87

бг

преди 7 години

Разбраха се за...спортните и културните въпроси.Какво стана с рефрена "Гербери крадливи...",Пост.208,пенсии,концесии...патриотите казват bye,bye...на следващия парламент...и така Борисов и Брюксел си решават проблема с т.н "патриотичен вот".

86

Анонимен

преди 7 години

Абе ГЕРБ големи сте будали , предложете на "патриотите" 50 лева пенсия и те ще си строшат ръчичките да бързат да приемат. После дайте това на медиите като тяхно предложение и така ще ги заличите от политиката. Те са готови и майка си и бащаси да продадат сомо да са на власт. Мачкайте ги тия плозмодий.

85

Циник

преди 7 години

200лв. Луда пара!Браво на патриотите!Важното е България да изпрати 3 000 000 ? за Сирия!!!!!

84

Анонимен

преди 7 години

Гнусни са. А това, че са обещали на хората къде отиде. Много обидни думи бих им избълвал. Това са к........ номера.

83

смЕх

преди 7 години

Стига с тия пенсии оФцете не разбраха ли, че целия зор е да се изкара едно председателсвуване на ЕС и да се "усвоят" едни пари, а после кой от къде е .

82

Българин

преди 7 години

"От преговорните екипи обясниха, че постигането на консенсус от вчера е още по-трудно заради навлизането в периода на ретроградния Меркурий, който ще продължи до 4 май"Хайде викам аз да ходим пак на избори. Ако ще ни управляват астролози ...

81

Анонимен

преди 7 години

Беше ясно, че тия не са стока. Но поне направиха малко цирк на границата.

80

Анонимен

преди 7 години

Пенсиите трябва да се вдигнат. 300 лв беше добре, но 200 лв е малко. Нека да е 250 лв.Парите много лесно могат да се вземат и не от инвалидните пенсии, а от печалбата на фирмите! 50% корпоративен данък, като в Швеция, и ей ти пенсии 300 лв, ей ти минимални заплати 1000 лв.В България е най-висока нормата печалба на фирмите, спрямо целият ЕС. Печалбата трябва да е 10%, както е по-закон - другото за заплат и пенсии! Ето го преразпределението, ето го и комунизма!

79

Анонимен

преди 7 години

Чакам Обединените *** да приемат бъдещия проектозакон на Зелените Чорапи и да забранят двойното гражданство. За да му изпратя лично кирливия му паспорт и да си го заврат някъде.

78

въпрос

преди 7 години

Не знам дали е задължително да си глупав, за да гласуваш за ГЕРБ или просто това е няакакъв кръжок по интереси (няколко глупави манипулират голяма маса глупави). Не ми е ясно как при представителна демокрация (де факто трябва да избереш най-доброто да те представлява) можеш да дадеш гласа си за Сфинитека (партизнската внучка) Павлова, Банкянския прsтак, Цв. Цв., Ex председателката на парламента Цецка и гордоста на свищовския университет, който няма представа от икономика (ако хвърля на боб ще е

77

Hs

преди 7 години

Няма патриоти матриоти всички са лапачи....

76

Б.х.

преди 7 години

До Бойко до гроб !!!ти си *** като всеки един гербераст.*** то наистина има по кого да се равнявате."генерала".хората академии карат, тоя *** го назначиха за генерал.Пфу!какви 9 милиарда бе тъпанарр.я *** в първи класс да учиш аритметика и после ми сметай.Лъжци кирливи.ако дойде друг на власт ще намери пари, вие като не можете се махайте

75

asw

преди 7 години

бе те путриотите като ги гледам скоро и на кавал за Боса ще са готови.ахм

74

Krom

преди 7 години

До Бойко до гроб !!! - и осемнадесет чуденки да сложиш, все си неграмотен. Милиард, не милЯрд. Научете български език, хора. Не е само да правиш лозунги. И малко култура и четене трябва.

73

бб

преди 7 години

Нали увеличих цените. Вие какви увеличения още искате? То не може всичко да се вдигне!

72

До ГЕРБАДЖИЯ 88

преди 7 години

Абе пич ти какво усети от 20-те милиарда заеми на Бойко? Заплати ли вдигнаха или пенсиите? Хляба ли поефтиня или от Карибите се върна вчера? Твоите сметки за пенсии са преувеличени стократно. ГЕРБ спечели благодарение на корпоративен вот , щото кметствата и фирмите са в тяхни ръце. ГЕРБ изгря на политиката с парите на Германска фондация в размер на милиони евра. Плюс милиони всяка година от субсидия, далавери в милиони от строителство на инфраструктура. Патриотите никога не са били във властта.

71

гьгьгь

преди 7 години

Ако трябва да има увеличение на ток, парно, винетки, такса смет, билет в градския и много други ... това може. За пенсии и заплати не. Евала на българина, по-търпелив и по-твърдоглав е от магаре. Десет пъти си удари главата в една и съща стена ... и на единадесеия пак. Има една приказка, че всеки народ си заслужава управниците и сигурно е вярна ... обаче има и друга ... "За всяко прасе идва коледа"

70

Анонимен

преди 7 години

Ето го вашия велик Боко. Ако някой не го накара, никога няма да вдигне пенсиите. И баща ми и баба ми, които са бачкали цял живот с по 200 лева пенсия гласуват вече трети път за него.... Ама то е лесно внуците като бачкат и пращат пари от чужбина....

69

Александър

преди 7 години

То понеже, като беше онова мекотело Плевнята, нямаше нападения над баби и дядовци!!!***!

68

Анонимен

преди 7 години

паричен фонд се продаде предатели с.апани