145

Българин

преди 7 години

Нека всички Българи да кажем НЕ на Арабския петроли газ, който финансира ислямски терористи!! И да кажем ДА на Руския!! И да не протестираме дори да е 10 пъти по-скъп. Все пак ние даваме парите си на православни хрисяни, а не на на фанатици терористи!!

144

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 150Мислете за една просперираща България, моля...

143

Анонимен

преди 7 години

От руските прокремълски сайтове са отстранени предишните хвалебствени публикации как руските "С-300 и С-400 са закрили небето над Сирия". Само задунайските ватенки все още бълнуват за силата на руското оръжие.

142

ТРУМП

преди 7 години

ЕРДОГАН И ТРУМП, ЩЕ СЕ ВЗЕМАТ,И ДВАМАТА ОБИЧАТ ДА БОМБАРДИРАТ,И ДВАМАТА СА АГРЕСИВНИ,ЕРДОГАН И ТРЪМП , МНОГО СИ ПОДХОЖДАТ :)

141

Анонимен

преди 7 години

Путин е един балон -въздух под налягане!Каквато в същност е и ко.чината Русия, какъвто беше и СССР.А балоните като се надуят много и.....се пукат.Държава без икономика, без умствен потенциал е обречена на гибел.

140

Марин

преди 7 години

Аз неискам *** арабска газ и нефт в Христянска европа!!! По добре да плащам тройна цена, но това е християнка, православна газ!!

139

Анонимен

преди 7 години

Че наз ко на интересува руската газ,Бойко каза намерехме находище в черно море

138

Анонимен

преди 7 години

Ердоган пръв преди всички, още когато започна Асад да избива опозицията и преди ИД да се разрастне искаше Асад да се махне от властта. Ако го бяха послушали светът щеше да си спести много неприятности.

137

Анонимен

преди 7 години

Бай ви Реджеп от умрял писмо чака ли? Асад ще бъде свален само след редовни избори, когато Сирия се нормализира. А до тогава местните така ще са набрали на саудитите заради мръсната им роля във войната, че няма да искат да чуят името им. За тази война в Идил се наливат пари, страшно много пари за наемници и оръжие! И е обществена тайна кои са "спонсорите" им!!!

136

Анонимен

преди 7 години

То и Иран иска да изнася газ за Европа, ама Русия неиска конкуренти на Евро пазара. Затова и обещава на Ердо "Турски поток" и кво ли не само и само бариерата Сирия да остане и Арабската газ да не потече към европа. Че после Лук Оил как ще свалят по 3 кожи?

135

Анонимен

преди 7 години

Заради една арабска тръба,сума народ го отнесе,а Европа се напълни с бежанци!

134

Анонимен

преди 7 години

Вова удари им по една Топола на тия ***.. има 3-4 американски бази в България, моля те не ги пропускай

133

Анонимен

преди 7 години

Истински ад е живота на тази планета,престъпление срещу човечеството е да създадеш живот който след това да се мъчи.Аз не бих създал вече дете.

132

истината

преди 7 години

Саудитска Арабия имат огромни запаси от евтин газ , но за да стигне до Европа трябва да мине през Сирия. Асад обаче не разрешава по искане на Путин защото така ще бъде нарушен руския монопол за газта в Югоизточна Европа и руснаците няма да могат да продават газ на двойни цени /справка -последното увеличение на газ парно ,ток и пр./ Ей за това е паткламата .Руснаците стискат Асад като умрял свещ , но дните са му преброени. Бай Реджеб се опитва да кандърдиса Путин ,но той се дърпа още .

131

Анонимен

преди 7 години

А сега сериозно по темата: Дава ли знаци Ердоган, че е склонен да предаде Русия и да се изметне? Изнудва ли я? Ще му мине ли номерът? Да не забравяме, че на терен имаме и нов играч - Китай.

130

Анонимен

преди 7 години

Ердоган направо е изтрещял. Ще го гази скоро мечка, не е задължително да е руска. И той има интерес Сирия да стане просто територия, алчен е за чужда земя като селянин.

129

Анонимен

преди 7 години

Над 150 коментара и нито един не граничи с истината .

128

Анонимен

преди 7 години

След Украйна руските *** нямат право да говорят за международно право. По-добре е да послушат бай Реджеб и да не подкрепят повече касапина Асад. Защото ще ядат хурката.

127

Анонимен

преди 7 години

Евроатлантическата общност вече не може да претендира за изключителност.Освен, че доведаха планетата до екологична катастрофа въпросните ари-йци са прекалено малко на брой за да могат да защитат позицията си на богопомазани.ЕС и САЩ лидери включително Тръмп направиха пътека да целуват зад-ника на китаеца Кси, без който ще си ходят голи, боси, гладни и безпарични, а Китай полека завзема бившите колонии на бе-лите.

126

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПо времето на Бай Тошо и СССР нямахме тоалетна хартия и банани а храната се получаваше само с купони.-----------затова сега гоним банановите републики по "благосъстояние" и мизерия.