354

Анонимен

преди 7 години

Сега е ред на руснаците.Къде и с какво оръжие ще ударат.

353

ГАДОРЯН

преди 7 години

ТСВ ще е САЩ и техните многобройни пудели срещу Русия - Китай. И резултатът е ясен. Ще изчезнем кат динозаврите.

352

Анонимен

преди 7 години

Рейтингът на Путин падна главоломно,пердвид и протестите срещу него в Русия, май ще има нов световен лидер!

351

ognyanz

преди 7 години

До 412: Въпреки че няма връзка с темата, не спекулирай с Караибската криза: американците дълго криха какво те са се съгласили да направят, за да се стигне до изтеглянето на руските ракети. Русия изтегля ракетите си от Куба, но САЩ изтеглят ракетите си от Турция.

350

morelini

преди 7 години

Летището.... било използвано за удари срещу И.Д.Хубаво,но защо това същото летище е използвано за химическа атака срещу жени и деца...Мълчание...Големите ще си мерят оръжията...ще страдат малките както винаги е било и живота продължава.Шеста година да не могат да изгладят различията...и едните са като другите...

349

Анонимен

преди 7 години

Светът разбра, че сатрапа Асад, подпомаган от Путин, отдавна задмина по жестокост и многочисленост престъпленията на ИД.

348

един там

преди 7 години

До анонимен 408,Предупредени били руснаците закакво- да не използват С-400 за сваляне на "Томахавките" или само, че ще има удари с такива ракети срещу обекти на правителствените сили?При условие, че е второто, то прехвалените С-400, Путин може да си ги завре отзад!

347

Българин

преди 7 години

Не ща стни ци, няма значение кой е по, това което прави САЩ е да защитава ислямизацията на Европа!Путин не го мислете той няма да се остави, а Обама ако беше още президент тази постановка щеше да се разиграва още по рано!

346

Анонимен

преди 7 години

Тръмп запокити томахавката в сборището на сирийските диктатори !

345

До Гъзорян

преди 7 години

Руснаците имаха ракетна база в Куба през 1961, но Кенеди ги изгони от там.

344

ГАЗОРЯН

преди 7 години

Демократизиране по хамерикански! Точно Сирия им е трън в очите заради руската база и Иран. На мястото на руснаците бих спретнал бази в Куба и Китай и Иран. А да пуцат и там с томахавки.

343

Мирен процес

преди 7 години

Когато мирният процес се развиваше добре за Асад, Путин и Тръмп, и зле за Ислямска Държава, някой който иска да спаси ИД извърши химическа атака. Явно някой в САЩ иска ИД да остане.

342

Айдахо

преди 7 години

До 402САЩ са наши съюзници в НАТО! Който го отрича е родоотстъпник. И русопоклонен т.р.о.л

341

до един там

преди 7 години

Руснаците казаха, че са предупредени, те пък са предупредили сирийците.Все пак около 20 самолета са унищожени, а човешките жертви са сведени до минимум.

340

един там

преди 7 години

Има два варианта за тези удари:1. Съществува предварителна договорка за тях и затова ракетите са достигнали целта си!2. Руските С-400 и другите елементи от изградената ПВО в Сирия за нищо не стават!Така или иначе след това нападение срещу обект на правителствените сили в Сирия позициите и имиджа на руските военни и Путин значително ще олекнат!

339

Да 406

преди 7 години

Щели да започнат от Красно Село, защото има много *** там.

338

А бе 404

преди 7 години

Нали Тръмп самия Путин си го избра?Сега да си наляга парцалите в колибката, докато е още цяла.

337

Анонимен

преди 7 години

отговарям ти - ТРЪМП е злодея.

336

Всекиму заслуженото

преди 7 години

Асад какво очакваше, със светена вода ли да го наръсят за химическия геноцид?Като слагаш вето на резолюция, сега обвинявай за "нарушаване на суверенитета" (за Путин става въпрос.А пък това кой е по-голям злодей - Асад или Путин - въпросът наистина е дискусионен.

335

МДА

преди 7 години

Ако се радваш за САЩ без да са ти платили за коментар, значи си много ***! резултатите ще са сериозни от това действие на тръмп. -воен.конфликт -бежанци-загинали хораколко ви плащат за коментари ?