178

Анонимен

преди 7 години

НАТО ще спечели 3 - та световна ядрена война срещу кого, Футуролог? Срещу северна корея? Погледни европейската и северноамериканската икономически инфраструктури и ги сравни с руската. Разликата е, че пътвите 2 са свръхконцентрирани, а руската е свръх разпръсната. Тоест, с 10 ракети руснаците ще постигнат повече отколкото някой ще постигне със 100 ракети срещу тях ;) Освен това в областта на ракетостроенето руснацте нямат равни. Помисли пак кой какво ще загуби, щото тук печалба няма, ***.

177

Анонимен

преди 7 години

Нямало е дори ранен бандеровец в Одеса преди убийствата. После обявиха 1 убит, после още един. Днес един укропитек ги направи 4. А в действителност е нямало и един. Украинците в Одеса ще си платят. Криминалните психопати в Киев също. А цяла украинска украйна ще плаща още няколко десетилетия. При това ще плаща не на Русия, а на тези, дето я разбутаха - евроатлантиците ;)Русия само ще се възползва от това че са слаби, неморални и глупави.

176

За българите

преди 7 години

До оонняма да забравим

175

Анонимен

преди 7 години

До експертУф, вярно че беше хунта. Убягна ми названието. Само не помня точно кой генерал взе властта.

174

До 273

преди 7 години

Аз знам че Русия може да счупи зъбите на всеки.Просто твърдя,че Путин е много мек,на моменти нерешителен,в ситуации когато трябва да се действа твърдо.Но знам ли,може и да не съм прав,бъдещето ще покаже!

173

Нено

преди 7 години

До оонТака си мислиш, затварят си очите политици, нормалните Хора в цяла Европа знаят, че са били ***. Французин направи убийствен филм

172

експерт

преди 7 години

Убитите от хунтата са---116,но това се премълчава от Канал 1 и Би Ти Ви!

171

Анонимен

преди 7 години

Ако някъде убият 40 американци,англичани,французи,същите биха нахлули с армия за да отмъстят.Путин не го направи,защото е слаб.В този момент той остави руснаците в Украйна без защита и изгуби Украйна.А може и да е еврейски агент.Изостави своите,показа че Русия не защитава своите.Много колебаещи се, се ориентираха към украинизма.Видя се че спокойно може да убиваш руснаци и нищо да не ти се случи.По времето на Брежнев убийците шяха да бъдат разфасовани!

170

Анонимен

преди 7 години

До оонкви 116 души бре, ти почна като евреите и Холокоста. 38 руснаци и 12 украинци убити преди това

169

оон

преди 7 години

Европа си затваря очите за киевската фашистка хунта,която изгори 116 души живи в включително двама българи!

168

Анонимен

преди 7 години

До До Анонимен 254А двата самальота, които Кузя прати под вода, за борба с подводници ли бяха или просто увеличиха подводния флот на РФ.

167

До Анонимен 254

преди 7 години

Спри се бе, човече! Ако Путин нямаше стоманени нерви, на третата планета от една малка звездна система в една невзрачна галактика вече нямаше да има живот. Поводи - бол!Още заради "Курск" можеше да изпрати няколко противолодъчни самальота и да поеббе "Мемфис" и "Толидо".Видя как за 5 дена смачкаха храбрата грузинска армия, взривиха флота им в Поти и си тръгнаха.Само американските "инструктори" се разминаха с Гинес за бързо бягане с пълни ***!И пак Русия бе заклеймена - агресор!Западен стандарт

166

мазепа

преди 7 години

Погрома в Одеса беше организиран от руснаците, които се опитаха да провокират гражданска война убивайки четирима украинци. Но бандеровците се оказаха корави и натикаха руснците в Профсоюздом, където удушиха убийците. От 240души в дома 202 излязоха без проблем, останалите си платиха. Никой не е умрял от изгаряния, всички са били удушени преди това.

165

Анонимен

преди 7 години

СЛАГАЙ РУСНАЦИ НА СКАРАТА

164

мазепа

преди 7 години

До ЩирлицОт полските католици и украинките запорожки казаци на Хетман Петро Конашевич -Сагайдачний.

163

Паметлив

преди 7 години

Руснаците обичат войни с много жертви и последващо жестоко отмъщение!Хич не ми се мисли какво очаква участвалите в погрома в Одеса ако не емигрират навреме.Помните ли колко от пленените при Сталинград са се върнали в Германия?Нещо от порядъка на 10%...И тука ще е същото след 3-4 години.

162

Щирлиц

преди 7 години

Украинците са продукт на полската държава,аналог на "македонците"-продукт на Коминтерна.Вечна слава на Кузма Минин и Дмитри Пожарски,спасили Русия от полските католици!

161

Анонимен

преди 7 години

СТРЕЛКОВ ВЕРНО ИЗЛЕЗЕ НАЙ УМНИЯ ТАКТИК ИЗБЕГА ДОРДЕ Е ВРЕМЕ

160

Анонимен

преди 7 години

До Боби И ТЕБЕ ЛИ ТЕ ПУСНАХА ОТ КАРЛУКОВЦИ БЕ ГОШО ТЪ,ПОТО

159

Боби

преди 7 години

До Анонимен 254Ако Путин беше вкарал ВДВ заради Одеса и без мандат на ООН - АГРЕСИЯ - единствен изход да не прави нищоСамолета с Туристите - Египет получи Ка-50 и Мистралите от Франция + взаимни тренировки(реално Спецназ присъства в Египет 6 месеца какво са правили...)Турция свали самолета - получи няколко милиарда загуби от търговия, Клекна за Турски поток и Ядрена ел централа и други благинки за руския бизнесДипломата - АСАД получи двойно финансиранеТомахавките - Военен провал 24 от 59