13

Анонимен

преди 7 години

Крие се за причината за новите цени. През Декември 2016 Боце провежда среща с представители на Американските централи и приема техните условия, да се плаща 100% пт договорката. ЕС са го предупредили, че условията ще утежнят положението на българина но е нямало реакция. За да се плаща пакета договорен с тези централи изисква пари, много пари. Поради простотия и крадене, неумение и безотговорност, българинът ще плаща. Това е причината, не Русия или който и да е друг. Тиквара мълчи и ясно защо.

12

Анонимен

преди 7 години

Това е достойна опозиция !!! Давай все така ! За изборите щедро обещаваха !!! Или ЛЪГАХА !

11

никой

преди 7 години

Не спечелихте изборите, това е ясно, но няма да бъдете и силна опозиция!

10

Анонимен

преди 7 години

Тази, като приближена и създадена от завряния зет, както и близка с Р.Овч. защо не ни осветли за Мариците, Брикел, Тец Свилоза, Тец Република и т.н. И ще стане ясно, че бивши партийни секратари искат увеличението!

9

Гошу

преди 7 години

Като си в опозиция е най-лесно да обещаваш и да говориш, какво си щял да направиш, ако си бил ти на власт. Ако аз примерно, съм на мястото на *** и кажа: "Сега ако не бяхте избрали ГЕРБ, а мен на власт, веднага, без секунда бавене щях да направя пенсиите 500 и заплатите 1500 лева", какво е? Аз му викам популизъм. Не че няма хора дето да се хванат и да цъкат с език и да съжаляват, че не са гласували за мен. Съвсем друго ще е обаче ако спечеля. Тогава се почва обратното говорене

8

от Сашо Дончев

преди 7 години

Бойко пари Не дава само събира!а като излизате по магистрала Тракия вижте отстрани Овърдраива да знаете къде са част от парите за Газ-та!!

7

нов комунизъм

преди 7 години

Корнелия защо се оправдава за онази реплика.Да,демокрацията ни отне всичко за което можехме да се гордеем като държава.А държавата ни я отнеха в джобовете на разни другари и другарки .Защо прие Йончева в БСП?Нали сме против ислямизма и тероризма.Защо се остави да те метнат патриотите и да отидат при бат ти Бойко . БСП ще спечели само ако се болшевизира и сталинизира. Другото е ДПС .........

6

Анонимен

преди 7 години

Чакай малко курнелке, то служебното правителство сега е заето с много по-важни и неотложни въпроси от това за доходите и увеличаването на цените. Сега отменяме постановления за бежанци, че трите семейства възползвали се от постановлението застрашиха нац.сигурност. Също така обмисляме как да лишим българите в чужбина от глас защото не гласуват за БКП. Доходите ще почакат.

5

пенсионер

преди 7 години

Абе на тая *** няма ли кой да каже че изборите минаха и ТЯ загуби(не БСП)Стига с тия предизборни лозунги.Не разбра ли че вече никой не и обръща внимание.Тая злоба ще я погуби!

4

Дрт Прч

преди 7 години

А шпакла от млад нерез не ще ли?

3

Аман

преди 7 години

Тази изобщо кой я пита какво иска?!?

2

Анонимен

преди 7 години

Сигурно руският гражданин и олигрух гергов, както и останалите милионери от ИБ на бекапе ще осигурят доходите за тия "бедни пролетарии"......все пак са лява партия, нали? :)))

1

Анонимен

преди 7 години

То да не е концерт пожелание мари. Ти я вземи някой друг урок по икономика първо.