7

Анонимен

преди 7 години

Това със сигурност е кампания на застрахователите. Българина е наивен и за пореден път го водят за носа с някакви благовидни намерения. Когато се усети, че са го преметнали и плаща много скъпо вече ще е късно. Тоя театър с добрите начинания и добрите намерения сме го гледали толкова пъти вече в последните тридесетина години, че ми е втръснало. Не вярвам на политиците. Не вярвам на държавата си. Не вярвам, че иска да направи нещо добро за хората.

6

Анонимен

преди 7 години

идеята е добра но това означава гражданката и винетката да са зависима от шофьора а не от автомобила.Там където се прилага това, този елемент е изчистен.

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2.Регистрираш автомобила на прабаба си и го караш. Каквото и нарушение да направиш, то няма да засегне чистото трафик-минало на прабаба ти, така че застраховката ще е на ниската цена. Може да си газиш закона за движение на пътищата и хич да не ти пука.

4

ЦОНЬО

преди 7 години

с тези пътища няма да се оправи положението, те не са пригодни за съвременните автомобили

3

Анонимен

преди 7 години

Сигурно типично по български ще ни излъжат. На никого няма да му стане по-евтино. На нарушителите ще им стане по-скъпо, а изрядните шофьори ще плащат същото. В крайна сметка застрахователите ще прибират повече пари и ще плащат по-малко при катастрофи. А и основния виновник за първото място на България по катастрофи и жертви са пътищата, ама няма да дочакате да го признаят - ще продължават да говорят за "убийците на пътя".

2

картечар

преди 7 години

Дайте ми власт, власт и оръжие, аз ще започна чистка - който се сили - в главата, който агресира - в главата, който се завира/слаломира - в главата! Физическа елиминация на джигитите на пътя за една по - добра държава!

1

da

преди 7 години

ами ясни правила и таблици, а не такава неузряла идея само да се описва.