58

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Получава се едно леко неудобство за рубладжиите... - желанието на народа съвпада с интересите на ГЕРБ... - и какво сега - оставка ли ще искате...

57

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ искат служебна победа на следващите избори, и да напълнят НС с милиционерския си башибозук.Явно ще се целят в самостоятелно мнозинство наесен или напролет.

56

Анонимен

преди 7 години

А бе, Цветанов, ошашавихте троловете си.Вече не знаят какво да пишат горките.Пак ще трябва да завиват на 180 градуса.

55

Анонимен

преди 7 години

Тотален популизъм, пробутан с ясното съзнание, че няма да мине.Нагла неграмотност, облечена във власт.

54

Анонимен

преди 7 години

А един референдум за президентска република набързо? За какво въобще са ни тия 240 парцала, които работят само за себе си?

53

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 60.Трето,въвеждане на задължително гласуване като временна мярка,което да събуди заспалия народ и да ограничи влиянието на корпоративния вот.."задължително" ли? че то сега ако събереш 25% ела ми се обади!

52

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 60.Първо забрана на всички управлявали досега политици да участват в изборите.Второ,въвеждане на образователен ценз при гласуването,с което да се ограничи купуването на гласове в гетата.Трето,въвеждане на задължително гласуване като временна мярка,което да събуди заспалия народ и да ограничи влиянието на корпоративния вот.Четвърто,забрана на осъждани и криминално проявени лица да участват...оформи ли си квардтарните мустачки ? дясната ръка изпъна ли напред? кръста сложи ли?

51

Анонимен

преди 7 години

Мажоритарен вот да,но само ако се започне на чисто.С една дума пълен РЕСТАРТ на прехода.Какво имам предвид.Първо забрана на всички управлявали досега политици да участват в изборите.Второ,въвеждане на образователен ценз при гласуването,с което да се ограничи купуването на гласове в гетата.Трето,въвеждане на задължително гласуване като временна мярка,което да събуди заспалия народ и да ограничи влиянието на корпоративния вот.Четвърто,забрана на осъждани и криминално проявени лица да участват.

50

Анонимен

преди 7 години

За по-важните неща, като намаляването на субсидията, броя на депутатите, замразяването на заплатите им/в момента ги увеличават на всеки 3 месеца/ бягат, като дявол от тамян!

49

Анонимен

преди 7 години

Референдума не е задължителен защото не му достигат 12 000 гласа,тези защо нарушават закона ? Това ще погуби България защото хората са селянни и са глуупави,още развяват руски знамена а парите им в евро и паунди.Не тласкайте страната в руска орбита,това ще доведе до гражданска война

48

Анонимен

преди 7 години

240 района - 240 местни дерибеи - 240 фирми - 240 бизнес интереса - 240 феодалас българия е свършено окончателно , а дългият мултак изигра ролята на юда по отношение на тези 2.5 млн клети и немислещи овчици!

47

Анонимен

преди 7 години

Първата крачка от свитата на негово величество слънце император Боко е направена за възкачването му за вечни времена на престола!Хвала Цецо

46

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До АнонименТи не разбираш...

45

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Каквото и да се реши се в Парламента... - ГЕРБ ще управлява още четири години... - а най-вероятно и след това...

44

Анонимен

преди 7 години

Все пак народът има право на грешки.Разбира се, но после си ги и плаща. А тези все са си милионери, независимо дали ти правиш грешки, или не.

43

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Как кака *** да подържа мажоритарния вот... - и кого да тикне напред - дрОгарят Дъбов ли, или дрОгарка Масларка...

42

1111

преди 7 години

"Така депутатите от ГЕРБ ще подпомогнат с дарение от 20 хил. долара българите в Чикаго за закупуване на сграда" е няма такава глупост?!!! Толкова ли няма нуждаещи се в БГ?!! Продажници, реално наши пари, даряват в чужбина! Не го разбирам това.....

41

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Признанието, че ГЕРБ има полза от мажоритарен вот... - само доказва, че те имат кадри, които са добре разпознаваеми, и на които хората имат доверие...

40

Анонимен

преди 7 години

"Развили сме уредбата за провеждане на мажоритарен избор в два тура с абсолютно мнозинство. Предложили сме разделението на територията на страната на 240 едномандатни избирателни района. Във всеки един от тях да се проведе мажоритарен избор в два тура с абсолютно мнозинство"--ето я федерализацията и началото на разцепването на българия, към което тласка страната мафията, чрез лицето си слави-мултака!голяма грешка на бойко борисов, че тръгва да играе по чужда ***!

39

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

БСП много ясно съзнаваше голямата опастност за партията им, която представляваше господин Цветан Цветанов... - неговите думи удряха в десЕтката и от тях най-много ги болеше.... - именно поради тая причина те предприеха масираната акция на манипулиране, дискредитиране, шантажиране и саботиране на ДЪРЖАВНИКА Цветанов, той разбира се излезе чист от тая компроматна война, но за съжаление петната останаха...