32

Бай Петко

преди 7 години

До makedonecot Маке-винаги сме ви считали за братя и историческа част от нас,но вашата история е част от нашата ,от средновековието.Обаче вие все се изкарвате нещо друго,като...марсианци.И все се правите на много важни и по-големи отколкото сте.И нестихващи истерии анти-българизъм + всекидневни обвинения че ви шпионираме...чушките и доматите.Имате още малко време да си посипете главата с пепел,да ни се извините,за да ви помогнем ,защото...албанския ботуш идва,със страшна сила.

31

Анонимен

преди 7 години

Белград не се отказва с намесата си в бившите югорепубликки.Последният хит на сръбските ултраси в сръбското националшовинистично правителство, е че били запленили огромно количество оръжие,предназначено за "помощ"на албанците в Македония,при последните размирици.Подобни лъжи и инсценировки могат да сътворят само руснаците,сръбските ментори.За този "удар"знаят само те и доказателствата са само техни,разбира се.

30

Анонимен

преди 7 години

Дано се харесат с Корнелия от БСП.Все пак братски мафии.

29

Анонимен

преди 7 години

Новата власт в Македония ще има много работа,за да я изправи на правилния път.България винаги е искала цялостта и суверенитета на тази страна,но няма да позволим отново да се краде българска история и езика на омразата към България,който се налагаше от Белград.

28

Анонимен

преди 7 години

Да дадем шанс на Заев и да видим,дали е предател на родината и корените си,както българските социалисти,които продадоха на времето Македония.

27

Анонимен

преди 7 години

Сърбия,Гърция и Русия не искат Македония да се присъедини преди Сърбия към ЕС,за да могат да я изнудват.България винати е искала цялостта на Македония и нейното членство в ЕС и НАТО.Русия използва "албанското плашило",за да противостави този етност на сърби и македонци-целта е дестабилизация на Балканите.

26

makedonecot

преди 7 години

I vie Bugarite ne ste tatari tuku slavjani kako nas...braca......bratski narodi

25

Анонимен

преди 7 години

Колелото .. историята .. ше ви дойде акъла .. *** да не е на края на .. историята ви :(

24

makedonecot

преди 7 години

NE E VISTINA OTI NIE MAKEDONCITE VE MRAZIME VAS BUGARITE----NIE SAMO JA MRAZIME VASHATA OFICIJALNA NACIONALISTICKO-SHOVINISTICKA POLITIKA KOJA NE GO PRIZNAVA POSTOENJETO NA MAKEDONSKIOT NAROD I JAZIK...A OBICNIOT BUGARSKI NAROD NIE GO SAKAME KAKO NASHI BRACA,,NO NE I VASHATA FASHISTICKA SREDNOVEKOVNA POLITIKA

23

Анонимен

преди 7 години

Стига се излага , бе Тошко Йорданов...значи това което преди малко каза в Шоуто на Дългия, че ако сме нямали ДПС ,значи сме щели ние българите да обичаме едва ли не българските етнически турци, понеже нямало да има етническо напрежение и нагласи? ССтига бееее..... От както се помня мразя потурчените ***..вече 43 години.

22

Анонимен

преди 7 години

Македония - соц. загадка.България - слав. загадка.Явно които и да сме - национализма ни е в повече.

21

Анонимен

преди 7 години

23 К'во се оказа? Нищо не си разбрал...Слави Трифонов каза преди малко: " Македонците имат същата злоба в сърцата си, която изпитват към шиптърите, каквато към нас".

20

Тото

преди 7 години

Братска партия БСП. И също както бсп се подложи на дпс, така и тоя се продаде на албанците. Тия леви партии като че ли един ги е оплождал всичките.

19

Анонимен

преди 7 години

Давай Заев,успех.Трябва добре да почистите държавата си от сърбомани и руски агенти.Не е вярно,както лъже Вучич,че само Сърбия е признала Македония с това име,България също призна името Македония и то първа в света.

18

Хейтър Тролев

преди 7 години

Този се бъзика с нас , и кой е този съсед дето е по-важен от нас - Гърция , дето не ги признава за държава , Албания дето ги претопява , Косово ?? Може би според техните географски карти граничат с Германия , САЩ и Галактическата лига и затова не сме сред най- важните съседи.

17

pipo

преди 7 години

Най-добрия комунист е мъртвия комунист. Макета, *** си бяхте и *** си останахте! Македония без българите, огън да я гори! - Ванче Михайлов

16

Анонимен

преди 7 години

АХАААА....к'во се оказа, Дългия който се всулчва и уважава волята и желанията и мненията на народа , не се вслуша в мнението на един македонец, че за него българите са ци..гани, а се вслуша в министър председателя на тази държава..все едно да се вслуша в Тиквата. Нещо си противорешиш, Дълъг!

15

Анонимен

преди 7 години

Слави, по-скоро би станал българина с джихадист брат, отколкото с такова същество македонеца!

14

Анонимен

преди 7 години

Кой влезе и преби македонски депутти в македонския парламент? Македонския народ или българския влезе да пребие някога своите депутати, а?

13

Анонимен

преди 7 години

Гледайте в момента Шоуто на Слави!Ние сме ***, а те са народ- македонците!