154

Unufri

преди 7 години

Резултатът от най-дълго управлявалата партия БСП/БКП за последните 30 години е описан по-горе в абзаца "тежки материални лишения".

153

Анонимен

преди 7 години

И защо сега ревете от комунистически безобразия?. Погледнете биографиите на Гербавата шайка. Всичкие са били кпмунисти у дечица на комунисти дето ни разтакава.ха майките. И сега по комуниатически се научиха все те да печелят избори. Единствената все-още комунистическа държава в Европа е България.Дс си знае работата как да смъква по три кожи от електората.

152

Циник до 173

преди 7 години

През далечната 89 работих ( понякога ) на 3 места...научих перфектно немски ..говоря английски...сносно...и руски!Инструменталчик съм - и не мрънкам срещу демокрацията - черпя я ...спълни шепи!

151

мисли!

преди 7 години

До Анонимен 164 гебр са по малкото зло, БС/к/П, ДПС, абв и тн. и тн. са по голямото зло. А сега ако имаш с какво помисли - как си представяш да се оправи Б-я след 45г. ком. режим? При положение, че и демократите бяха създадени от ДС и БКП? Нито лустрация имаше нито нищо. Виж в бившата ГДР, при все идстински демократи, лустрация та дрънка, милиарди марки за изравняване на стандарта и сега са пак по - зле от бившото ФРГ, т.е. ще им трябват 100г. да изтрият червената помия и да станат еднакви.

150

Циник

преди 7 години

В предния коментар говоря за детски...пропуснах да спомена - всеки май 1200? отпускарски...и всеки ноември 1200? коледни - отделно от заплатата!.Демокрацията ви е виновна!Болни посткомунистиччески безмозъци!

149

Анонимен

преди 7 години

До *** Лотото е в Германия,че трябва да знаеш език и да имаш някакъв занаяд!

148

Анонимен

преди 7 години

Споко, народе! С Герб няма да мръднем от класацията.Единственото, което Борисов може е да печели избори. Във всяко друго е пълен провал

147

Анонимен

преди 7 години

Докато има хора, приемащи 250 евро, ще има и хора, даващи 250 евро.

146

Циник до 168

преди 7 години

Кой е казал, че всичко е идеално?Но докато вие получавате в България 17? аз взимам 185? ....и ред други екстри!

145

Циник

преди 7 години

Градски - Терминал 2!

144

ДО Циник

преди 7 години

А демокрация ли бяха изборите във Франция,където всички медии изкараха Льо Пен,Фийон и останалите по-черни и от коминочистачи,а никому неизвестното хомосексуалистче,оженило се за баба си Макрон беше най-големият светец.Я виж какво е отношението на всички евротъртеи към хора,които им се опълчват като един Орбан примерно.Или той е дяволът,а разследваният за злоупотреби за милиарди Юнкер е ангел.Ами на нашите избори.Колко кал по Нинова,а за мутрафона от Банкя само фанфари като при Тодор Живков.

143

Циник до 164

преди 7 години

Герб...мерб....комунистическата сг*ан ви дава съкращения....да има на кого да си изливате яда за мизерията в която ви набутаха ТЕ!

142

густо майна

преди 7 години

В Пловдив средната заплата е 250 евро на месец , работиш и си на дъното

141

Анонимен

преди 7 години

Родителите ми взимаха 120 лева всеки. Пералнята ни, "Татрамат", беше 630 лева. Взета с връзки, защото иначе трябваше да се чака по списък.

140

Анонимен

преди 7 години

Абе стига комун.глупости, ГЕРБ са от 8 години в управлението на държавата, ето го резултата - Емигриращи, бедни , застаряващи, това е са ългарте.

139

Циник до 159

преди 7 години

Много сте болни!Мога да изпиша томове за комунистическите безобразия....с факти , имена, и дати...А вие сте - с голата вяраНещастници!Да си чул да се оплаквам?Няма и да чуеш! Аз съм мъж - грижа се сам за семейството си!И не тъгувам по партийни привилегии!На мен демокрацията не пречи!

138

червен смях

преди 7 години

До дедо ви Тошопри тебе дедо бяхме почти 9 мил. при тежки материални условия. Хората се радваха на ток, вода, кремвирши/соц. деликатес/ и други неземни блага.

137

Анонимен

преди 7 години

Майка 1970 г, служител на детска градина получаваше 65 лв заплата, а баба 13лв. пенсия.Аз започнах млад специалист с више образувание и...105 лв-БРУТНА заплата! За това, драги ми мошеници-*** , колко било хубаво по времето на Т.Живков го разправяйте на внуците си, които вече четвърт век живеят в Америка, и харчат парите откраднати от бащите и дедите си.

136

Циник до 157

преди 7 години

Аз съм добре ! Стегнах се и направих живота си в пъти по-добър, осигурен, и смислен!Както по-долу каза някой - за едното *** под юргана Тошо ви даваше милостиня!Но има по-висш закон от комунистическия - вика се естествен подбор!Носталгичните посткомуняги си умират от яд, че партийната книжка вече не ги храни!А другарите на върха - станаха отдавна най-злобни комунисти!

135

Анонимен

преди 7 години

***, ние с болните (според теб) мозъци, имаме някакви, а ти си, като врабче с амнезия.