42

Анонимен

преди 7 години

Я си платете за да може тоя изкукуригал дедка да забърка една световна война защо да не си турите сами въжето на шията я да видим колко сте прости. Той е се скрие в някой ядрен бункер, а вие ?

41

Bolt Thrower

преди 7 години

До STOP: Глynaв руски тpoл, още много ваши братя и сестри солдати ще бъдат убити с българско оръжие. Особено ако тръгнете да се месите в Македония. Пък и за Сирия ще си платите.

40

Анонимен

преди 7 години

Рекетьори, местният бандит ви задължава да седнете на масрафа му, поръчва си чеверме, изяжда го и след това иска да му платите сметката! Е това са американците!

39

****

преди 7 години

Този клоун още ли си мисли,че от него зависи нещо,или,че управлява сащ,този *** е неуравновесен,щом дъщеря му Иванка му влияе.за какво повече да говорим ?

38

Анонимен

преди 7 години

Тая реч звучи като от някой конгрес на БКП.

37

до 61

преди 7 години

Тез бази са български, колкото ядреното оръжие в Инджирлик е Турско аре изчезвай вече да не би американските танкове дето идват тука и те да са твои тука да не е автопарк или склад за амеркански буклуци.

36

STOP

преди 7 години

България трябва да излезе от третополовия съюз и да си намери мястото си в нов съюз с СУЛТАНА и ПУТИН.....с членството си в третополовия съюз и терористичната организация НАТО страната ни плаща оогромниииииненужни средства ,докато бедното и болното стадо едвам оцелява от днеска за утре.....бесило за националните предатели

35

Анонимен

преди 7 години

До до 50"има ли пушка на стената тя някога ще гръмне"В САЩ почти няма къща без пушка... интересно как проникват тогава бандите там.Изобщо Тръмп не е политик, а гешефтар. Естествено, че няма да схване, какво значи пропорционална тежест - интересно как Чехия би могла да плаща колкото държавата-континент...

34

Анонимен

преди 7 години

USA E DYRJAVA MUTRA UJ TE OXRANQVA NO S BOI I REKET.NIKOI NE IM ISKA OXRANATA

33

до 50

преди 7 години

Като става със пари и искат боеспособна армия краварите първо да си платят наема за краварските си бази у нас, после ще видим . Аре скривай се вече, че усмърдя форума.

32

STOP

преди 7 години

България с хунтата и режима на Асвалтовата партия толерира световния тероризъм с редовната доставка на всякакви оръжия към близкия изток...с български оръжия се убиват невинни и мирни хора ,убиват се наши братя и сестри Руски Солдати...скоро след войната Българияще си плати сурово .

31

до 50

преди 7 години

Аз пък искам неутралитет. Като Швейцария, Швеция, Финландия. Да не давам пари за тези алчни и некадърни шапкари, които при първото нападнеие ще избягат и оставят местното наслеления на произвола.Нали знаеш че има ли пушка на стената тя някога ще гръмне! По добре без тези *** военните.

30

STOP

преди 7 години

STOP на американския империализъм и фашизъм...сащ е злото на света..да живееее РУСИЯ и ВеликатаЧЕРВЕНА АРМИЯ,АРМИЯ ОСВОБОДИТЕЛКА.....българските национални предатели и мекерета на бесилото,..БГ ВЪН ВЪН ВЪН от вредния третополови съюз и от терористичната организация НАТО.....

29

ким сун

преди 7 години

Всичко освен Европа е провинция и селения.Култура не се гради само с пари и сила.Ако го нямаш в себе си,квото и да направиш,си оставаш един *** с много пари и бомби.Русия,САЩ и Китай са големи империи,ама дивото в тях не издържа.

28

до 46

преди 7 години

Аре стига си цвърчал па ти ве съсел, щом искаш плащай си вади пари от джоба си и давай някой да те спира. Ко си оревал вартълъкаР ама аз да ти кажа на Тръмп ако не му харесва НАТО да си взема шапката и да напуска НАТО не да реве за пари кат вдовица за муй

27

до 46

преди 7 години

Ще просперира военното ни производство, нали продаваме оръжие на ИД. Но ще дойде време да се плаща за това. Най малко с килия в Хага.

26

до 30

преди 7 години

Злe си само ти малкия и 2 войни да са започнали не 20, войната си е война Aко искаш запиши се доброволец в армията на чичо Сам и си плащай да имаш честта да му служиш твой се е проблема ако си толкова ***. Oбикновенно наемниците получават пари, а не обратно и кой по дяволите е казал че тия *** карат влака, защо Германия да не ги получи тез пари. Но ти си робска натура колкото те мачкат и пъхтиш от удовoлствие.

25

Анонимен

преди 7 години

САЩ се бъркат вътрешните дела на Русия по всички земни кълбета!

24

до 40

преди 7 години

***, каква е тази параноя у тебе? Насякъде имаш страх от Русия. Я виж под леглото, да не се крие някое зелено човече, ха,ха ха. Пък да ти кажа, ако Русия ни нападне, ще ги посрещаме пак с хляб и сол! Ясно?

23

Анонимен

преди 7 години

Нато трябваше да се закрие още с Варшавския договор. Нали комунизма умря, за какво тези кръвопийци още съществуват. Да се разпада час по-скоро, да не се налага Русия да ги нарита. Щото който томахавка вади, от Калибър умира