипен е добро попадение като цена и ТТД .Не знам кой го е предложил, но е много добро попадение

90

Анонимен

преди 7 години

Цялата работа е, че от парите за самолет няма как да се открадне. Докато от тези за сухопътната, ще бъдат завъртяни през на Шиши и Доган обръчите, ще бъдат прибрани повечето. Затова са тези резки промени в приоритетите.

89

Факт

преди 7 години

Какво е нужно на армията се определя от предизвикателствата пред които е изправена,т.е. кой е врагът.По въпроса дали Русия ни е враг очевидно има голямо разделение,но едно е ясно-с нея НЕ МОЖЕМ и НЕ ТРЯБВА да воюваме,най-малкото защото не ни е по силите и просто ще обслужим чужди интереси ако го направим,а изходът ще е фатален.И така,кой е ВРАГЪТ?Ами очевидно Турция и усилията трябва да се насочат към осигуряване на възможности да се защитим от нея!Което не значи да се дърлим,естествено...