135

Анонимен

преди 7 години

От изнесеното става ясно, че де юре се говори за "корупция", но де факто се измества с "цензурирането" !

134

Коце Маца

преди 7 години

До 172Вчера на няколко места видях призиви в Интернет днес в 9:30 часада се съберем пред Народното Събрание за да посрещнем достойноочертаващия се за 3-ти мандат наш любим министър-председател !Когато отидох на сборния пункт в уреченото време пред служебния входна Народното събрание на срещата имаше всичко на всичко . . .само 3-*** човека !?За това тези *** заслужават парното и топлата вода да поскъпнат не с30, ами с - 60% и един хляб да стане над 2 лева !Това са си заслужили нашенци

133

Shopp™

преди 7 години

До Анонименна коя полиция да ги даде бе пич , на Цецовата или на Бъчвароватаили най-добре на Бай-***-------------- Ами да ги даде на ДАНС, бе ПИЧ! Нали е в много тесни връзки с тях. Нали дансаджиите даже в нарушение на закона му показват записи от чужди СРС-та! Баси колко сте елементарни... А този естествено, че е пръддльо. Да се обадиш на колега, да го запишеш без да знае и да пускаш записите, това ако не е пръддльо...

132

Хачитурян

преди 7 години

До 167Това за което говорите го знам много отдавна и поради тези причинисъм в постоянен конфликт със съпругата си, на която съм официално ЗАБРАНИЛ да ми ги пуска в къщи в мое присъствие !Призовавам и останалите да последват и наложат подобно ЕМБАРГО свързано с тези компрадорски и кичозни телевизии . . .

131

Без име

преди 7 години

Дрън дрън. Васко голям сиАз вярвам на Васил Иванов.

130

Анонимен

преди 7 години

До Shoppна коя полиция да ги даде бе пич , на Цецовата или на Бъчвароватаили най-добре на Бай-***.

129

Анонимен

преди 7 години

е учудва ли се някой, че босфор тв и нова са платени поръчкови медии ? това е обществена тайна, евала, че се изправи някой да го обяви публично.

128

Анонимен

преди 7 години

ДАНС не са разкрили нищо, просто са показали на четири очи на Иванов-------------------И аз трябва да вярвам на Иванов, че някой някъде е нарушил закона и му е показал нещо, което не е трябвало да му показва? И че това нещо е точно такова, каквото Васил Иванов твърди?

127

Анонимен

преди 7 години

на телевзииите им дават субсидии за технически средства това още покойният Ванъо Танов в ония записи със Симеон Дянков го каза . Всички са оплетени във връзки неможещи да се проумеят ! Журналист ли е ,не слушка ли? Отива в девета глуха . ПРИ ЖЕНСКИТЕ Е ПО ЛЕСНО АКО СА МЛАДИ АМБИЦИОЗНИ ...

126

Анонимен

преди 7 години

ХАХАХА от месеци се знае,че Нова ТВ се продава..От месеци се знае и кой Български медиен магнат има апетит да я купи. Затова и продаде BTK даима пари за Нова ТВ. Само че цената не му се нрави и един такъв скандал драстично ще свали цената на Телевизията която му е паднала на сърцето. Евала г-н Пеевски много хитро измисленно. А от разликата между началната цена и свалената ще може да плати комисионите на хора като г-н Трифонов. А народа ще е щаслив от разкритията и дори ще гласува за Слави!

125

Анонимен

преди 7 години

До ЕДНО ВЪПРОСЧЕ: 162 ДАНС не са разкрили нищо, просто са показали на четири очи на Иванов че лицето Дарина Сарелска е говорила с кмета на Неделино Стоян Беширов ВСЕКИ ПЪТ преди нова да отива при него -бил е предупреден ! Сарелска не е искала ГЕРБ да е полезрението като корумпирана структура.

124

Анонимен

преди 7 години

До оплетени като черваТам му показват срс- та че Дарина Сарелска е говорила с кмета преди всяко посещение на Екипа репортери и го е информирала(ФОНА МУ СЕ Е ПОДСЛУШВАЛ).--------------Айде обясни ми кой ще е този следовател, който ще показва на някакъв пръддльо записи от срс-та и с каква цел ще му ги показва?Няма такъв следовател или ако има, той е извършил престъпление.

123

Shopp™

преди 7 години

Всичко това са някакви глупости. Ако има доказателства за престъпления, не му е нужен никой, за да ги даде на полицията. А ако просто иска да харчи ефирно време за глупости, естествено, че няма да му позволят. А да записваш колеги и да ги пускаш в ефир е простащина. Още повече, че те не казват нищо, което е свързано с темата на предаването.

122

22222

преди 7 години

Бетер Северна Корея сме станали!

121

Анонимен

преди 7 години

Ама как поддкочиха длугите на ГЕРБ - БТВ и НОВА ТВ. Нещо им призля когато публично им казаха,че подгъ\зуват на ГЕРБ.Сега разбрахте ли как ГЕРБ печелят избори. И какво се възмущсва Ана Цолова срещу Васил.Тя е една от подкогите в сервилната тв. барабар с Викторчо,Миролюба Бенатова,Генка и т.н.

120

Анонимен

преди 7 години

Всички заедно да изметем цялата смарт от тази "държава" наречени политици .

119

Анонимен

преди 7 години

Най-важното е,че синът на кмета на Симитли стана депутат от квотата на ГЕРБ.Ха,ха,ха.

118

naco

преди 7 години

98% са КОРУМПИРАНИТЕ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ?! НАРОДЕ????

117

Анонимен

преди 7 години

Интересно защо се извършва едновремено цензура в двете частни медии?Верни ли са слуховете,че са собственост на един човек?Пристрастията на определени журналисти и от двете медии към една определена политическа сила навяват мисли за задкулисно дърпане на конците и цензура над политически разследвания към тази политическа сила?Смелостта не е най-силното качество на нашите журналисти и затова,когато някой каже "а" да каже и "б" и т.н.

116

до 152

преди 7 години

преди това бе в БТВ дано ти е отговорило какво значи