292

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 376Руската армия ще бъде посрещната както я посрещнаха войниците на генетал Колев, а за съдбата на предателите русофили като теб, които и отправят покани може да прочетеш.

291

Анонимен

преди 7 години

колко танка ще закъсат на този 5 ? 10 ? залагайте

290

Анонимен

преди 7 години

Слава на братята освободители! Руската армия е добре дошла в България, никой няма да стреля срещу братята. Да дойдат пак да ни отърват от ЕС и НАТО и мизерията в която ни вкараха, че от България вече нищо не остана, по-зле е и от турско, по турско българите не са намалявали и измирали както сега в ЕС.

289

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 373Не се и съмнявам, че когато сте били с Русия комунистите-русофили сте били добре. Но ние, българите и България не аме били добре!

288

Анонимен

преди 7 години

До БългаринИ какво и е братското на путинска Русия? Видяхме какво прави с братята си в Украйна. Българите такива братя не щем а русофилите не сте били никога българи.

287

Анонимен

преди 7 години

Русиа в велика страна. Америка също. Но когато сме били с Русия винаги сме били добре!

286

Гошо

преди 7 години

Какво стана ве, някой видя ли котарака ми, ша ви е.ба железарската дРжавица с килимите по стените. Котарака се казва Пешо.

285

Анонимен

преди 7 години

До един тамАми чети бе русофилче, няма да те заболи главата. 5.5 милиона са. И не всички са били в лагери. Много са ги пускали да живрят и работят на окупираните територии Лагерите са били после, като идва червената армия, защото Сталин казва че нямат военнопкенници а предатели на родината. Но ти си русофилско зомби и едва ли ще разбереш

284

Българин

преди 7 години

Слава на братска Русия!

283

Анонимен

преди 7 години

До един тамХубаво, че бяха Великобритания и САЩ иначе и *** беше клекнала.

282

Петър Папазов

преди 7 години

Няма как да се отпише Русия от Великите сили. По времето на Елцин американците я бяха пратили в Третия Свят. Сега им е трудно, нелогично или както казал шопа "такова животно нема" ама има!

281

Анонимен

преди 7 години

До един тамРуския колаборационизъм е много по-голям от френския.

280

Мене

преди 7 години

Като прочетох заглавието за така наречената руска-военна мощ и се сетих за една интересна случка през 1987 година:Едно младо германче тогава направи червената армия за смях....Матиас Руст (на немски: Mathias Rust) е момчето известно с това, че на 28 май 1987 година успява необезпокоявано да кацне на Червения площад в Москва с малък частен самолет. По това време Руст е 19-годишен пилот-любител...!?!П.П. Та парадирането е хубаво нещо,но без покритие си е по скоро смешно и никому ненужно!!!

279

Анонимен

преди 7 години

До един тамПленниците от червената армия са на 5.5 милиона. Ако не четеше само руска пропаганда щеше да знаеш.

278

Анонимен

преди 7 години

ще гледаме пак закъсали руски каруци )))

277

cazzo duro

преди 7 години

Зрелище за алкохолизирания руски мужик. Белким забрави, че в хладилника има само една зелка и 2-3 картофа. За непросветените руснаци парада е символ на мощ а военните експерти иронично се подсмихват..........

276

Анонимен

преди 7 години

До един тамРОА /Руска освободителна армия/ на Власов е била с численост от 100 000. Казашката конница с чусленост около 80 000. Руския охранителен корпус, който действа най-вече на територията на бивша Югославия и служи за борба с партизаните, около 30 000. Отделно са СС Галичина/ от украинци/, чеченските и татарски и др фирмирования. А хи-ви са от 1.5 до 2 милиона. Те не участват с оръжие а само помагат в различни дейности на вермахта.

275

Анонимен

преди 7 години

До **** 357-- 1 Остров болшой СТАНА КИТАЙСКИ това стана )

274

Анонимен

преди 7 години

само 72 самолета ли имат въш,карите та то по зле от нас като проце4нт у4асници (((((((((((((((((((((((((

273

****

преди 7 години

До-349:Как го виждаш това,да стане Китайска част от Русия,можеш ли по подробно да го обесниш,ако Китай го управляваха *** като теб,можеха да опитат,но в Китай имат разумни ръководители,а помнят още какво им се случи когато направиха опит да превземат територия от Русия.