32

Миро

преди 7 години

Българските изселници са добре, те могат по всяко време да преместят бизнеса си във всяка точка на България и ЕС.Единствения проблем е езика , но езици се учат. Парите си могат да обменят с англииската трансферлайз https://transferwise/u/miroslavp25 Живеем в 21 век,а опитите на всеки тиран да ограничи живота на населението си води до емиграция.

31

Хм

преди 7 години

Щом на турците им си харесва Ердоги-така да е!Ама да не напират към Европа,а да си седят в Анадола!Колко по-добър и мирен щеше да е света,ако арабите си седяха на Арабския полуостров,нег.рите-в Африка,руснаците в Русия,ман.г.а.лите-в Индия и т.н.!Ама пуста глобализация....Сега ще гърмят бом.би и ще се режат глави на поразия,няма да има оправия!А най-логичната политика би била всеки,който иска да живее другаде,да приеме местните правила и забрави собствените простотии!

30

KENEFISTANEC

преди 7 години

DO GORDITE NI SANARODNICI GAY BANYOVCITEABE DRUGARI I DRUGARKI HAYDE I NIE DA SE HVALIM S NE6TO... PONE S KU.RVITE SIA I KOGA 6TE SMENIM SKOROSTITE NQKOY ZNAE LI ?????

29

Анонимен

преди 7 години

Турция и Северна Корея взеха да си съперничат кой ще извърши по-голема простотия да задуши недоволството. А то расте с всеки изминат ден. Референдумът беше фалшификат. Тези които му гласуваха са на ниско и съвсем ниско ниво, изостаналите. Европейската част на Турция е против. Съвсем резонно. Никой не иска да се връща в Средновековието. Когато недоволните успеят да изметат тези неоосмански палячовци ще стане нещо интересно. Една част ще искат да избягат но няма къде! Никой няма да иска главорези.

28

ХА-ХА-ХАААААААА

преди 7 години

ТУРЦИЯ ОТ 90 ГОДИНИ НАСАМ ГИ ИМАШЕ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ, ДОЙДЕ ЕДИН ЗА КОГОТО КАЗВАХА ЧЕ И СЕЛСКИ КМЕТ НЯМА ДА СТАНЕ, И РЕШИ ПОЧТИ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ, И ВСИЧКИ СА ГОРДИ, СПОКОЙНО, ДИВИ И ЩАСТЛИВИ, САМО ВРАГОВЕТЕ ВИЯТ , ВИАТ ЗДРАВО ТА СЕ КЪСАТ :))))А ТОЗИ КОЙТО РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ СЕ КАЗВА ЕРДОГАН, КОЙТО И ДА ДОЙДЕ СЛЕД НЕГО, МУ ОСТАВА МНОГО СОЛИДНО НАСЛЕДСТВО И ПРЕЗИДЕНТСКА ДЪРЖАВА - НЯМА ДА ПАДНЕ ПО НИСКО, А И ТУРЦИТЕ ЩЕ СИ ИСКАТ СУЛТАНА, ВЕЧЕ ВИДЯХА ЧЕ МОЖЕ, НЯМА ДА СЕ ОТКАЖАТ :)))

27

Мустафа Кескин

преди 7 години

Нищо всяко зло за добро ! Нека турският народ види как хората на Ердоган бият демонстранти ,как арестуват демонстранти ,как снимат плакатите с диесем и чакат разрешение от шефовете си дали да ги допуснат до площада ! Така турският народ още повече ще се настрои против султана ! След инсценираният опит за преврат турският народ се подведе и застана на страната на султана ,но сега вижда истинското лице на султана ,стотиците хиляди уволнени ,арестувани ,бити демонстранти и прочие !

26

Анонимен

преди 7 години

Ако Ернасран плаща на тези двама които мърсят сайта разбирам, изкарват за хлебеца. Но да ми хвалиш един лъжлив и страхлив *** който си е внушил, че държавата му е много силна и миже да се справи със всеки, е глупост! Хитлер така си е мислил, най-голяма и силна армия, защо да не превземе Европа. И какво стана, колхозниците които нищо не му бяха направили, оставиха тракторите и го вкараха в *** ***. Но загинаха милиони а загубите са милиарди. И този ще замине така безславно.

25

ASKER

преди 7 години

DEEEEY BA GQ URSKITE PROVOKATIVNI IZMISLENI *** DEEEEY BA.PRODALJAVAYTE V SA6TIQ DUH 6TE DOYDE PAK DENQ V KOYTO 6TE PLATITE ZA TOVA 4E HVARLQTE BARUT VOGANQ

24

Башка Луд

преди 7 години

Анадолски, стига кряка!Врякаш като пауните на Доган в Бояна!Пак ли ще ни вадиш вода от десет кладенеца, че това е чиста проба Турска демокрация?Или страдаш от логорея или си платен ***!

23

Зелиха Айдън

преди 7 години

Роднините ми от Турция вероятно ще се върнат в България ,така се очертават нещата ! А преди години ми казваха - ела в Турция ! Добре ,че не съм ги послушала ! Анадолския "демократ" няма да се откаже от властта ,не признава избори ,фалшифицира резултати ! Без военна намеса няма да може да бъде изхвърлен от властта ,а това ще коства стотици хиляди невинни жертви !

22

ХА-ХА-ХАААААААА

преди 7 години

ТЕЗИ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ КАТО В ПАРКА ГЕЗИ, ЩЕ ЧАКАТ ПОНЕ 100 ГОДИНИ,ПАРКА ГЕЗИ БЕШЕ ЕДНА МЕДИЙНА МАНИПУЛАЦИЯ, И СЕГА ПОЧТИ ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ СЪЖАЛЯВАТ, ДАЖЕ ГЛАСУВАТ ЗА ЕРДОГАН :)))))ОСТАНАХА ШЕПА ПЛАТЕНИ ПРОВОКАТОРИ И НАРКОМАНИ

21

Анонимен

преди 7 години

Там където джамия сянка хвърля акъл не вирее!

20

Анадолски

преди 7 години

Тълпата на Кълъчтароглу:-):-):-):-):-)Кой даде този джоб в ръката на полицаите...Ако се изкаже ПАК така няма да се учудя:-):-):-):-):-):-):-)

19

Анонимен

преди 7 години

Анадолски , кога е събитието ?

18

Анонимен

преди 7 години

TURTSIA E VELIKA.... TSIAL SVIAT I ZAVIJDA.KU4ETATA LAYAT KERVANA SI VIRVI.SAMO TAKA TÜRKIYE .POZDRAVI NA VSI4KI GYAURI OT KARDJALISTAN

17

Мустафа Кескин

преди 7 години

Този ненормалник Ердоган прави всичко възможно да разруши светския и демократичен характер на Турция ! Турция беше единствената мюсюлманска държава с изградена действаща демокрация от най-съвременен тип ,но този т.ъпак ще върне Турция с вредновековието ! Но резултатите от референдума ми дадоха кураж ,повече от половината население е против султана и турският народ ще намери сили и средства да го премахне ,а защо не и да го осъди за действията му насочени против просперитета на турския народ

16

Анадолски

преди 7 години

Всяка година едно и също от тия комунисти...ама всяка година...вместо да се наслаждават на почивката се събира...закачат някой, полицията като им направи забележка, хвърлят камъни...послеее а арестуваха ме, не ми разрешиха да вървя...дабеше вървяло като хората:-):-):-):-):-)само джоб на такива!

15

1

преди 7 години

"Турски медии съобщиха, че полицаите заснемат с джиесеми плакатите, които носят демонстрантите, изпращат ги на шефовете си и ако те разрешат, ги пускат да влязат на площада. Според медиите полицията прилага за пръв път такава мярка."Не мога да повярвам, че Турция отива там от където ние се връщаме !Имам чувството, че сънувам !

14

ХА-ХА-ХАААААААА

преди 7 години

СНИМАТ ТЕ С ПЛАКАТА И ПОСЛЕ, АКО ИСКАШ СЕ ОПЛАЧИ НА ПАПАТА :)))ТУРЦИТЕ БЯХА СНИМАЛИ ЧЛЕНОВЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ В БРЮКСЕЛ С ПЛАКАТИ НА ПКК, А ПКК Е ОФИЦИАЛНО ОБЯВЕНА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ В ЕС:))СЛУЧАЙНО, СЪЩИТЕ ТЕЗИ БЯХА ИЗПРАТЕНИ КАТО НАБЛЮДАТЕЛИ НА РЕФЕРЕНДУМА Е ТУРЦИЯ, СЛЕД РЕФЕРЕНДУМА ЕРДОГАН ИЗКАРА СНИМКИТЕ ПО МЕДИИТЕ И КАЗА:ОТ ЕС ЗА НАБЛЮДАТЕЛИ СА ИЗПРАТИЛИ ТЕРОРИСТИ - ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАТИ В ЕС :)))СЕГА Е ПРИГОТВИЛ СНИМКИ И ЗА ТРЪМП, НА АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ И ТЕРОРИСТИ , КАЗА ЩЕ..

13

Анонимен

преди 7 години

До зимата Ернасран ще се види в чудо. Недоволството ще се организира все повече и ше бъде по-силно докато не му сложат една тлъста бомба и го пратят при аллаха скоропостижно. И смазаните от затворите и съдилищата ще вземат в свои ръце властта и ще си го върнат за репресиите. Дано успеят по-рано защото Турция се срива потъвайки в ислямизацията.