281

Анонимен

преди 7 години

Работата стана идете си за да на подсилите,ако руските алкохолици не бяха подвели Асад ,че му защитават небето то сириската армия може би щеше да направи опит за ответна реакция,а тя ква стана? Алкохолиците залягат гузни и засрамени.Поне като не помагат да не пречат бе

280

Анонимен

преди 7 години

Руските С300 и С400 не били реагирали, щото пазели небето над самите тях.. само. Новата опорна точка от Кремъл :)))))Безанологово !

279

Анонимен

преди 7 години

по склонен съм да вярвам на Руските медий че 23 са поразии целите .....Западните медий не един път са доказвали двуличноста си ...Скоро ще бъдарт показани снимки от ракетите които не са достигнали целта си !!!

278

Путин

преди 7 години

Друзя, безаналогово и многоходово се изпонасрахме.

277

Анонимен

преди 7 години

До Bad CompanyШо не дадеш и списъка на Американските паднали самолети ....преди една семица един се разби .....при ислитане ..

276

Анонимен

преди 7 години

Останалите 40 ракети са изтрепали комарите и бълхите край летището. Санитарен полуден.

275

Bad Company

преди 7 години

Велики са руските оръжия!!:))1. "Върховния" танк закъсва на парада2. С С-400 американци и израелци си правят гаргара3. Страхотния им самолетоносач го дърпат на буксир и самальотите му се давят в морето4. Безаналоговата им подводница се самоуби със собственото си торпедо5. Списъка с разбили се поради аварии МиГ и Су е "само" 26 страници....6. От крилатите им ракети половината не достигат до целта а останалите улучват тоалетни по дворовете........Абе........"велики" са.........

274

Аууууууу....Неееее..

преди 7 години

ТОМАХАВКИТЕ НА ТРЪМП.........***""АХА , РУСКИЯ ПРОТИВОВЪЗДУШЕН ЧАДЪР!!!ВИКАЙТЕ "БОБИ-***" , ДА ВИ ОБЯСНИ ПРОБЛЕМА , "НАУЧНО--ТЕХНИЧЕСКИ".......ХА,ХА,ХААААААААААААА......

273

Анонимен

преди 7 години

Винаги когато се намесят професионалните освободители от Кремъл,държавата която освобождават губи 50% от територията си,България е жив пример,нас на освободиха от Македония и северна добруджа

272

Анонимен

преди 7 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ 302"Та гледах снимки от "поразените цели" и о чуда"------------Явно гледаш само RT. Гледай правилните източници и тогава разправяй какво си видял.

271

Е..КАК НЕ ,БЕ....

преди 7 години

НА ПРОТИВО-РАКЕТНАТА СИСТЕМА НА РУСНАЦИТЕ ИМ СВЪРШИЛИ ВЪГЛИЩАТА ЗА ЗАХРАНВАНЕТО Й-------А , У СИРИЯ ,....... НЕ КОПАЛИ ВЪГЛИЩА!!!!/....Гоооолем проблем ,бе.......А , ТРАНСПОРТА ОТ УКРАЙНА БИЛ БОМБАНДИРАН../УЖАААААААААААС......!!!!!!

270

Анонимен

преди 7 години

Още 2015 г руснаците се похвалиха, че над Сирия е опънат чадър и специално томахавките щели да ги прехвант и унищожат за 5 сек. Видяхме 59 доказателства за това :)Прочие, рускотоо Дружество от приятели на Тръмп .. има ли го още ? За един приятел питам, иска да се запише.

269

Анонимен

преди 7 години

Уникална руска немощ и порнография,уникални сте ,УНИКАЛНИ.

268

майиорски

преди 7 години

Не разбирам радостта и гордостта по САЩ и военната им мощ ...на повечето тука яъя форума ...Утре якой ще подхвърли зарин на сред Кърджали и в други ден САЩ ще пуснат ракети и по България ......замислете се дали имат законовото право да правят подобни неща Американците .....няма никакви доказателства до сега че Асад е използвал хим.оръжие ....а за томахоук ...подобни ракети се унищожават от най проста ПВО артилерийска система ..... корабна или наземна ..

267

ognyanz

преди 7 години

Днес Ислямска държава е употребила химическо оръжие в Мосул. Откъде ли са го взели? Сигурно Асад им го е подарил.

266

Анонимен

преди 7 години

Русия наложи вето в ООН за предложението да се направи комисия разследваща употребата на зарин в Сирия. След което САЩ наказаха демонстративно Сирия. Изводът - Русия подкрепя употребата на зарин.

265

Асад

преди 7 години

продавам 33 ракети Томахоук .... 12 са леко повредени 12 са в отлично състояние (заловени директно във въздуха) ...останалите са на части !

264

Bad Company

преди 7 години

Преди време и израелците се изгавриха с С-400 като изтърбушиха летището в Дамаск и колона с оръжия за Хизбула. Направиха чудесна проба на Ф-35.

263

Анонимен

преди 7 години

Ако руснаците не бяха подвели сирийската армия ,че им защитават небето със С300 и С400,сирийската армия може би щеше да се противопостави,но както историята ни показва не веднъж за руските предателства и провали.

262

Анонимен

преди 7 години

59 томахавки в ковчега на Путин)