61

England / Essex

преди 7 години

Много ме е страх този бай *** да не довтаса на посещение в Англия, не ми се мисли какви просташки изцепки ще сътвори и след това 300 000 българи трябва пак да емигрираме.... от срам..

60

баю

преди 7 години

От както Бог е създал света са минали 7.525 Г. От потопа са минали 5.282 гОт стълпотворението са минали 4.770От както Българите са минали в Мизия и са направили царство са минали 1.645 г.От покръстването на Българите са минали 1.314 г. От рождество Христово са минали 2016 г. Е ОЩЕ КОЛКО ХИЛЯДИ ГОДИНИ ТРЯБВА ДА МИНАТ ЗА ДА СТАНЕТЕ ХОРА? ПОГЛЕДНЕТЕ КОЛКО ХИЛЯДИ ГОДИНИ СА МИНАЛИ А ВИЕ ВСЕ ОЩЕ СТЕ ***?

59

Анонимен

преди 7 години

Какво е това бетониране във властта?Патриотите нали много си държаха на Програмата и беше неотменимо условие!Нещо не чуваме нищо за нея!

58

Анонимен

преди 7 години

Близкия изток на който изнасяхме толкова много, дори и вода също го няма. Единствено трябва да се подмазваме да не ни остават Турция пак да си ни вземе. То точно това и прави Б.Б. защото колкото и да е *** имаме национална сигурност някаква си и сигурно му го казва това, пък може и да не смеят че той незнае кога трябва да замълчи, кога издава държавни тайни, не аз за него и тези които гласуват за него нямам думи.

57

Анонимен

преди 7 години

Сега с тези протести пред КЕВР за цените на вода, парно, газ ..... може бързо, бързо да си ходи.

56

Джедай Мастър

преди 7 години

До Анонимен 53 "..възкликна изненаданият Борисов, а комичният момент предизвика смях....същия угоднически смях като при бай Тошо от слугинажната журналистика."Не мисля. В случая не се смеят на комичния момент, а на самата Тиква, която като типичен про.ст (не казвам сел.ян.дур) българин, смята, че ако говори бавно и отчетливо на български, ще го разберат и марсианци.

55

Анонимен

преди 7 години

хей дребен хитрец , никога не казвай никога ....!!!след 2 недовършени може и третия да остане недовършен

54

Анонимен

преди 7 години

Дори и при масови протести ли няма да подават оставка?!

53

Страндата

преди 7 години

"Те не са наши приятели, те са наши партньори, те са ни началници, а ние сме послушковци. Хората са заинтересовани да дадат още пари за крадене от мен уж за защита на границата, да се хвлят че са решили мигрантският проблем", коментира неволно Борисов по адрес на представителите на Брюксел.

52

Анонимен

преди 7 години

Истината е че който и да дойде на власт с тази политика към ЕС и НАТО ние няма какво да очакваме. Единственото което можеше да ни дават това е да имаме право на работа там. Даже вече не сме им и нужни те ни разсипаха вече индустрията и земеделието не само на нас а на всички страни от бившия соц. и неможем и да го възстановим защото няма средства. Ние скоро трябва да спрем и АЕЦ Козлодуй, щото той срока му е изтекъл. И тега ще има и ЕС на две скорости през 2020 и субсидиите свършват и честито

51

ромлянин

преди 7 години

Стига сте ни обиждали че сме неграмотни, то Бойко да не е много по-грамотен от нас бе? Ко стана бе Доналд? Шъ видиш че и следващия път пак ще си го подкрепим Бойко на изборите, той е част от нас.

50

Анонимен

преди 7 години

Ако обичате, на следващите избори, ГЕРБавите гласоподаватели, след като сами се уверите, какъв срив, ще последва за България, моля не гласувайте за никого, просто си повтаряйте, че сте некомпетентни, че *** за зеле не става от вас, и за ваше добро( и наше), трябва да ви се отнеме избирателното право !

49

Анонимен

преди 7 години

Това е диктатура.Лошото на диктатурата е, че не се оправя с избори.

48

Анонимен

преди 7 години

Герб побеждава в ромските махали, това беше официално съобщено от ЦИК при разбивките, така че трябва да се вземат мерки не само за гласуването на българите в чужбина, за да се спре протурската ДОСТ, а и за неграмотните местни аборигени, които въобще не знаят за какво се гласува. Това също е толкова важно, ако не и повече в момента! А видеото какво да го коментираш, излагациите на Борисов си ги знаем. Ромите ни го натресоха пак! Без техните гласове нямаше да е първи.

47

Анонимен

преди 7 години

Симеонов и Борисов ще се карат кой да е началник и така 4 години страната няма да може да ги смени.

46

анонимен

преди 7 години

този туск не го искат в полша ние го посрещаме в бьлгария хаиде стига стези га----ни поляци

45

Анонимен

преди 7 години

Бойко е ясен, този път оливането, ще е пълно и бързо, ще отиде в забвение, но какво трябва да направим с некачествения материал, който го избира постоянно, и е готов да ни довлече следващия чалгопитек ?

44

Анонимен

преди 7 години

С такъв договор Патриотите не могат да заплашват Борисв с разваляне на коалицията и да го оставят в небрано лозе, защото са се подписали. По -скоро пазят собствените си местенца.

43

Анонимен

преди 7 години

" Негласуващите го доведоха"DЗначи от изборите нищо не зависиЗа пореден път се налага този извод,но вие не сте в състояние да го проумеете. НО ПЪК ВИНАГИ СА ВИ ВИНОВНИ ТЕЗИ, КОИТО СА НАЯСНО С ТОВА.Продължавайте напред...))

42

Анонимен

преди 7 години

Трябва да свикнем с мисълта, че ще го гледаме още 4 години, при това пълни.