32

Анонимен

преди 7 години

САМО КАКВИ ИЗБИРАТЕЛИ ИМА ГЕРБ - 300 ХИЛЯДИ РОМЕИ СПОРЕД ИЗСЛЕДВАНИЯТА.КАЗВАЛИ ИМ, ЧЕ АКО НЕ ГЛАСУВАТ ЗА БОКО ЩЕ ИМ СПРАТ ПОМОЩИТЕ.

31

Мавърският конник

преди 7 години

Той първо да си пренареди аксоните и синапсите и дендритите. Ако знаете какво значат тия наименования ;))))

30

Анонимен

преди 7 години

УЖАС.

29

Анонимен

преди 7 години

ЩЕ МИНЕ ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО И ТИКВАРИТЕ ПАК ЩЕ ОПЛЕТАТ КОНЦИТЕ И БОКО ПАК ЩЕ СЕ ПРАВИ НА ДЕМОКРАТ, И ПАК - НОВИ ИЗБОРИ.СЦЕНАРИЯТ Е ЕДИН И СЪЩ.МЕЖДУВРЕМЕННО ЩЕ РАЗДЕЛЯТ И СКАРАТ ПАТРИОТИТЕ, КАКТО НАПРАВИХА С РЕФОРМАТОРИТЕ И ДПС

28

смЕх

преди 7 години

до 22 гробокопачВсички са едни и същи нямат разлика пръкнали са се от партията майка БКП само, че гербавите са най-безскрупулни гледат да наваксат на тези с червените куфарчета и май успяват.

27

Анонимен

преди 7 години

ДО Mr STARBUCKSТО ОБЩО ВЗЕТО И ТЕБ НИКОЙ НЕ ТЕ ПИТА И НИКОЙ НЯМЧА НУЖДА ОТ МНЕНИЕТО ТИ

26

Анонимен

преди 7 години

Бойко, като погледнеш в огледалото кого виждаш? Би следвало да е предишния, т.е. онзи, заради когото страната е в това тежко положение! Идва един момент да сърбаш това, което си надробил. За съжаление, и ние ще трябва да сърбаме, че и да ти слушаме глупавите обяснения!

25

Анонимен

преди 7 години

ИВО ПРОКОПИЕВ И КОМПАНИЯ ОТ КРЪГА КАПИТАЛ МНОГО СЕ БАВЯТ С ОПРЕДЕЛЯНЕТО ТА МИНИСТРИТЕ.

24

Хитър Петър

преди 7 години

Патриотите са едни мутри като Борисов. Откога ни се въртят Сидеров и Симеонов безнаказани за престъпленията и данъчните злоупотреби. Не съм много убеден, че бизнесът на Симеонов е честен, както и този на Сидеров. Офшорките на Сидеров още въртят оборот.

23

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България Да пратим измамниците където им е мястото! 04.05.2017г.ТИ РЕШАВАШ!

22

Циник до гробокопача

преди 7 години

Изборите минаха - ти май не си забелязал!Аре у лево - с политагитацията бе копач!

21

минувач

преди 7 години

ха да си помисле на махне министър на патриотити,като му държат ташаците? и кво стаа тогово???бибитко ще приказва фалцет! ха-ха ха!!!

20

Анонимен

преди 7 години

Добре де , чета ги коментарите и 99,5% хулят Бойко. Е как стана така, че ни управлява сега пак?!! Аз гласувах за него само првия път, след това се разочаровах и 2-я път и 3-я гласувах с неалидна и после с не подкрепям никого!! Е та питам аз, как така пак са на власт?

19

смЕх

преди 7 години

На послушната самодоволна тиква всичко му е лесно изпълнява каквото му наредят големите началници. Да видим кога обаче пак ще реши, че му е трудно и ще избяга интересно ми е тогава кой ще му е виновен.

18

ЧЕСТИТО ПЛОВДИВ

преди 7 години

ГЕРГОВ ЩЯЛ ДА Е ЗАМ.МИНИСТЪР НА ВЕЖДИТО И ДА СИ ВЪРТЯТ ДАЛАВЕРИТЕ С ПАНАИРА И НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ. ЩЕ МЕСТЯТ ЗООПАРКА В ПАНАИРА ТА ДА ПРЕГЛАСЯТ СВИНЕТЕ И ТИГРИТЕ НА ОПЕРАТА ЗА 60 МИЛИОНА.

17

Анонимен

преди 7 години

Очаквайте ГРАНДИОЗЕН ПРОВАЛ на ШАЙКАТА ТИКВИТЕ 3, защото там са се събрали доказани КРАДЦИ , а неграмотните ГРОБарски КАЛИНКИ ще провалят председателството на ЕС, защото не говорят чужди езици (владеят само УСТЕН френски). Затова на ТИКВАТА му се иска да подхлъзне друга партия да участва - трябва някой да му е ВИНОВЕН! Ще стане ясно на чужденците , че ГРОБарите и ОПГ за нищо не стават.. ...

16

Анонимен

преди 7 години

Давам им ШЕСТ месеца след които Борисов и Цветанов ще унищожат и "патриотите", както унищожиха всички, които имаха безрасъдството да се коалират с деструктивната групировка ГЕРБ.След което тоя път следва тотален РАЗПАД на групировката !!!

15

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ е ясен - може да печели избори , но не може да управлява.

14

1234

преди 7 години

Тези ги разправяй на баба си! Още от първия ден си разпределяте министерствата с ония крадливи пишман патриоти!

13

Спеца

преди 7 години

Тоя *** , който взриви атомната енергетика на България и обрече икономиката на застой , а народа на скъпа ел.енергия от волтаиците на бившото си гадже , сега се жалва , плаче.... от какво и за какво?Че няма истински Главен прокурор да го пита кой ще плаща тоя милиард неустойка , за спиране на АЕЦ "Белене" ?Ах гиди мутри неграмотни ,нагли и безотговорни , няма ли да дойде Видов ден и за Вас?