26

Така е

преди 7 години

До Да очаквамеКато избирате небългари

25

Образованието

преди 7 години

на необразованите не се признава в чужбина, като не отстъпват - нови избори

24

Aнонимен

преди 7 години

Абсолютни клоуни, подиграващи се с народа за пореден път, и не последен естествено.Някой вярва ли им? За освояване на финансите нямат равни, просто перфектни.За образование кръгла 0,....

23

Оптимист

преди 7 години

Спокойно, политиците и от двете страни са опитни, достатъчно мъдри и патриотично настроени.Така че ще има силно правителство, ще се стабилизира страната, ще продължат строежите, покачването на доходите и стабилната ни предвидима външна политика. Ще продължи също така енергийната диверсификация и де-олигархация, засилването на армията, ще се довърши инфраструктурния пръстен.Защото такава беше волята на народа, изразена миналия месец.

22

Да очакваме

преди 7 години

И какво ще правят още със съсипването на образованието? Махнаха Паисий, махнаха турското робство, махнаха Вазов, махнаха вече всичко българско от образованието. Какво още ще махат? Остава да обявят в учебниците, че не сме българи. Друго не остана. Значи това да очакваме.

21

Пенсионер

преди 7 години

МФ трябва да бъде на ГЕРБ и финансов министър да е Владислав Горанов. Само при него добра пенсия ще получава този, който е работил дълги години и се е осигурявал в пълен размер.

20

Нострадамус :

преди 7 години

Третият опит за премиер на Бойко Борисов ще завърши още по-злополучно от предишните два !Хора, не се надявайте нещо да се подобри. Ще останете силно разочаровани.Пенсиите няма да ги вдигнат съществено, както лъжеха преди изборите. Доходите ще си останат най-ниските в Европа.Ще продължат да правят магистрали и да санират блокове, защото от двете се краде най-много.Новото ще е добре забравено старо.А, именно ще се завърне милиционерщината на Цветанов !Ще я оправдаят с ромите ...

19

Четох в една

преди 7 години

Макорана водил пред лопатен с 5%.

18

Анонимен

преди 7 години

И от къде ги вади да ги раздава тоя ***? Нали нас ни краде и ги раздава на кой му падне. А най-много на себе си. Там нема експерти, нема глупости. Той е едноличен собственик на държавата. Нещастен народ, глупав колкото си иска.

17

Пфф

преди 7 години

Образпвание?! Пожарникар и физкултурник - пълна гавра

16

Анонимен

преди 7 години

Днес бг, няма ли да спрете най-накрая по десет пъти на ден, включително и в неделя, да ни напомняте, че загубихме изборите и инвестираните в тях средства?Нарочно ли го правите?

15

Бат Мон

преди 7 години

Фарс-ГЕРБ и образование?Изплува комплекса на недоучилия но издигнал се мутраген, който на всяка цена иска да докаже че е умен.Нали през управленията на ГЕРБ българското учителство бе подложено на геноцид, прогонване,изчезване.За мин.на финансите е ясно-доказани специалисти са по далавери,имат необходимия "финансов"опит.

14

Анонимен

преди 7 години

Бойко дава пари на народа.Бойко взема кредит от банките.Банките ще си вземат парите от народа.защото народа е прооооссс

13

ЦОНЬО

преди 7 години

До Aнонименкой че плаща

12

Човек от народа

преди 7 години

Много ясно, че финансите трябва да са за ГЕРБ! Бойко Борисов даде два пъти пари на пенсионерите, сега още пивече ще им даде. Дава и на учителите, и на полицаите. Освен това, косвено, чрез държавните поръчки, Бойко Борисов дава пари и на фирмите, оттам и на работниците в тях.На практика, Бойко Борисов дава пари на всички българи! Точно за това хората го обичат и гласуват за него. Ясно е, че такъв човек най-добре ще се грижи за финансовото министерство!

11

ивчо

преди 7 години

хах и сега Цецка къде, министърка....ей там ще и пасне стола...

10

Анонимен

преди 7 години

Финанси и образование. А останалите? Енергетиката, земеделието, министерството на магистралите? Или те не се коментират? Аааааа? Ами ако някой ... Неособено, да не кажа льохман ни е външен министър с льохмански екип? Или това не е важно? Не давали образованието. Е, не го дават, шото българчетата са малко. Ще образУваме ... Ч.ветА

9

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Моля ви не споменавайте за финанси, че кака *** се изнервя...

8

Анонимен

преди 7 години

Герб и образование!?

7

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България Да пратим измамниците където им е мястото! 04.05.2017г.ТИ РЕШАВАШ!