106

Анонимен

преди 7 години

За шишко от Пхенян е ясно , но какво стана с краварските брадви полетяха ли към Северна Кореа?

105

:D

преди 7 години

Явно плюещите срещу САЩ не са чували за Space X и Илън Мъск, за да знаят кой е по-напред с космическата си програма..... Тъжно но факт.

104

славянин

преди 7 години

Как сообщает со ссылкой на Phys.org, инспекционный отдел NASA (Национального управления по аэронавтике и исследованию космического пространства) провл анализ готовности космического корабля Orion к марсианским миссиям. Этот анализ показал, что они столкнулись с массой технических проблем, а также чрезмерным ростом стоимости. В соответствующем докладе ставится под сомнение возможность выполнения пилотируемых полтов к Марсу в 2030-х годах.

103

Анонимен

преди 7 години

Агонията на империята на злото.

102

пенсионер

преди 7 години

На всички ви е ясно че още преди Кимчо да натисне копчето,Северна Корея няма да я има на картата.Нали все пак *** трябва да му разреши.Така че не се превъзбуждайте напразно.Тоя *** е зависим от рашките колкото Асад(ако не и повече)

101

Анонимен

преди 7 години

До 134Когато излиза по евтино да си наемеш такси, защо да не го направиш?

100

до 119 от славянин

преди 7 години

Снимките на Луната не са правени от хора, още по-малко от американци, а от луноходи, лунни орбитални модули и холивудски оператори в техните студия, колкото и да ти е мъчно! Преди близо 50 години мутантите ''кацали'' на Луната, днес не могат да кацнат и да слязат от МКС без руснаците! Каква ''технологична еволюция'' само!

99

Анонимен

преди 7 години

Краварника ще се разпадне, но без бой и квичене няма да се размине. Тръмпосания алцхаймер ще им види сметката.

98

Анонимен

преди 7 години

Освен че имали ракети и гагарин е бил парвия космонавт и до там партията е доволна :д

97

Анонимен

преди 7 години

До 128Какво си научил за космоса от руснаците ти лично? Ако не знам, че имат космическа програма никой нямаше да разбере.

96

Анонимен

преди 7 години

Американците са готини хора, решили са да направят много готин риф от самолетоносача,,Карл Винсънт".

95

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 117Дали си откачен? Гагарин е първия космонавт в света!

94

Анонимен

преди 7 години

Истината е, че 20 000 милиарда са инвестирани в краварника на заем. Така че, ги сравнявайте с Русия когато си платят дълговете.

93

до 115 от славянин

преди 7 години

Първата действаща АЕЦ на планетата е пусната в действие в СССР, в град Обнинск на 27 юни 1954 година и е с мощност 5 МВТ! Стига лъга като дърт ''демократ'', вие ''демократите'' сте майстори на лъжата ама и тя вече не минава!

92

Анонимен

преди 7 години

До до ГНЕВЕН! Скрий се бе тиквар!Прочети и виж в нета.Белким нещо влезе в кухата ти лейка.Минали са 56 години, тиквара почнал да търси под вола теле...

91

Анонимен

преди 7 години

Онзи ден, на краварника, пак им се разпадна,,Ориона" и отложиха програмата с още десет години(минимум), ако не са руснаците да ги натоварят, като чували с картофи, ще гледат космоса само от холивудските бози.А за ,,аполо" да не почваме, че станаха за смях.

90

Анонимен

преди 7 години

Евала на корейчетата.Не пускат аванта на дъртофелника Тръмп.Скоро и китайците ще бият шута на алчните говедари.Само Рапоня и *** тиквета се държат за шлифера на дедо Доналд.

89

до 103 от славянин

преди 7 години

Със сигурност има много повече доказателства, че Гагарин е бил в ''консервата'' от ''хилядите доказателства'', че мутантите са били на Луната! Вярно, няма го интервюиращият журналист до него докато е обикалял около Земята !

88

ник

преди 7 години

До Анонименабе ти не си добре европа знае кое е добре за нас знае тя много добре знае за тов и правят атентати всеки ден защото е мирна и добра.

87

Анонимен

преди 7 години

До 106Питай другарите си от 89-та с куфарчетата