10

ivan

преди 7 години

А защо снимката е на ракети от Южна Корея?

9

Анонимен

преди 7 години

До 14 АнонименКак те пуснаха не излекуван от психодиспансера?. Или ти избяга от там ?.

8

Хм

преди 7 години

До САЩ едва ли ще закарат,ама Сеул е на 30км от границата!На собствена територия да взривят ядрено оръжие-пак става зле!Дали пък Тръмп не е решил да помогне на Епъл,като ликвидира Самсунг по косвен начин?Спъването на конкуренцията също е начин за решаване на собствени проблеми и САЩ често го практикуват във всякакъв план!Много добре помним изявленията на Тръмп за връщане на производствата в САЩ!Представете си,че се получи добре с Корея!После една война между Китай и Тайван и работата е опечена!

7

Анонимен

преди 7 години

Въобще не е смешно това което се случва! Тръмп може да направи световна война! При едно нападение не се знае Китай как ще реагира а от това как ще реагира Русия може да се намеси! Най- малкото което може да се случи е неконтрилируем поток от бежанци във всички посоки, Северна Корея са много!Най-добре е да се уплаши малко тоя луд диктатор и да го оставят да си гледа стадото а той да си води илюзирната война!Видяхме какво се случи в арабския свят като свалиха всички диктатори - анархия!!!

6

Анонимен

преди 7 години

И ракетите ще си покаже Ким, и атомна бомба ще взриви, пред погледите на смаяните кравари. Които няма да предприемат нищо. Тръмп го вади голям, ама мек!

5

Анонимен

преди 7 години

Северна Корея да унищожи САЩ, е като град Каспичан да унищожи Китай. СМЯХ

4

Анонимен

преди 7 години

До 8САЩ никога не са говорили за "съкрушаване" на СК. И ако пухчо си беше седял мирно и си гледа народа нямаше да има проблеми. Истината е че цялата система на СК се върти около "съкрушаването" на САЩ. Нещо като на СССР и всички знаем какво стана с него.

3

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 3Да де, те и САЩ от десетилетия все ги съкрушават, ама не смеят и да припарят до многомилионната им армия, готова на всичко за страната си, защото знаят какво ги очаква

2

Анонимен

преди 7 години

Тез от години се "съкрушават" САЩ и когато САЩ най-после им обърна внимане почнаха да пищят като ущипани моми....

1

Анонимен

преди 7 години

"С нашето ядрено оръжие на справедливостта ние ще унищожим ядреното оръжие на САЩ."ххахаха :D