81

байхейс

преди 7 години

няма отърване от това продажно нищойество .......!!!!

80

Анонимен

преди 7 години

Само смел човек като президента Плевнелиев може да задава въпроси от които всички се страхуват. И сега както се очакваше Путин, Тръмп и Ердоган са се завряли в миша дупка и се чудят какво да отговорят. А във Крим обществото получи нови надежди, че презедента Плевелиев ще ги освободи. Гражданите на Крим пеят коледарски песни от радост и хвърлят фойрверки и розови балони във синьото небе.

79

Щирлиц

преди 7 години

Написал е книга!?Бог да пази България от такива.

78

Анонимен

преди 7 години

ОТ *** ВЯРВАМ В ИСТОРИЯ ПИСАНА ОТ ДЕМОКРАТИЧНИ ДЪРЖАВИ !ГЕРМАНИЯ Е ДЕМОКРАТИЧНА И СИ ПРИЗНАВА ВИНАТА ЗА ВТ. СВ. ВОЙНА !САЩ СА ДЕМОКРАТИЧНИ И СИ ПРИЗНАВАТ ВИНАТА ЗА ВИЕТНАМ И ДРУГИ !РУСИЯ НЕ Е ДЕМОКРАТИЧНА И НЕ СИ ПРИЗНАВА ,ЧЕ РУШИ УКРАЙНА И ПРАЩА ТАМ ВОЕННИ БЕЗ ОПОЗНАВАТЕЛНИ ЗНАЦИ !ТУРЦИЯ НЕ Е ДЕМОКРАТИЧНА И НЕ ПРИЗНАВА ЗА АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД ! ЕРДОГАН КОЛИ И БЕСИ НЕУДОБНИТЕ КАТО ИМ ПРИПИСВА ОБВИНЕНИЯ ,ЧЕ СА ТЕРОРИСТИ И ГЮЛЕНИСТИ !КАТО ИЗТРИЕТЕ КОМЕНТАРА ПАК ЩЕ ГО ПЕЙСВАМ !

77

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев вече се изказва като виден бивш президент :-D :-D

76

упс...

преди 7 години

Времето, ражда свите Герои или Национални Лидери!Те могат да са алтруисти или маргинали...За съжаление, в повечето случай са жестоки диктатори,но има и изключения...Моисей, Христос, Буда...Левски, Ботев, Бенковски...Ганди...Наполеон, Сталин, Чърлчил, Хитлер...Плевенлиев?????Не!След време, дори няма да си спомнят името му!

75

реалноста

преди 7 години

Тръмп на дали може да пише а Ердогана и Путин едва ли им остава време от гей секса по между им

74

Idealist

преди 7 години

Този още ли е в България? Няма отърване от тези гербери!

73

Анонимен

преди 7 години

като не можеш да си нахраниш пле,бейте каквито и институций да имаш те ще затънат в корупция и най много да се изродят в репресивен апарат нещо от сорта на НКВД ( КГБ ) който ще се срине под собствените си гадости ... и накрая ще имаме Император велик вожд или там както се кръсти Вишата сви,ня

72

Анонимен

преди 7 години

Тоя от глупост щеше да свърши най-голямата услуга която можеше да свърши, маргиналните се разлаяха и уплашиха и си изпуснахме шанса вече е късно.

71

@96

преди 7 години

То щото твоето струва... Мнението на всеки има еднаква стойност, драги. На теб Роско ти е ОК като президент, на мен пък не ми беше. Може да е много добър човек, може да е интелигентен, образован, успешен бизнесмен, но за президент във Франция учат от малки. А при нас се учат на полето. Затова сме го докарали до това положение. И все пак, приемай и мнение, различно от твоето.

70

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

ЖАЛКО ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩОМ СИЛНИТЕ ПИШАТ ИСТОРИЯТА ТАКА КАКТО НА ТЯХ ИМ ОТЪРВА ,А НЕ ТАКАВА КАКВАТО Е ! РУСНАЦИТЕ НАПИСАХА ИСТОРИЯТА ЗА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ПО СВОЙ ВКУС ,ТАКА КАКТО НА РУСНАЦИТЕ ИМ ОТЪРВА ,ДОРИ НЕ СПОМЕНАВАТ ЗА ОГРОМНИТЕ ЗАСЛУГИ НА СЪЮЗНИЦИТЕ ! ЕРДОГА ПИШЕ СВОЯТА СИ ИСТОРИЯ ПО НЕГОВ ВКУС ,ВСЕКИ ОПОНЕНТ Е " ТЕРОРИСТ И ЧОВЕК НА ГЮЛЕН " !ДА ВИДИМ ТРЪМП КАКВО ЩЕ НАПИШЕ ?!

69

Хахахах до 88

преди 7 години

Не ми се спори изобщо по това време. Убеден съм, че съм прочел повече исторически книги и, по стечение на обстоятелствата, учебници, та съм наясно, че мен ме няма там. Както, предполагам, и теб те няма. И средностатистическият човек го няма. Но ако един президент не е останал в историята с нещо по-различно от безлична и небалансирана политика, тогава вече е проблем.

68

упс...

преди 7 години

Плевнелиев пита: Кой пише историята? Путин, Тръмп, Ердоган...-------ЛИЧНОСТИ, а не гли----ти, като теб!!!!

67

браво Плевнелиев

преди 7 години

Когато човек казва истината за дадени диктатори ,тогава той става неудобен и неприятен както за самите диктатори ,така и за една шепа *** които симпатизират на тези диктатори !

66

До 88

преди 7 години

Съгласен съм.Запазено му е мястото в историята - в *** на историята. Там е мястото на такива отпадъци.

65

Хахахах

преди 7 години

Ами не знам кой от тримата я пише, но Плевнелиев определено го няма в историята.

64

Анонимен

преди 7 години

До *** 77 - Видяхме американците, колко лесно спечелиха войната срещу виетнам.

63

Анонимен

преди 7 години

Ха, колко прилича плюнкаат на мистър Бийн на тази снимка!Отива му тази роля.Няма ли да престанете да ни досаждате с това смешно безгръбначно, което никога не можа да извади полезна мисъл, а само заучени фрази?!?Тоя некадърник сега написал книга?!?А дали не са му я написали?

62

да помислим

преди 7 години

Студен мир е пълна безмислица и опит за оригиналничене. Прави се алюзия със Студената война.Но едно е студена война без оръжия ,а друго е т нар горещ мир ,което е пълна безмислица.Но нали и Плевнелиев си е такава същата безмислица.