74

Анонимен

преди 7 години

Българи запомнете тази лъжовна дъвка я изхвърлете от устата си,защото средна работна заплата е удобна само за властиимащите,защото нали знаете как тяхните заплати не минава и година без да се вдигат независимо как е икономиката,какво е дереджето на страната ни,защото такива закони си приеха ,удобни само за тях.Това е като свинското със зеле,за тях месото,за народа зелето. Тази средна заплата винаги ще расте въпреки ,че на бай Иван заплатата си е същата от години,защото тя е средна величина между

73

НИЕ. ВИЕ. ТЕ

преди 7 години

ДОБРЕ ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ, МИНИСТРИ, ДЕПУТАТЧЕТА И Т.Н. ДА РЕЧЕМ ЧЕ ЩЕ СТАНЕ 1500 лв, ЗАПЛАТА. И ТОГАВА ТОКА, ВОДА, ПАРНО 5 ЛВ, ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ХЛЯБ 2 лв, И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ С ПО ДВА, ТРИ ЛЕВА ЦЕНИ, ЧЕ МОЖЕ И ПОВЕЧЕ..... ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КОЙТО ГЛАСУВАХА ЗА ПАТРИОТИТЕ И ГРОБАРИТЕ.

72

1500 лв средна запл

преди 7 години

Напълно е възможна 1500 лева работна заплата дори 4000 може да стане, като се промени формулата за нейното пресмятане!Смятат се само заплатите на управляващите, останалите не се смятата и готово!!!

71

Анонимен

преди 7 години

"Всички предварително направени сметки показват, че на този етап пенсия в размер на 300 лева не е възможна"Това е само част от истината. Иняче в момента и 1 стотинка пенсия е невъзможна, фондовате са на червено, за 1 пенсия трябва няколко работещи да внасят във фонда, както на запад 3 милиона българи работят и плащат отчисления да издържат 1 милион западни пенсионери. В България пенсионерите са повече от работещите, плаща се със заеми, след 2021 година не чакайте пенсии, забравете...

70

Решението

преди 7 години

Решението е заплащане на реално отработеното време!!!Работих в малка софтуерна фирма, където заради крайни срокове се налагаше да се работи по 12-14 часа на ден, а заради разходи работех само аз по един проект, след като ми писна напуснах и те не можаха да намерят човек в срока на едномесечното ми предизвестие, който да поеме работата, след това заради забавени срокове и по-скоро незавършване на проекта възложителя осъдил фирмата и тя се е наложило да фалира, тъй като не е могла да плати!

69

Васко

преди 7 години

Стига с тая средна заплата бе! Кажете нещо за покупателната способност и жизнения стандарт. И след 4, и след 40 години пак ще сме най-бедната страна с Европа ако ще средната заплата да стане и 10000 лв.

68

Объркан

преди 7 години

КОЙ обещава 1500 лева средна заплата след 4 години? СЪЩИТЕ ЛИ КОЙТО ОБЕЩАХА 300 ЛЕВА ПЕНСИЯ? ??? ЧАКАЙТЕ СЕДНАЛИ ЩОТО ДЪЛГО ЩЕ ЧАКАТЕ ДА ИЗПЪЛНЯТ ОБЕЩАНИЯТА СИ

67

А бе Гълъб(е)!

преди 7 години

Ти си за редакция "хумор, сатира и забава" ,(бе)! Чак след 4 години???!!! Правите си депутатските заплати по 1 000 000 и средната веднага става по 1500...

66

Активист на БКП

преди 7 години

Един депутат със 7 500 и четирима мизерници с по 150 и ето средно 1 500...

65

Анонимен

преди 7 години

По. време на "тоталитаризма" пенсията беше 55% от заплатата, а сега колко е?

64

Браво

преди 7 години

Тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път!

63

Адам Смит

преди 7 години

В България заплата от 1500 лева е напълно постижима...освен ако не си *** татарлон разбира се.

62

ист

преди 7 години

След 4 години средна заплата 1500лева. Не на средна РАБОТНА заплата.След 4 години на някой религията им обещава по светло бъдаще.

61

Будала

преди 7 години

(След 4 години заплатата ще е 1500 лева) ТОГАВА 1 ХЛЯБ ЩЕ СТРУВА 1600 ЛЕВА

60

Анонимен

преди 7 години

Странно, докато пишех, са изтрили "мнението " на 66-ти.

59

До 66

преди 7 години

Какви са доказателствата, че ЛУКойл не плаща данъци? Плескането е израз на простотия и глупост! Тогава как ти плащат простотиите?Стефан Стамболов е боко на периода след Освобождението.Защо не ни освободиха от турско робство французите, англичаните, италианците и американците?Обясни на арменката на нашата улица - кой прогони баба й от Армения и защо са напуснали София от милите бомбардировки на американците? Защото са им разрушили къщите!Русия не е зло! Такива като теб са зло!

58

Бла бла

преди 7 години

300 лева беше предизборно обещание. Което няма да изпълнят. Следващите избори гласувайте пак за тази долни лъжци.

57

до 60

преди 7 години

Та те немат мозък, ежедневното дрогиране им е исушило мозъка.

56

Snorky

преди 7 години

Е как да не е възможно да стане 1500 лв средната работна заплата?! Ще увеличат заплатите на 1000-2000 човека от 20 000 на 100 000 лв., а минималната заплата ще я увеличат с 10% и проблемът е решен. Как не спряха да промиват мозъците на хората с понятието "средна работна заплата" се чудя?!

55

Манданга

преди 7 години

Абе стига с тази Русия бе!Еее,то бива бива,върти сучи Русия!То бива омраза,то бива тролене то бива простотия..Аман,абе вие от русофоб,русофил ще направите човек с глупостите си!!