107

Теди

преди 7 години

На 25 години си купих собствено жилище в центъра на Бургас Сега съм на 36 год и планирам да купя второ и да го давам под наем .Всичко съм си постигнала сама ,нямам родители - майка ми почина когато бях на 5 год С баща ми не поддържам връзка от 16 годишна.На моменти ми е много трудно ,но се опитвам да се справя с живота.

106

Do bojidar

преди 7 години

Bojidare ne se opravdavai.tam kudeto zaplatite sa 500 leva kvartirite sa po 100.moje i sukvartiranti.ne znam tupo e s maika si da jiveesh.vse edno te e strah da ne te otkradnat ili si terikat.viarno ne sme USA ama edin vupros.zashto USA sa skandalno veliki???shtoto ne jiveiat s maikite si be bratleta i sa mujkari.gurmiat se kato se naloji.taka che niger pleace ne sa opravdavai

105

Ъ

преди 7 години

Какво ще рече мамини детенца?300лв квартира или ипотека, 150 лв ток и вода,150 лв храна,100лв транспорт телефон,100лв цигари и ...Сметката излиза на близо 800лв месечно за да си сам ,а колко ли работодатели плащат над тази заплата ,че да ти останат за облекло и такива подобни.Мамини детенца или експлоатирано общество?

104

Божидар

преди 7 години

То с 500 лева заплата и 200 лева наем оставаше и хората да се изнасят рано от вкъщи.Я *** off.

103

Анонимен

преди 7 години

До Дъ Ивъл... Брат, не си прав, поне аз така мисля. Свястна жена в бара или в дискотеката няма да срещнеш. Ако до 35 не са те оженили, след 45 и господ не може да те ожени. Не си прав и за жените. С мойта сме заедно 20 години. И двамата сме на 45. И мойта си пие кафето с приятелки, дудне от време на време. Обаче си пием бирата заедно. Мъжете я зяпат, ама на мен ми е кефффф, че само аз си лягам с нея. И мен ме свалят, ама не си вея п.шака и на нея й е кеф, че има готин мъж.

102

Do 111

преди 7 години

Po princip si prav za tva si tursish sviastna jena i shte si dovolen.inache e trudno no to si zavisi

101

The Devil

преди 7 години

Един живот живея. Не искам да го изживея като роб работещ беден.Виждам как хората умират на по 40-50 години. Това не е случайност, а тенденция.Мръсен въздух, вода и вредна храна. Стрес, нерви от децата и жената. Всичко това довършва мъжете на по 40 години.Защо да се бъхтя 30 години за да изплатя жилище. Защо да чукам една единствена жена?!? Защо да издържам жена, която по-цял ден виси във фейсбук и по кафета, пуше, пие и изневерява?!?Робуването и семейния живот е ад, който те убива бързо.

100

Бай

преди 7 години

Дайте ми средната заплата за която говори тиквеното правителство и ще мога да си позволя да живея в собствено жилище. Тия които говорят за това че сме мамини синчета хабер си нямат от ситуацията в България. Аз лично живея от 18 г в собствено жилище, но виждам тези които желаят да си имат, как трудно се оправят с обещаните заплати. А да тъпчем гушите на банките, няма да стане или тия статии целят точно това. За втори път чета тия глупости

99

До The Devil

преди 7 години

Сигурно си написал това на шега.Но аз имам такъв съсед. Майка му го отгледа с помощта на нейните родители, бащата е починал отдавна. Момъкът порасна красив, атлетичен, интелигентен, завърши висше, започна работа. Майката каза "Заплатата ти е за джобни, аз ще те храня, както досега". И дрехите му купуваше, и екскурзиите в чужбина му плащаше,работейки на две места.И какво? Ерген над 45 г., приятелите му се изпожениха,жените вече го подминават - заплатата му малка, майката остаря,пенсията й малка

98

Излезнал от вкъщи

преди 7 години

Много добра тема, но без дума за парите, които са необходими за наем или апартамент, мисля че този разговор си е направо нелеп. Ако децата имаха възможността да работят и да си плащат ок, но ако одеяъа е да се увеличават бездомниците, нека чешането на езиците започне сега !

97

The Devil

преди 7 години

Ако заживея самостоятелно, няма да имам достатъчно пари за глезотий. Ще трябва да се оженя, да правя деца и да се превърна в работещ беден. Защо да си причинявам подобно нещо?!?Животът ми в момента е рай. Имам достатъчно пари да се глезя. Ходя на *** по два пъти на седмица. Излизам с приятели и се забавлявам всеки ден.Задомените ми приятели робуват на собствените си жени и шефове. Животът им бива съсипван от ежедневни разходи. Живеят с жени, от която им е дотегнало. Това живот ли е?!?

96

До Анонимен 100

преди 7 години

Правилно виждаш нещата.Имам само една забележка. Повечето чистачки у нас днес вършат повече работа от две трети от учените ни. Ако можеше по някакъв начин да пратим на трудовата борса тези две трети тунеядци мързеливци,бъди сигурен, че и науката ни изведнъж ще се окаже наистина на световно равнище.Просто няма да има кой да пречи на кадърните и амбициозно да ги спъва, когато се опитват да организират нещо полезно.Предполагам, че в останалите институции на бюджетна издръжка положението е същото

95

Кебапчета

преди 7 години

Уточнение 50% от българите не живеят в България и още едно уточнение мъж без оръжие мамин мъж с оръжие ....... журналисти каква музика ви се слуша македонска или сръбска другите две си ги знаете.....

94

Х

преди 7 години

До Стара момаПредполагам няма да можеш да си представиш и да гледаш болните си родители, когато се наложи. Какво ли си казваш - аз се изнесох от в къщи, ***, *** в мръсотията си.

93

Анонимен

преди 7 години

Аз съм с три висши. Някой не мамин иска ли да ме изгони от държавата ми? МОЯТА държава не е нито САЩ, нито друга. Нищо, че към трите висши знам и няколко чужди езика. Боря се за по- добър живот тук. Няма да избягам. Тук чистачка взема повече пари от учен. Няма честни избори. И поредното изследване се гаври с проблемите на хората. До кога? Бегълците да са без право да гласуват. А политици, които не изпълняват обещания, са за затвор. И ще стане друго в България.

92

WtF

преди 7 години

Докато сме в бг сме мамини като заминем за чужбина сме електорат и идат да пеят що не си такова те мамините на американско проучване , общото между Европа и САЩ ще нямат нищо общо , децата на Тръмп не са ли мамини ако век тор на майчиния хамерикански диалекта ела ела бачкай за петстотин долара на месец и живей в Дубай аман от американци ми намерете си заплатите в сщ като сте толкова отворени ама мидейчето напечата два трилиона тоалетна хартия да държи главната над толетната .

91

до стара мома

преди 7 години

какъв е смисъла да се заробваш на банките освен ако имаш избор да не го правиш? или да плащаш какъв процент от заплатата си за наем? и след години да нямаш пак нищо

90

Men

преди 7 години

До АнонименМамините синчета имат оправдание за всичко. Все чакат нещо да стане и никога нищо не зависи от тях.

89

Анонимен

преди 7 години

Когато заплатата стане по висока от наема, а пенсиите стигат за достоен живот, опитайте с проучвания от тоя тип отново. До тогава, подобни изследвания са обида за опитващите се да оцелеят хора. Само мамини депутати, олигарси и монополисти имат пари за друго. На всички е ясно защо.

88

Анонимен

преди 7 години

Когато заплатата стане по висока от наема, а пенсиите стигат за достоен живот, опитайте с проучвания от тоя тип отново. До тогава, подобни изследвания са обида за опитващите се да оцелеят хора. Само мамини депутати, олигарси и монополисти имат пари за друго. На всички е ясно защо.