110

Анонимен

преди 7 години

Явно повечето от коментиращите не са слушали речта на Президента. Такова изречение нямаше, заглавието е свободна журналистическа интерпретация на речта, която беше смислена и ценна. Коментарите са критика на нещо, което президента не е казал, и отразяват плитко - умието на авторите си.

109

Анонимен

преди 7 години

Армия не ни трябва .Динко и Перата вършат работа на границата за полвин армия.По добри граничари от тях майка Б-я никога не е имала.

108

Тези

преди 7 години

железа са за да не говорят децата ти арабски бе ка ун

107

Който

преди 7 години

не иска да си мръдне *** за държавата си (не за политиците, а за децата и роднините си), скоро може да бъде принуден да си го мръдне за чужда държава. Сценарият с Македония може да дойде у нас по-скоро, отколкото очаквате.

106

Анонимен

преди 7 години

Не знам при една мобилизация,да не дава господ да се налага,дали от повикани 100 000 ще се явът 100тина човека.

105

До 148

преди 7 години

Прав си.В Б-ия от край време си е така.

104

Анонимен

преди 7 години

Вижда се колко сме разделени.При този строй и тази системаще задминем и дъното,което сме стигнали.

103

Анонимен

преди 7 години

То не само армия а и народ не остана бе Г-н Радев.Какви пари какви 5 лева.

102

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 142Но искрено вярвам, че под пепелта на пожарите коренът е жив, и че последните ще станат първи...за да потънат в кърви ли!? забрави, няма вече прости хора - един да ограбва другия, а в същото време да иска същият този ограбен - да го пази!просто забрави!

101

Анонимен

преди 7 години

Шкембе войвода новия министър ще направи наща армиянай боеспособна.

100

селянина с колелото

преди 7 години

Бог е създал нас хората за да се обичаме,а предметите да ползваме. Държавицата ни е на тоя хал,защото всичко е наобратно...Весело празнуване на всички !

99

Анонимен

преди 7 години

За какво ни е армия след като сами не може да се противипоставим и на най слабата държава в света.Освен оръжие съвременно, трябва и дух.Нито едното нито другото.

98

САМАЙЛ ВАНУНУ

преди 7 години

ДУМАТА АРМИЯ ИДВА ОТ ЛАТИНСКИЯ ЕЗИК..АРМА ЗНАЧИ РЪКА, РЪЦЕ.В ГРИЦКИЯ ИМА ПОДОБНА ДУМА АРМА, АРМАТАС, АРМАДА С, АРМИА = ОРЪЖИЕ, ВЪОРЪЖЕНИЕ.СЕРВИТЕ КАЗВАТ КАТО СКЛАВЯНИ - ВОЙСКУ..А ТУРЦИТЕ - ОРДА, ОРДУСУ .

97

до 131

преди 7 години

Някогашната армия , да. В сегашно време ще е развъдник на наркомани и гейове.

96

Само

преди 7 години

*** разчита на НАТО за каквото и да е. Добросъседски отношения между вълк и заек са неъзможни. Може да са много повече от нас, но докато имахме армия не смееха да се обадят. Сега турски шпиони си правят партии у нас. Косово не е далече.

95

Анонимен

преди 7 години

Шкембе войвода яе оправи армията.

94

До 130

преди 7 години

Нещо неподготвен се изказваш.От НАТО ни призоваха сами да се оправяме.Какво очакваш от президента при това положение?Да им падне на колене и да им се моли?Сбъркал си човека.

93

Анонимен

преди 7 години

"Да не разчитаме на НАТО, призова президентът"Е, Генерала нали е най-големия НАТО`вец, а и българската армия е част от НАТО...личи си, че този кремълски парашутист въобще не е в час.

92

До 126

преди 7 години

Ти си ***.Армия с измислена наборна служба не се прави. Армията трябва да се базира на военен дух, а не на задължителна измислена военна служба. Всяко момче си мечтае да е герой и войник, но в наборната служба нещата са мноооого различни.

91

Анонимен

преди 7 години

За съжаление г-н Радев не вие разпределяте парите.Има там един м-р Вл.Горанов,който дава милиарди за бетон и саниране,но за армията и жизнения стандарт на хората пари няма.Сетете се от първи път къде е далаверата.