19

Да илядат

преди 7 години

Смирено да им пожелаем много здраве и да илядат,така да се каже и много много да не дрънкаме,а повече да работим и дружно да направим от тая земя райска градина!

18

Анонимен

преди 7 години

За кой народ става въпрос като бг народа се изнася в чужбина.

17

Анонимен

преди 7 години

В какво име на народа ще се кълнат като премахнаха самият народ от името на държавата? По време на социализма държавата се казваше Народна Република България. Асега се казва Мутро Капитало Айдушка Територия. Кой си е дал съгласието да се кълнат от негово име? Някой питал ли ни е? Никой не ни е питал и не сме си давали съгласието. Това че една шепа са гласували за тях не им дава право да говорят от името на 5 милиона народ които не са гласували за тях! Това е нелегитимно правителство!

16

Анонимен

преди 7 години

На второ място по подкрепа в актетата е тезата, че парламентът трябва да се разпусне още по-бързо от предишния. Така излиза, че хората вече искат оставка на народните представители.

15

Циник до 9

преди 7 години

Не си правя илюзии...ако това си мислиш...пиша каквото мисля! А относно останалото - немците имат поговорка: "Iedet ist fuer sich selber der neachste!Всеки за себе си - е следващия! Аз отдавна приключих с изводите....и се махнах! Това ми е нещо, като начин да разпусна. Май ти си този, който бърка значимоста на форума. Па и верно - ти си "коректив" , колкото и аз! Но всеки може да пише - иначе какъв е смисъла на форума? Обменяне на идеи - все е нещо!

14

Анонимен

преди 7 години

След като толкова пъти са ни разочаровали,как да очакват да им повярваме този път.Цяло чудо е,че гласуваха 50% от избирателите.

13

какво да се очаква

преди 7 години

Малко свестни хора се кандидатират за депутати,а повечето отиват в парламента с идеята да забогатяват както могат.Работа и да свършат и да не свършат-все тая.До сега се виждаше,че на заседания на парламента обикновено има по двайсетина депутати,а останалите са на "срещи с електората" по различни дестинации в страната и чужбина.Дано в новия парламент има промяна,ама надали???

12

анонимен

преди 7 години

46 процента не сме гласували какво може да очакваме от тази пасминаедно голямо нищо

11

Анонимен

преди 7 години

Като влязат и забравят за 4 г. кой ги избира и само гледат закона за депутатската заплата и кога ще почиват.

10

Анонимен

преди 7 години

Ето на това се вика любов - още не са стъпили на работа, а вече не ги щем.

9

Анонимен

преди 7 години

До "Маке": Ке дочекаш пенция 200 лева до 4 години - ако са там дотогазе.

8

до Циник

преди 7 години

Човек, пишеш и пишеш, обаче от теб полза родину никаква. От форумни писания никой не се е стреснал, те не са коректив, нито са изразяване на позиция, тъй като никой не обръща внимание на форумните коментари. На един митинг да си присъствал, един плакат да си държал, една институция да си сигнализирал за дадена нередност, с нещо да си си нарушил рахата за да си активен член на това общество? Ако си го сторил - хвала ти, ако не си , помисли кога може да го направиш.../ не е критика, призив е/

7

Анонимен

преди 7 години

Гробарските крадци със съдружниците си патреотарските лъжци сега ще ви оправят.Няма да се плашите. Ще потекат реки от злато, мед и масло, но най-вече към джобовете на Тиквата и ортакът му в краденето Далаверката.Споко, материале.

6

Анонимен

преди 7 години

Следващия път отивам в кат и ко ми каже да ида да карам като изряден шофиор нов курс ше сезирам женева освен ако нее изял точките или нее правил курс тая какви глупости ме занимава

5

Анонимен

преди 7 години

На хаваи и да се не връщат както ида е искам да попитам оная луда лие тая е излъгала с нов курс след като е за смяна на книжка абре ми тия в даи да не са изпращели смяна на книжка нов курс със изпит браво ионко умни са

4

маке

преди 7 години

я чекам 300 лв мин пенсия и илядо и пестин лв заплата срок 2 месеца или ке тражим шишането

3

как ве

преди 7 години

очаквам! Да си ходят! Веднага! Барабар със новите сметки парното, тока и водата.

2

Анонимен

преди 7 години

V IMETO NA KOI NAROD MOLQ NE I NA BYLGARSKIQT

1

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

лелче, народът не очаква нищо и от аутистичните напъни на българските джурмаля. и ония, и вие се молете да не му писне, че на гладен петко гьостерицата слабо я брида за галъп интернешанъл.