16

Аз казах: Ай Сиктир

преди 7 години

Продажната турска медия Днес от миналата неделя е публикувала повече статии за Турция отколкото за България. Това е защото им се плаща от МИТ и ТИКА и тук е пълно с платени турски тpoлoвe. Така подробно ли се следяха току що преминалите избори в Сърбия. Колко статии има тук в последните 10 години за Румъния, например? Платените Киряк Стефчофци от Днес ни тикат новини от една държава, която е културно и религиозно далече от нас. Поне пишете на родния си турски език, жалки продажници!

15

Доволен

преди 7 години

Гледайте в бъдещето. С този на власт турция никога, ама никога няма и да подуши членство в ЕС. Нещо повече, редица чужди производства ще започнат да търсят близка локация. Изобщо, добре е, че стана така.

14

Анонимен

преди 7 години

Рано е да се каже колко е спечелил. По-скоро ясно си личи, че цялото му общество е разделено точно на две. А това никога, ама никога не е добре.

13

Анонимен

преди 7 години

Мотора на Ердоган е вътрешен Анадол. Кония и т.нт,Там 90 процента са религиозни турци живеещи в миналия век с огромна раждаемост. Изтока са кюрди а запада модерни турци. Но младото население е в центъра. Въпреки миграцията към Истанбул централен анадол е двигателя на ердоган.

12

Анонимен

преди 7 години

И как точно ще ги анексира?

11

Анонимен

преди 7 години

"Ердоган върна с години назад Турция!"С кое събитие по точно...:-):-):-)С промени от конституцията ли стана това...знаеш ли 18 те промени с точност какво гласът бе ***...С какъв източник правите тези изводи:-):-):-)няма да ти изброя всички точки от промените но едната е "Вече може да бъдеш кандидат да те избират на 18 години, преди беше на 25."Друга промяна е "Вече може да се съди президента...преди не можеше" и т. н.И това връща назат Турция и ти си се загрижил за това ли:-):-):-):-):-)

10

Константин

преди 7 години

Радев вече трябваше да лети до Атина за преговори с византийците за общи действия! Психопата ерджуган се кани да пусне мигрантите, а след това и дс анексира територии от България и Гърция!

9

Така

преди 7 години

Трите най-големи града (Истанбул, Измир и Анкара) са гласували против Ердоган, както и Кюрдите. Това е по официална информация идваща от Турция. Ердоган може да спечели с гласовете на анадолците, н отова няма да му е достатъчно да спечели контрола над големите градове. Именно те могат да го свалят, така че Ердогана може да има пирова победа тази вечер.

8

анонимен

преди 7 години

ако загърбим посланията на тези новини и се погледне реално то страни като турция , северна корея, които или са или искат да станат ЕТ :) винаги са под ударите на големите сили , видяхме какво стана с либия , сирия , ирак :) и ето моя въпрос , кое нанася повече поражения на една страна едноличния търговец , който си плаща рушветите и част от реалните задължения или организираната престъпна група :) която плаща на друга група и нищо за държавата :) така е и в управлението на една страна :)

7

Анонимен

преди 7 години

Усещам как скоро време наред с всички останали, истински бежанци от Турция ще почнат да бягат къ България.

6

"Мустафа"

преди 7 години

Много"анализатори"се навъдиха...брех,брех,ама какъв интерес към тази Турция,може пък тайничко да я обичате;)

5

Анонимен

преди 7 години

Ердо върна туриция 200 години назад тогава когато българия беше вилает

4

Анонимен

преди 7 години

тия са ни съседи, а нали знаеш, когато гори при съседа, може да се запали и при теб! Не зависимо от избора, Ердоган върна с години назад Турция!

3

"Мустафа"

преди 7 години

При 99,9% преброени Ердоан води с около и над 3%

2

Анонимен

преди 7 години

Абе вие за Американските избори не давахте такъв отчет...:-):-):-):-)Нали не ви интересуват Анадолците:-):-):-):-):-)Следа на живо от Турция в момента отворени сандъци 97.9% ...51.3% Евет48.7% Хайър:-)Честито за новите промени в конституцията!!!:-)

1

мдаа

преди 7 години

За да направи поддръжниците си 100 % бай Реджеп ще трябва да намали населението на страната наполовина.