26

Анонимен

преди 7 години

Тия не разбраха ли, че не ни интересува колко е развита Турция. Златна да е пак не я харесваме!

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Средната заплата там е 450 Евро."Средната заплата тук е 917 лева според НСИ. Да те светна, ако не си информиран...

24

Анонимен

преди 7 години

Стига с това реванье, бе! Проглуши ни ушите. Нали не иска в ЕС. За какво са тия вопли. Пак занимава цял свят със себе си.ТОЙ не харесвал Асад. Асад пък ще си го птемести. Отивай си у Анадола където те харесват!

23

Анонимен

преди 7 години

Пуйкия е пред разпад:- Опит за преврат - неуспешен. Хиляди политически затворници...- Изтрещял референдум, разделил страната на две враждуващи фракции...- Кюрдите са на крачка от гражданска война, която ще разцепи Пуйкия...А султанчето на Пуйкия се пъне да влиза в ЕС...Кой луд ще приеме разпадаща се страна? Сирия има по-големи шансове да влезе в ЕС.

22

Анонимен

преди 7 години

Турция е в пъти по развита страна от нашият ***. Но много *** не го знаят. Само летището им не можем да им платим. Средната заплата там е 450 Евро. Имайки предвид че те не са в Европа. България е едно голямо нищо. Толкова е свикнала в мръсотия и мизерията че хората живеещи там си мислят че това е нормално.

21

турчин

преди 7 години

-Икономика на Турция - бвп 800 милиарда годишно !-бвп на глава от населението- 11 000 долара-16-та икономика в света-нобелови лауреати за литература-народ със самочуствието на наследници на империя на три континента .........ЛЕКА НОЩ БЪЛГАРЕ-ЕВРОПЕЙЦИ !!!

20

Анонимен

преди 7 години

Ерджо ако мисли, че може да заплашва ЕС - много е сбъркал. Но той действа като типичен ислямягa - заплахи, терор, убийства...

19

до 19

преди 7 години

Akо ти си турчин аз съм български *** !!!в турчина я няма тая злоба.

18

Анонимен

преди 7 години

Тоя от две години пее, че щял да си преразгледа позицията за ЕС... щял, щял, щял...Пределно ясно е на всички, че Турция няма да влезе в ЕС. Казаха му недвусмислено - след около 1000 години, може и да влезе. Значи остават 946 години още. Или да си чака кротко в ъгъла, или да хваща да я "преразглежда" тая позиция, не само да лае.Или той си мисли, че някой ще каже "Въх, те може и да я преразгледат, дайте да ги преимем"?!? Хахахха. Тоя верно си мисли, че ще уплаши някой... айде у Мала Азия.

17

До турчин

преди 7 години

Ние не сме цвете за мирисане, знаем си. Но вие сте плевел.

16

Бай Хой

преди 7 години

Един съвет да ме споменават с добро - не си харчете парите за референдум по отношение ЕС. Няма да сте в него. С този манталитет и наглост , и за Анадола не сте

15

турчин

преди 7 години

Брях много злоба в коментарите бейй !!! А бря българи, вие за европейци ли се мислите бре ? А в Турция българите ги смятат за *** !

14

Анонимен

преди 7 години

Тази измислена държава,наследник на една провалена и кървава империя,е крайно време да бъде прекроена. Това е една мъка! Да разчиташ само на болюците и тълпите мингали,да не си измислил нищо цивилизовано или поне едно произведение на изкуството или книга и да имаш някакви смешни претенции че ето видите ли колко сме велики! Ами не сте! Нахални и нагли като Ердоган.

13

Анонимен

преди 7 години

Заблудените европейци Ердоган видя какво става със техните членки някои ЕU страни надминаха в емиграция Сирия !!!Ердоган ги мота не иска "eu" който е под контрол на ционизма !!!

12

Ерголям

преди 7 години

Че влезнем в ЕС с танковете

11

Анонимен

преди 7 години

Турция може да влезе само в границите на Анадола, където и е мястото ! Останалите земи ще се върнат на реалните им собственици. А Ердоган ще влезе в *** гъ.

10

Анонимен

преди 7 години

В пустинята и пясъците ви е мястото на вас ***!

9

Анонимен

преди 7 години

Европа се бори 70 години срещу диктатури. Тоя много добре знае че няма да влезе. Просто си трупа политически дивиденти вътре в страната. Турците не са много образовани ,ако съдъм по нашите и го удрят на национализъм . Нормално.

8

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

ДОБРЕ БЕ ЕРДОГАНЕ, НАПРАВИ И ТИ ЕДИН СЪЮЗ И ЧЕСТНО СЕ СЪСТЕЗАВАЙ С ЕВРОПЕЙСКИЯ. МОЖЕ ПЪК ДЪРЖАВИТЕ ДА РЕШАТ ДА НАПУСНАТ ЕС И ДА ИДАТ В ТУРСКИЯ СЪЮЗ. НАПРИМЕР РУСИЯ МОЖЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ТУРСКИЯ СЪЮЗ, ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ, БРИТАНИЯ КАКТО НАПУСНА ЕС МОЖЕ ДА ДОЙДЕ ПРИ ТЕБ, ИЗРАЕЛ СЪЩО.... МАЛКО СЕ СЪМНЯВАМ, АМА ПРОБВАЙ...

7

Анонимен

преди 7 години

Да сравнява Турция с Великобритания е доста пресилено, англичаните са дипломати хора, турците не са. Затова англичаните влязоха в ЕС, работиха като всички и после поискаха и излязоха, а турците искат да влязат като завоеватели и като осерат всичко да си напълнят бохчите и да се върнат по дивите села в Анадола. Така не става.