42

Анонимен

преди 7 години

До SpaceX"Най интересното е че Орбан завършва в Великобритания Оксфорд или Кеймбридж със стипендия от Отворено общество ."ОБАЧЕ В ОКСФОРД, НЕ В СОРОСКИЯ ПУЦ. ДЕДО СОРОС СЕ ОПИТА С БРИТАНСКИ ПАРИ СВОЯ БИЗНЕС ДА ВЪРТИ Е ГО ПРАСНАХА ПРЕЗ ПИПАЛАТА.

41

Анонимен

преди 7 години

ТОВА ГНЕЗДО НА РАДИКАЛЕН КОМУНИЗЪМ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕНО

40

Анонимен

преди 7 години

Мен ме проверяват през 3 месеца, къде харча парите от еврофондовете! А тебе проверялите НАП, на колко пари си назначен? Какво имущество имаш и от къде го имаш? Това ,че ти нямаш акъл да се развиваш ,не означава че всички останали сме престъпници? Кой си ти да ги казваш ? Аз призовавам НАП да почне проверки на всички граждани на имущество ви и заплатите ви. Да не излезе накрая ,че бизнесмените са по-чисти?

39

TNT

преди 7 години

"Не ям дюнер защото не понасям ориентаските подправки , както и не слушам чалга и не въртя кючеци пак по същата причина . Привърженик съм на многообразието"В Германия, Швеция и Франция сивото еднообразие беше пометено от многообразен "бум" така да се каже.

38

Анонимен

преди 7 години

До SpaceX 47Слушай, ако знаеш твоите щуротии КАК са ни омръзнали! Не да кажеш нещо вярно и смислено, не, винаги излизат САМО КЛИШЕТА!!!! "Само слепец не може да види хубавите неща в членството ни..."! Такива клишета и соцпропагандата не е използвала, ЗАЩОТО НЕ ГОВОРЯТ НИЩО! И не е "в членството ни...", а "ОТ ЧЛЕНСТВОТО НИ"! Защото трябва да има СМИСЪЛ И РЕЗУЛТАТ ОТ едно действие! Иначе то си остава ПЪЛЕН БАЛОН С ВЪЗДУХ!!! Е, членуваме...и КАКВО??? Страна без 3-милиона работещи и без икономика!

37

Анонимен

преди 7 години

Деи Сорос трябва да спретне един майдан на путинската болонка Орбан и нещата ще си дойдат на мястото. А Орбан като се кефи толкова много на *** да отиде да живее там.

36

до SpaceX

преди 7 години

"Не ям дюнер защото не понасям ориентаските подправки , както и не слушам чалга и не въртя кючеци пак по същата причина . Привърженик съм на многообразието без да съм любител на конкретно."Само че "многообразието" на което си фен върви в пакет с ориента и с всичко ориенталско, което не понасяш, но въпреки това ми заявяваш, че го искаш. Абе ти някакъв мазохист ли си бе?!

35

Анонимен

преди 7 години

А вие какво създадохте преди европейския съюз? Я се похвалете? Както бехте създали и какво ви отне ЕС? Че аз не се сещам? Приличате на платени лозунгисти, отколкото на градивно общество?

34

Анонимен

преди 7 години

Да "присвоил" съм евро пари по надлежния ред и документация. Нито съм ги крал, нито са твой. С Тея пари съм инвестирал и плащам работни заплати с които се хранят български граждани. А ти какво правиш през това време? Седи и плюеш ,като пълен нещастни$ и трябва от такива като тебе да чакаме развитие? Пълен таш сте тук 80 процента.

33

Анонимен

преди 7 години

Единствената функция на дЕдо Сорос, е да не допуска антиеврейски настроения в,,гоите", докато неговите сънародници ги ограбват чрез банките си.За целта промива мозъци, манипулира,подкупва,унищожава,цензурира,фалшифицира...неговите кадри трябва да бъдат лустрирани и низвергнати, само това е пътят !

32

Анонимен

преди 7 години

На тия пък, каквото и да им се случи лошо, виновен им някакъв чужденец, дето дал пари за университет!Малеее, колко са зле някои хора!

31

Зъбльо

преди 7 години

Хората няма какво да ядат, тия някакъв богат американец го коментират!

30

хахаха

преди 7 години

От коментарите по долу=Орбан,Сорос,Путин,евреи,бог,антихристи,цру,агенти,нацисти,Освенциум,селяни,националисти,и всичко това се върти около един университет в малка и скромна Унгария.

29

до 37

преди 7 години

Ами с постоянните проверки на границите, в какво се превръща ЕС? И тази мярка ще е за постоянно! Оттук до митата, крачката е само една. Че за какво да стоим тогава в този скапан съюз?

28

Лозунг

преди 7 години

"Джордж Сорос - враг номер едно на Тутраканската селищна система!"

27

42

преди 7 години

До37Ти какво хубаво видя в ЕС, освен ако не си присвоявал европари.

26

Анонимен

преди 7 години

Искам да кажа на радослав Стоянов от бхк, следя те ще дойде момент, когато кръв ще повръщаш, обратните нямат място на тази земя

25

Анонимен

преди 7 години

Унгария тръгва по-лош път. Време е да сменят Орбан с оправен политик. Ако Орбан е много силен да излиза от ЕС и да му връщат ДДС, Мито, граничен контрол и изолация на стоките. Другото са лични атаки по-неква причина .

24

Анонимен

преди 7 години

Сорос е отрова

23

Анонимен

преди 7 години

Вече знаем откъде се изхранват и днес.бг ;)