31

Анонимен

преди 7 години

За 10 евро правят ядреномагнитен резонанс ако имаш лекарско направление. Чака се, обаче е безплатно. В БГ мисля че може да умреш от старост преди да ти дойде реда за тази процедура?

30

Анонимен

преди 7 години

Интересно дали, ако децата ви пожелаят да следват медицина ще сте на същото мнение. Макар и държавна поръчка таксите не са съвсем символични, както е в други университети, а за съвместна с ученето работа и дума не може да става, защото наистина се учи, вместо да се виси в кафенцата по цял ден. Съгласна съм, че държавата губи, но може да се постарае да задържи лекарите, не е като да няма възможности.

29

да се махат навреме

преди 7 години

За експерти подмяната на личноста в телата на лекарите се вижда и чува отлично вкл на записи.Ограбват вече над пет милиард а повече в сравнени с до 2005 година подават чрез въздуха с възмущение.

28

Анонимен

преди 7 години

Живея от 15 години в Германия и при лекаря има 10 евро праксис такса (личен лекер или болница), айде недей да ми обясняваш точно на мен тея неща моето момче.

27

да се махат навреме

преди 7 години

Много е страшно нарко мафията вече владее над 70 % от производството и пласирането на тн"ликарства"..Събира на семинарчета лекарки и лекари бутат им дрога облъчват ги през презентационни екрани с пси препрограмиращи клипчета насложени над уж доклади..СЛедва масово отравяне на милиони БЪлгари с цел ограбване на милиарди годишно за тн "здраве".Лекарите са много отровени осакатени завинаги подменят ги в телата на ключови думи. Продалите най много нарколекарства ги водят за награда в Дубай

26

Анонимен

преди 7 години

Като отида до непознат лекар, първата му работа е да ме пита какво работя, а не от какво се оплаквам.

25

Анонимен

преди 7 години

Скапна държава.

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22Точно програмистите остават тук. Взимат 4х средната заплата и живеят като царе. Това с 4х средната заплата го няма на запад за програмистите

23

21

преди 7 години

Колко пъти си бил в Западна Европа или Щатите на доктор? Нека позная! Нито веднъж.Парите са си пари не само в България. Повярвай ми.

22

Анонимен

преди 7 години

Тоя па щял с кирливите пари за обучение дето се дават да наема немски лекари, абе вие на кой свят живеете бе?

21

Анонимен

преди 7 години

Всеки млад учител, всеки млад програмист, всеки млад, честен и умен човек не иска да се реализира тук. Защо ли?

20

Анонимен

преди 7 години

Що в нормалните държави лекарят не те крънка за пари и не гледа с каква кола идваш??? Що само в Кен.ефа всичко е зле след 27 години блажена демокрация?

19

Анонимен

преди 7 години

Да отиват да лекуват на Запад, но да внимават да не помислят жълтите за болни от жълтеница, черните за болни от чума, белите за болни от витилиго.

18

:(

преди 7 години

Време е да се обвързва безплатното обучение с 10 годишен договор с Република България. Не искаш да работиш в Родината? Няма проблем? Плати си образованието и изчезвай! За какво плащам данъци??? За да образовам лекари за "бедна" Германия? Или физици за френските атомни централи? С парите, които даваме за тези неблагодарни тиквеници, можем да си наемем немски лекари и да си поддържаме болниците на световно ниво.

17

Цеко от с.Хрисовул

преди 7 години

Докторчетата от първия ден служба в българска болница усвояват най-важното в професията- по-важно от диагнозата е с каква кола са дошли близките на болния, как са облечени, с какви телефони са, скъпи часовници, и т.н. - ЗА ДА знаят колко кинти могат да изпросят / изрекетират.

16

Анонимен

преди 7 години

Къде е бизнесменчето да обясни как трябва тея дето са недоволни от заплащането да емигрират, за да може той да кара дебел мерцедес?

15

ПФФФ

преди 7 години

До Анонимен 8:Ей заради такива *** като тебе сме в това положение. Пълно е с такива *** като тебе ........ Неадекватност и некомпетентност блика от всякъде !!!

14

Конь

преди 7 години

По времето на диктатора масов убиец Живков, лекарите вземаха колкото шофьор на мотокар, но и избор нямаха, защото посмееш ли да избягаш от соц *** цялата ти рода останала тук я чака затвор и трудов лагер

13

Анонимен

преди 7 години

Като са толкова кадър ни защо не отиват да се изучат в Англия примерно. А тук ги учим без пари всички данъкоплатци о после бягат. Кой плаща?

12

Митко

преди 7 години

Ще те лекуват, не бой се..."Ходжа гледа на коран, разваля магии..."