83

Анонимен

преди 7 години

А някои ядат шамари и без да са президенти...

82

Анонимен

преди 7 години

Първия президент на Франция ял шамари публично. Какво унижение. Ама така е то - никой не може да се опази от всенародната любов.

81

Анонимен

преди 7 години

На света няма толкова бояришник, че да удави кремлинската мъка...

80

Анонимен

преди 7 години

Едно младо момче от френския прованс наби такъв шамар на макарона че оня се завъртя три пъти и пое към съблекалнята. Добре че беше охраната да му припомни кой е и къде е тръгнал.

79

Анонимен

преди 7 години

Поулистката вълна се оттегля от Европа.

78

Анонимен

преди 7 години

Французите обичат смрадливо сирене и мухлясали бабички. Може и обратното, няма значение.

77

Анонимен

преди 7 години

Олигархията победи! За какво да се попита народа кой е по достоен за президент,къде по добре е да им сложат един който олигарсите искат .Народа не може да взима такива решенения ,народа трябва- да работи ,да харчи пари и да прозвежда нова работна ръка,имигрантите пък трябва да се грижат за местните жители- да гледат децата или родителите им ,да строят къщи ,да чистят ,да готвят и тн. Нямат право да взимат решенията защото са гоими (по долни от животни,не евреи )

76

мм

преди 7 години

Поредният папуняк на чело на голяма държава. Безгласна фигура. Само го следете как след два-три месеца ще забрави какво е говорил и ще се заусуква като мокър канап. От самоувереността му няма да остане и йота, когато милиардерите му стъпят на врата.Се ля ви :-)

75

Анонимен

преди 7 години

"Предпочитам да се утешавам с червени русофилски 3адници като твоя."Значи обичаш отработен бояришник. Гнусничко. Френско извращение.

74

Циник до 77

преди 7 години

Един наистина точен коментар!Докато пишманрусофобчетата проверяват под леглото за Путин - лобиистката върхушка с огромни темпове подменя станалите прекалено "скъпи" европейци с гибоноиди от Африка - с надеждата - НЯКОГА (ако изобщо) да работят за къшей хляб! Новото индустриално робство подготвя почвата за създаването на нова ра*са социално непретенциозна, мучаща, и лесно управляема! Придобивките на европееца - бавно, и полека заминават за сметището! Европа трябва да се конкурира с Индия, и Китай

73

Анонимен

преди 7 години

Французите според мен никога няма да изберат крайнодесни да ги управляват. Имат си твърде много история в обратния смисъл. А сега и имигрантите гласуват.

72

Анонимен

преди 7 години

Адам Смит, прави като вятъра. И ти не смееш да излизаш от къщи щото макаронски шамари дебнат отвсякъде.

71

Анонимен

преди 7 години

До 80.Не ми трябва баба. След като жена ми избяга, аз ходя с Миша на почивка и ми е много добре. Менкаме си..... постовете.

70

Анонимен

преди 7 години

Френското общество е едно разглезено от комфорт общество! Със сигурност мислят за личното си благоденствие повече отколкото за нац. такова. Десетилетия наред за нац. благоденствие са се грижили политиците,а отчитането на новите обстоятелства липсва.За пример е политиката на прием на мигранти.Французите не отчитат,че миграцията е дългосрочен проблем,те вярват на медиите и изобщо не познават мигрантите като психика и манталитет.Когато не виждаш заплахата-не се пазиш!

69

Анонимен

преди 7 години

Шахматиста от Кремъл отново в мат.В САЩ един дементен старец успя да го преметне. Получи шамар в Австрия, кроше в Холандия. Дори тази стара брантия успя да му източи паричките без никакъв ефект.

68

Анонимен

преди 7 години

"От вчера съм на Бояришник, а мъката не свършва..."Ми намери си некоя баба да те утешава. И да ти прави попарка сутрин. Виж Микрон жужето как се издигна.

67

Анонимен

преди 7 години

Въпреки стотиците милиони пропилени по изборите във Франция Путин ще гледа отмяната на санкциите срещу кoчината му през крив Мак(а)рон.

66

Анонимен

преди 7 години

видя се директно до какво води изкривената система наречене мажоритарни избори - гласуваш за двете пионки на един играч.ей това ще стане и у нас, за което напъва слави-мултака - финансово-корпортивният вот ще бъде вече реално представен. 50% ще оберат сегашните гласуващи, а от останалине 50% редовно негласуващи ще се вземе с директно кеширане.както се казва - "win - win"

65

Анонимен

преди 7 години

За мен главното от тези избори е че европейците все повече осъзнават кой е големият им враг, кой иска да ги разедини и кой иска да ги настрои един срещу друг. Това е основната причина за резултатът от изборите 2 към 1 в полза на ЕС срещу големия враг на Европа Русия. Само глaмавите българи продължават да гласуват за руски марионетки като Радев, за което плащат и ще продължават да плащат тежка и жестока цена.

64

маке

преди 7 години

ами ке пия една ракия за победата и после още една за загубилия кандидат друго общо зето не ме касае