48

Анонимен

преди 7 години

Когато форумният муррззилаж защитава със зъби и нокти нещо, значи това нещо е грешно.

47

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 62А-а, значи отровите над джунглата са благодеяние за дребничките виетнамци. Също като напалмът... Ами, тогава Виетнам да плаща за дарените хербициди... така ли, кривоусти агрономе...

46

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 44Охо, значи канадците са ти ясни, а, пък и част от сащарите, тия от Аляска и северните щати - там всичко живо е с уш'анки, иначе ще им опаднат ушите от студ. Двойкар ли си бил?

45

до Боби

преди 7 години

на този си мислех да му пиша нещо от сорта:от войната по пътищата умират 1000 човека в България, а от войните предизвикани от сащо и мушето умират милиони!Как е тази статистика :DНай - лесно е да си измислиш скалъпена статистика с несравними данниВъпроса е има ли умни и красиви да вярват

44

Анонимен

преди 7 години

Путин подкрепя тероризма, днес.бг работи за Путин. всички новини са реклама за Путин и пишат това което не съвпада със западните новини!

43

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 50Ти гледай на теб да не ти ядат скоро пшеницата. Че който копае гроб другиму, сам пада в него. Ракът не прощава, *** на преглед, коварна болест е, крие се до последно... Не ти ли се зачервяват очите, и сутрин ти се завива леко свят и хриптиш, придърпва ти леко коремният мускул - лоши признаци...

42

Анонимен

преди 7 години

Най голямата заплаха за света е америка лошото че има много промити мозъци.Войната винаги е вървяла ръка за ръка с америка.Кажете ми къде по света е имало военен конфликт, без да се намеси сащ няма такъв.Има много мър.ши подкрепящи терористите от сащ.

41

яндекс.ру

преди 7 години

за час и половина стрийминг по сайтове пълни с вируси, бях атакуван 47 пъти от една машина. В днес.бг за 5 минути цъкане по новините 178 - яндекс.ру196 - цндйс-клаудфлеар.ком118 -цдн.табоола.ком120 -гугълтагмениджър.комАз по гнусна дупка от това място скоро не бях засичалУспех с ползването на сайтченцето !

40

Мнение

преди 7 години

Русия отново се прояви като "миролюбива " страна ,поощряваща най гадното ядрето оръжие. Това е оръжие за масово поразяване и трябва да се забрани и унищожи в целия свят.Дебелото прасе трябва да бъде незабавно заклано , доката не е запалило света.

39

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 38Да, има един синдром... А освен това, пука им на краварските търговци, какво ядат хората в САЩ, расло на отровена земя. А за Япония ... тя и Германия бързо се оправи след войната благодарение на САЩ, защото САЩ никога не воюва на своя територия, а на чужда префектно разрушава и... после дарява, защо обаче, раздвижи си циментираното мозъчле. Та и с Япония - лесно се правят благодеяния на наказани и лишени от права 2 държави заради военни престъпления... Чао, чети наръчника...

38

Анонимен

преди 7 години

До 40 Тъй де, държавата с най-голямо собствено достоинство, беше Германия при Хитлер. Сега приема емигранти. Не е въпросът да се дървиш с гол ***, а да внимаваш да не ти го вкарат отзад. Щото като ти го вкарат, вече си си ... Това да се разбере от едно милиционерче е непостижимо. Затова Китай не издига за ръководители милиционери, а прави икономика.

37

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

другаре, не забравяйте че за китаеца "всичко под небето е китай" , и че той не се счита за по малкия брат на страната, образувана от търговските постове на викингите. прочие, в руските ресурси излезнаха едни коментари че на севернокавказки окръг (чечня) са и изписани 100 милиарда рубли вересия газчица (и то спрямо 2016). малко преди за нас газта да поскъпне. интересното е че това некак си тая медия не го отрази.

36

Зоран

преди 7 години

Няма как да ги предадат, нали са товариши. Вече са тристранка даже: Ердо-***..н-Ким.

35

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 40Да де, затова правят с Русия газопровод за тях си ... А че Китай има силно развито чувство за национално достойнство, така е. Китай е най-достойната и умна държава. Подобно нещо е и Турция, колкото и да не ни харесва това. Ердоган е МЪЖ, който не предава държавата и народа си.

34

ха-ха-ха

преди 7 години

Изгърбич , халлал да са ти 20-те лева.А *** наистина си Неграмотян...

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 30 Мътен ти е изразът, роден от мътилката в главата ти, главатарю на "тролчетата". Дано можеш поне да посочиш едно мирно предложение без "заден" готов план за следваща разруха, ограбване на материални и човешки ресурси, ликвидиране на национална икономика, безработица, облагодетелстване на националните компрадори и тотално пауперизиране на 90 % от населението... хайде, кажи...

32

Анонимен

преди 7 години

До 20 Ами така е. Китай по по принцип води мека политика, когато не го засяга пряко, или стратегически и винаги държи рзервни варианти. Той например никога не взе отношение нито по Сирия, нито по братска Украина, което клетото милиционерче от КГБ взе за слабост и подръжка. Със СК, обаче Путин набута Китай право в говната, което няма да му се прости. Китай счита това за лично собствен район. Те не разрешиха на Русия дори участие в някой газопровод.

31

неразбрал

преди 7 години

до 30! За кое "мирно решение" говориш другарю гербераст?За Виетнам, Афганистан,Ирак, ,Сирия,Либия,Сърбия и т.н. и т.н. Бегай да учиш! С ритане на топка и ръфане на филия с мас можеш да станеш най-много Тиква.

30

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До ха-ха-хаабе не знам кое е смешно и кой е прос, ама ако питаш несторова чия е , свет ше ти се извие. а дваесе лева хонорар са си дваесе лева хонорар. разбирай ме както искаш.

29

u4en

преди 7 години

Някой изненадан - няма! Жужи е изкукуригал....Разбира се.че САЩ ще ударят Ким...стартовите площатки...лабораторий..военни обекти. А другото е ясно - единна Корея....Сибир на Китай....далечният исток и остр. на Япония . а Жужи в килията на Милошевич в Хага !