237

Анонимен

преди 7 години

То в тубата ще ти покажат на голишарко оръжие:)))Те руснаците и американците работят за вас да гледате по нета филмчета;)

236

Анонимен

преди 7 години

325 посмали малко че се излагаш.И ние влизаме в тубата.Никой не говори за анимациите на оръжие.Ту160 е анимация предполагам;)

235

Анонимен

преди 7 години

Писах ви преди и ще се повторя, работих с америкснци, руснаци и офицери от ЕС в продължение на години. Никога не чух и не видях подигравателно отношение на американци към руснаци и обратно. Взаимно уважение и респект видях! Никой не си позволи какъвто и да е коментар! Взаимно се уважаваха видимо. Защо тук се пише така? Кой плаща за тази гадост? Руснаците си имат своите проблеми. Ние къде сме, имаме ли авторитет или днес целуване американски ***? А какво получаваме? Едно голямо нищо.

234

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 326"4 минути за охлаждане на Джавелин.При масирана танкова атака това си е смърт.Освен това са адски скъпи.Руснаците имат подобни Корнет"Единственото което имат руснаците е по една шепа непрана вълна на 3адниците си.

233

Анонимен

преди 7 години

До БобиТоу, ХОТ, Милан, Фагот, Конкурс, Метис са комплекси 2 поколение които много лесно се лъжат с инфрачервени капани-------------------------------------Боби, а ти колко човека мислиш че измами с твоите русофилски капани?

232

Анонимен

преди 7 години

4 минути за охлаждане на Джавелин.При масирана танкова атака това си е смърт.Освен това са адски скъпи.Руснаците имат подобни Корнет

231

Анонимен

преди 7 години

До ЕСХАЧ"Влез в тубата има достатъчно материал."Много добре знам какво има в тубата. Анимационни филмчета на несъществуващо руско оръжие. Това има основно в тубата. Още като видя че е клип от руската хибридна война, целящ да стимулира глупаците и го спирам. Русия е с 50 години след запада във въоръженията. През 1990 беше с 25 години назад и понеже нищо не можаха да направят през последните 25 години, изостанаха от Запада с 50 години. 99% от руското оръжие в тубата е лъжа и измама.

230

До 319

преди 7 години

В чужбина съм, като гледам как гордите рускини масово си вземат "печки" за съпрузи, а детенцата им едни кафевички си представям каква претопяване става в останалата част на света.

229

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 7 години

Днешният жалък колхознически парод (от пародия) не може да скрие фактът че Русия започва ВСВ като съюзник на Германия когато Хитлер и Сталин нападат Полша! Руснаците трябва да целуват краката на американците за това че благодарение на тяхната финансова и въобще всякаква помощ руснаците успяват да победят и в момента съществува такава държава като Русия. Без тяхна помощ Хитлер без проблем би разгромил руснаците...

228

Анонимен

преди 7 години

Чудя се кой плаща за тази антируска истерия! Руснаците са си спечелили войната с огромни загуби. Дали 8 или 9 ще се празнува не е от значение. След Брежнев си укрепиха армията много. Подигравките с армията им показват безсилие. Да, след 9.9.44 управляваха у нас но кой им разреши? България. Защо не успяха в Унгария, Полша, Чехословакия и т.н. Защото правителствата им не се дупеха колкото нашето. Днес сме на другия полюс, надупчени на САЩ.Поне един самолет да ни бяха дали но не, трябва да се плаща

227

ЕСХАЧ

преди 7 години

Влез в тубата има достатъчно материал.

226

Анонимен

преди 7 години

До ЕСХАЧНяма руски танк който да издържа на TOW или Джавелин, защото руските експерти са изчислили че такъв танк трябва да тежи 220 тона.

225

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Подводниците от снимки 14 и 15...къртят яко! Не ти трябват танкове, ракети, самолети...нежно и елегантно решение, изпипано с вкус и край с войните по света!

224

До ЕСХАЧ

преди 7 години

"Руските танкове - най-здравите и непобедими танкове в света!"

223

Анонимен

преди 7 години

До ЕСХАЧИ къде видя това? По Заша Тудей ли? Щото Ал джазира всеки ден показват по няколко изгорели руски танка.

222

ЕСХАЧ

преди 7 години

То затова TOW като удари руски танк в Сирия нищо му няма. Тези противотанкови ракети са само за танкове от преди 30 г. В масирано танково нападение искам да те видя как ще стоиш и чакаш да те приближат.

221

трезвен

преди 7 години

Аз не празнувам! Ние сме били немски съюзник, губим войната! За нас това е загубена война! Трябва да си луд или национален предател, за да се радваш на загубата на собствената си страна. Нас, т.нар. "съюзници" услужливо ни хвърлиха в сферата на влияние (блатото) на северноазиатските червени орди. "Благодаря" им сърдечно и на червените, и на демократите!

220

Анонимен

преди 7 години

Авиацията не лети, корабите не плуват... Остана им една пехота на горките. Как ще завладяват Америак не знам.

219

Анонимен

преди 7 години

Хитлеро -Фашистка Германия също организираше пищни военни паради и имаше своя "Юнаармия" в лицето на Хитлерюгенд . Изобщо подобни мероприятия са отличителна черта на тоталитарните , военизирани общества

218

Анонимен

преди 7 години

Ако пишещите тук са до 35г.значи не са стъпвали в казарма.Сещайте се по нататък....какви гении на военното изкуство имаме откакто закрихме армията,нарязахме си ракетите от които поне Турция се плашеше.