12

ГАДОРЯН

преди 7 години

Оня ден в руски сайт имаше статия че спрели влаковете в Китай заради бурен вятър. Само като видях какви влакове имат и онемях. Нашите са все едно с пара. Мязаха на куршуми. Даже ТГВ във Франция нямат такава аеродинамика.

11

Анонимен

преди 7 години

Къде е световния жандарм ФАЩ да поправи тази огромна неправда. По този повод предлагам НАТО да окупира Южна Африка и да им открадне диамантите и да издърпа още 30 трилиона долари после да му удари едно сиртаки на плаза.

10

Анонимен

преди 7 години

Добре поне, че са писаликомунистически Китайзащото зомбираните отамеригуанците не знаяткой управлява там -китайската компартия.Добре е да научат същоче има много други неща, които не знаят и вече е много трудно да се крие, че Китай е първа икономическа сила в света.

9

ГАДОРЯН

преди 7 години

Абе ко обсъждаме Поднебесната. Дайте да говорим за правите краставици, щастливите кокошки, гейбраковете и бурките. Хаха. Схващате ли ми намека?;)))

8

до 5

преди 7 години

Ами точно затова сега пускат този самолет за да се намали бройката на населението!Станали са много и сега ще намалеят.Партийното ръководство е взело мерки! Догодина който не слушка какво е казал сутринта парторга хайде бързо в самолетчето и никакви парашути!

7

ГАДОРЯН

преди 7 години

След половин век светът ще е толкова различен. Особено Европа. Тъпите й сегашни ценности ще отидат на кино.

6

ГАДОРЯН

преди 7 години

Казвал съм го и ще повторя. Бъдещето е на Китай, Япония и Корея, стига Тръмп и Ким да не спретнат някоя простотия. Китай има и качественни количествен човешки ресурс за да бъде световен хегемон без конкуренция. Каубоите ще се задъхат от латиноси и прочее бандити и от това да се правят на световен жандарм.

5

Гичо морския

преди 7 години

Китайски аероплан с американски двигатели.

4

българин

преди 7 години

Вече гледам да избягвам стоки с надпис"Made in China".Много се напатих с такива а и откакто сме членове на ЕС произведеното в ЕС е в пъти по качествено и само с 30 -50 процента по скъпо.В службата имаме японски и китайски уреди и разликата е като между каруцата и самолета!Японските са на по 20 години и работят безупречно,а китайските работят година и половина и показват дефекти.При това говорим за апаратура с цени 2000-4000 долара!И скъпото китайско си е ***!

3

Анонимен

преди 7 години

Самолетът C919, построен от китайската държавна компанияА в краварските държави населението пердаши яко чалга и се бие в училищата у кравaрника ежемесечно загиват по 20-30 деца. Китай стана аха 2 млрд човека.

2

Анонимен

преди 7 години

Много са сериозни китайците

1

zeus

преди 7 години

Докато ние правехме компютри и части за космически апарати, китайците се чудеха как да се изхранят, а сега стана обратното...