26

ГАДОРЯН

преди 7 години

А как може да има мюсюлманки топ модели - Ирина Шейк и Джиджи Хадид. Е имат късмета че не живеят в СА хаха инак щяха да видят колко хубава религия изповядват

25

Агент провокатор

преди 7 години

Шериат му е майката! ;)))

24

Чикън

преди 7 години

Не може да сме сляпо толерантни повече.Щом в техните страни, могат да те убият, защото си християнин, защо ние да сме длъжни да се съобразяваме с менюто им и непроменените от векове разбирания за живота и вселената?

23

Анонимен

преди 7 години

Тая статия я четох вчера в DW, copy paste журналистика. Що за глупост в Европа винаги се е яло свинско и от всички, с изключение на някои "вегетарианци и т.н." Даже в ангийския език *** e pig, а пък свинско е pork, защото Англия е създадена от колонизатори франкофони, които използвали френската дума за *** да се различават от местнитните селяни. Според мен като част от културното многообразие трябва да изпратим новодошлите да поработят в свинеферми, но не и да ядат защото им е забранено.

22

Анонимен

преди 7 години

Германците трябва да приемат всички мюсюлмани и да докажат колко са велики, тъй не верваме на гол тумбак чифте пищови сега реват за още държави да изселят мигрантите там ама немааа.

21

Анонимен

преди 7 години

Кво свинско Ве?!Само сланина и мас за тия тарамбуки!

20

Циник

преди 7 години

Упс...постнах под грешното матр*ялче!Пардоне моа!

19

Циник до 16

преди 7 години

....е не може всички да са като тебе....горди работници в Екарисажа на др.Гергов!

18

Ние

преди 7 години

можем да се справим! Трябва да приемем всички! - Меркел

17

ГАДОРЯН

преди 7 години

Чета оня ден- Германия се къпе в пари. Ни нам си колко нови работни места. Хаха. Жълтурковците скоро всичко ще им е роботи. И нямат емигранти. Да видим Германия как ще деградира и ще се сгромоляса под наплива на тия мили гости от Бл изток.

16

до 16

преди 7 години

Мен не ме издържа никой аз се издържам сам, а вие като сте прости да си разрушите държавата чакайте на немците.

15

Анонимен

преди 7 години

Всичкото родно байганьо се е заело да ожалва и същевременно оплюва най-богата и просперираща държава в Европа (която в момента го издържа в *** му, чрез бюджета на ЕС), като същевременно е стегнало багажа и чака първа възможност да иде да поработи, като хамал, зидаромазач или плочкаджия. ***!

14

до 9

преди 7 години

Недей да спориш печеното прасе е диво тоест дивеч такова месо може да се яде.

13

Сурай

преди 7 години

В шуриата е истената

12

Циник

преди 7 години

Goeterdaemmerung!!!

11

Анонимен

преди 7 години

Баба Мурсула май ще се окаже еднокнижна ***, не знаела тя че в исляма имало бурки, ама иначе много разпалена демократка е като е демократка нека пък хората си ходят с бурките .

10

Патриот

преди 7 години

Бабушкерата провесена на стълб веднага!

9

дойчландия фалира

преди 7 години

Това е победена държава. Като чуят Хитлер и гледат виновно и се оглеждат за маса, под която да се скрият. Окупаторът добре си е свършил работата.

8

Анонимен

преди 7 години

Кога аристократите не са яли свинско да ме светнеш, че нещо не мога да се сетя за подобно нещо?Малките цели печени прасенца са били неразделна част от угощенията им. Ако на мен не ми вярваш погледни рисунки от онова време и ще видиш менюто им. Та не мога да разбера кого лъжеш и заблуждаваш с тези глупости?

7

Ние

преди 7 години

можем да се справим! Трябва да приемем всички! - Путин