20

Анонимен

преди 7 години

Евробарометър: 53% от българите подкрепят членството в ЕСТрудно се живее в държава с 47% дeбилизирано население.

19

Д. Димитров

преди 7 години

Значи аз познавам само хора от другите 47%! От проучването излиза, че 53% от българите са за това България да не е суверенна държава, да продължаваме да бъдем васална страна, българския народ да се стопява всеки ден, да се крадът ресурсите на страната, да се унищожава самосъзнанието, да се променя историята ни... До кога??

18

Димитрий

преди 7 години

Който иска да да вьри в Сибиркая прав му е пьтя! Аз сьм добре тука на топличко!

17

Анонимен

преди 7 години

въпросът е а после какво... не подкрепям ес пряко.. но да не станем много по-зле.. както вече се превърнахме в толкова зависима страна.. или пак си търсим следващия "преход" в който да си мрънкаме и чакаме хах ... просто трябват промени ,но в този формат и курс на политика ес наистина няма бъдеще.. не е просто въпрос на мнение дали го подкрепяме, а че няма да функционира..

16

miko

преди 7 години

Ако не сме част от евросъюза ни очаква същото, което се случва в Македония!53% е много малко, жалко е дори!Явно има много лош материал у нас(47%)!

15

БачоКикоСголемия

преди 7 години

Ако беше много хубаво нямаше да има нужда от реклама.Аз на мерцедес скоро не съм виждал убеждаваща реклама но е синоним за марково изпълнение.И сам да си даваш оценка за ползата от самия теб на дъщерни агенции за проучване е като да питам собствената си жена дали съм кадърен съпруг.Кво да прави,какво ще каже за пред хората.Ай секетир драги зрители от чиновническата хранилка наречена Евросъюз.Даже македонците ни направиха за смях показвайки как се изразява недоволство.

14

xax

преди 7 години

Аз не познавам човек, който е против ЕС. Изкючение са повечето коментатори тук, които повече харесват Русия, но се маскират като патриоти. А защо харесват Русия - защото са аутсайдери, които не ги бива в нищо, освен пиенето на завидни количества алкохол и алкохол наподобяващи козметични продукти. Добре са запознати и със селскостопанския труд, който е наша гордост още от турско време.

13

Анонимен

преди 7 години

Процентът на одобряващите членството в ЕС фактически е много по-голям, защото в изследването освен българи са участвали и русофили. а както се знае от 150 години насам русофилите са българофоби и се интересуват единствено от руските интереси.

12

Винаги Проевропа

преди 7 години

Какво му е лошото на евросьюза и тьй и тьй не разбрах? Европа обединява хората! Обичам те европа! Ти си божий дар.

11

Анонимен

преди 7 години

ЕС е като господарски замък - най-доброто място за живот на господарите!

10

Анонимен

преди 7 години

Ако се направи референдум, резултатите ще са много по различни от това проучване.

9

ЕС фондове

преди 7 години

Между 50 и 70 % от финансовите потоци при еврофондовете изтичат в джобовете на висшите управленски фактори на местно ниво и в Брюксел, които разполагат със златния параф върху бумагите, както и към посредниците и комисионерите от различен калибър. Тоест, за да получиш - трябва да върнеш под масата "ресто" към съответния по-голям или по-малък фактор в Брюксел. А каквото дойде в България с тези пари се плаща на фирмите да строят балетни зали по селата.

8

Анонимен

преди 7 години

Само кютек за брюкселските зелки и герберите!

7

Европеец

преди 7 години

В ЕС един българин който работи на запад в кланица или оператор в сферата на чистотата живее 100 пъти по-добре отколкото в Русия. Правото да работим в кланиците и оператори в чистотата на Запад ни го даде членството ни в ЕС. ЕС е най-прекрасното място за живот, членството на България в ЕС е най-прекрасното нещо което се е случвало някога на България.

6

Гюнтер

преди 7 години

Хахахааа..е ся тва е опашата лъжа!!!

5

Анонимен

преди 7 години

а бе направете един референдум пък ще видите как ще стане БГЕХИТ , подкрепят го само римляните дето щъкат наляво и на дясно из държавите да вземат социални , аз съм против

4

Анонимен

преди 7 години

Европейският съюз се рапада, Евразийският икономически съюз се разширява.

3

Janua termometer

преди 7 години

Koga ste ima bg referendum po temata? Na koia data?

2

Анонимен

преди 7 години

А! Как така подкрепят в ЕС? Ами в Евразийския съюз? Нали беше в Евразийския съюз?!

1

Анонимен

преди 7 години

Допъстината грешка при такива изследвания е около 7%, тоест резълтата може да се коригира с до 7% в двете посоки и пак ще бъде коректен. Интересно в случая в коя посока е коригиран.