121

Тито

преди 7 години

По папата е стреляно след обяд а вечерта Италия напуска камион ТИР с дипломатически статут на Българското посолство. Кой седи на седалката до шофьора ЖЕНАТА НА СЕРГЕЙ АНТОНОВ. Никой никога не споменава нещо за нея. Убийството на Папата трябваше да провали вече сключения секретен договор за приключване на студената война през 1975 година в Института по Съединените Щати и Канада в Москва. Логистиката по убиството е от наще служби по нареждане от Москва. Жалко за Сергей Антонов обра пишкира без да

120

ние не сме глупави

преди 7 години

Навремето случая беше използван за да внесе раздор между Каторици и Источно Православни в социалистическия лагер.Сега Русия реанимира случая за да внесе раздор в страни членки на ЕС.Този прокурор трабва да се разследва за връзки с Русия

119

голяма глупост

преди 7 години

Този прокурор изложи себе си и полския народ.Папата дойде в България 2002 и каза че никога не е вярвал в Българската Следа.Предпочитам да вярвам на него.

118

Анонимен

преди 7 години

През 2002 папата посети България и каза че никога не е вярвал на Българската следа.Предпочитам да вярвам на него.Колкото до този прокурор, той определено е в нарушение на правнита норми.

117

Аз

преди 7 години

Ето как писъци от полско радио, могат да доведат до побой в българска кръчма

116

фортекс

преди 7 години

Днес слушах един македонец как си рекламира стоката:-Нема "турска далавера" нито "българска измама" всичко е с немско качество.

115

Жибор

преди 7 години

Този поляк е руски агент като хората,които обявиха "вината" на Елена Поптодорова: той изпълнява активно мероприятие на КГБ,а тукашните гарги кълват мухи.

114

А бе

преди 7 години

Главният дефект на комунизмът беше,че при него икономиката не работеше добре.Някъде и въобще не работеше...Закономерно и отпадна като система.Тея бомбастични операции в чужбина са пълен мит.Едва ли има и десетина души убити.На фона на жертвите на западните разузнавания(начело с ЦРУ) е просто смешно.Ама живи и здрави да са полячетата-нека си помпат самочувствие.То сега ако сам не се похвалиш,няма кой друг да го направи...Папа-победил комунизма звучи добре!Само дето не е вярно.

113

Анонимен

преди 7 години

За прикриването на педофилията в католическата църква всякакви истории ще чуем. Новият папа какво мисли по въпроса? Как Ватикана възприема генното инженерство и "производството" на органи чрез животински хибриди с човешки ембриони?

112

Анонимен

преди 7 години

TYPI PRETOPLENI GLUPOSTI AMA GOLEMI GLUPOSTI

111

Анонимен

преди 7 години

Български служби да сътрудничат с турски по време на Студената война? ...Никъде не се говори за турски служби. Тук става дума за турска терористична организация която си сътрудничи с българските тайни служби.

110

Анонимен

преди 7 години

Български служби да сътрудничат с турски по време на Студената война? Само полски плосък мозък може да измисли това.

109

!

преди 7 години

Не смятам, че нормален човек трябва да вярва но поляк, това е една от най-мръсните и продажни нации на планетата!

108

Анонимен

преди 7 години

Поляците открай време са си ... И това никога няма да се измени. Само мор за тях. Винаги са мечтали да имат коллонии и са изнбили милиони за това, но никога не са имали. Винаги са мечтали България да е тяхна колония. Това е история, а не пропаганда. Всички войни на Полша са за колонии и територии, киото така и не е успяла да завладее или да задържи за дълго.

107

Анонимен

преди 7 години

Ние мислим, че поляците сами са организирали всичко, за да обвинят НРБ, ЩАЗИ, КГБ и СССР за случая, също както нацистите сами си подпалват Райхстага. За да наложат диктатура и да съборят социализма.

106

Моите ФАК-ти

преди 7 години

Ако Агджа стреляше с бойни патрони повярвайте ми от два метра папата щеше да е чао на място а не на другия ден да се хИли от болницата с превързани две ръце сеедно Агджа го е целил в ръцете.Мислете малко ве хора ,ама моля ви мислете ,че ме е гнус да ви отварям очите ве ,абе станете си от очите бе хора,АЙДЕ МАЛКО НАПЪН ЗА ДА МРЪДНЕМ ТАЗ ДЪРЖАВИЧКА БЕ

105

Моите ФАК-ти

преди 7 години

Утре да няма извинения от Полша,това официална позиция на полските власти ли е или на алкохолизиран прокурор.

104

Факт

преди 7 години

Комунистическите служби навремето се въздържаха от елиминиране на неудобни личности.Такива случаи бяха единични,а да не говорим за бомбастичен акт от рода на убийство на папа.Целта на цялото това активно мероприятие беше дискредитация и елиминиране на соц.разузнавачи.Нормално,дето се вика.Ама като се замислим за хилядите жертви на ЦРУ и Мосад,повечето от които журналисти....

103

Социопат

преди 7 години

Левите станаха десни ,десните леви -пълен тюрлю гювеч.

102

Анонимен

преди 7 години

Не България а КГБ: това е отговорът. ДС беше филиал на КГБ и изпълняваше неговите нареждания- полякът не знаеше ли това? Или и той като тях действа по заповед на руснаците,затова обвинява нас??!!