29

Анонимен

преди 7 години

До 32,Поне прочетете първото изречение на статията. Външните министри..... Не става въпрос за вътрешни за ЕС неща. После другото, тук си ги избираме абсолютно доброволно.

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен (24)Не съм съгласен, че е добре единствено за Русия. За Пиндостан видимо също е добре, след като Тръмпеско гръмогласно призовава и другите европейци да последват примера на Британия, което от своя страна силно разяри шефа на ЕК Жан-Клод, който в края на март се закани да поиска независимостта на Охайо и Тексас. Кучетата почнаха да се ръфат, а Путин си мълчи по въпроса.

27

България

преди 7 години

Когато ЕС каже България без Доган, Борисов, Пеевски и цялата комунистическа крадлива шайка, тогава ще може да говори за Сирия.

26

ивчо

преди 7 години

някой вече обръща ли внимание на евродемократите, пазарлъка е , САщ, Русия, Турция. ....ЕС гледа по телевизията...

25

Анонимен

преди 7 години

До 26,Що говориш глупости? Ние на времето как си гласувахме за бай Тошо? Щот много си го искахме ли?

24

Георги

преди 7 години

До 9,Този е очевидно руски ***. Вижте, че даже няма българската азбука на устройството си. Дотук добре, поредния политагитатор проповядващ "величието на братския съветски народ". Ок, него го разбирам. Не разбирам 22 та плюса и нито 1 минус. О неразумни юроде, поради что се срамиш да се наречеш българин? Къде си Дяконе? Къде си Ботев? Къде си Алеко?

23

Анонимен

преди 7 години

ЕС - не можем да оправим себе си, но даваме акъл на всички други.

22

Анонимен

преди 7 години

До Гадорян,1. Още не са излезли. В процес на излизане са.2. На какво точно се кефиш. Няма нищо положително за България в това. Единствено е добре за Русия. Ти българин ли си или руснак? Най ми намирисваш на ***.

21

Анонимен

преди 7 години

Ами сами виждате Сирия с Асад до къде я докара.

20

Анонимен

преди 7 години

Не е ясно на коя Сирия, защото Запада и Турция я разделиха и направиха ИДИЛ за война срещу Асад.

19

Анонимен

преди 7 години

Все едно декларация от плевнелиев. Който самият се смята за някъв фактор.

18

Анонимен

преди 7 години

Сирия без Асад, ама Турция само с Ердоган, така ли само можело вие еврократуни смотани, лицемери нещастни.

17

Анонимен

преди 7 години

Международен военен Трибунал в Диарбекир Кюрдистан за всички ислямски военнопрестъпници.

16

Анонимен

преди 7 години

МИ ТО МАЙ ТОВА НЕ ЗАВИСИ ОТ ЕС?! къде се пъхат и те да се правят на мъже?

15

Анонимен

преди 7 години

Бре! От кога гЕйС има юрисдикция над Сирия? Според мен руснаците и аятоласите ще решат какво да става там. Пък все си мисля, че за разлика от западните фурнаджийски лопати те няма да си изоставят съюзника, който беше нападнат и разръфан за да бъдат ударени косвено самите те.

14

ГАДОРЯН

преди 7 години

Как се кефя че ингилизите излязоха от ЕС хахаха

13

Българина

преди 7 години

Първо без асад няма сирия, значи еа казва светът без сирия, същото е като без сащ няма израел! Второ кой е ес че да дава акъл и поставя условия, аз пък казвам Европа няма шанс с ЕС!

12

Анонимен

преди 7 години

Интересно е да се види и проследи, че в момента "самотникът" на глобалната политическа карта всъщност се оказва самият ЕС. Политическите режими в света напаснаха интересно сходство, като се почне от Сирия, Русия, Китай, Турция, Иран, Филипините и тем подобни, и се стигне до естествен резултат във все още най-могъщата държава в света - САЩ, която се оказа достатъчно гъвкава и се намери някакъв правоприемник в лицето на Тръмп. В Европа обаче, особено в Западна, това не намира сериозен отзвук.

11

Анонимен

преди 7 години

Нищо повече не говори за тоталната олигофрения на ЕС от това заглавие. Бъдещето на Сирия било без Асад, но народът трябвало да реши това. Ами ако народа на Сирия реши,че бъдещето на страната му е със Асад? Пак ли ще ги нападаме с войска или ще подкрепяме "демократичната опозиция"? И откъде на къде ЕС ще се меси в работите на Сирия. Това е явин неоколониализъм.

10

смЕх

преди 7 години

Брюкселските лентяи не е лошо да си гледат европата в която вече ден не минава без да се лее кръв някъде и то благодарение на тях, а какво ще става в Сирия си проблем на хората там стига да не им се месят разни демократизатори.